Novo ili polovno ?

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Novo ili polovno ?

Postod krox » 29.08.2012, 00:11

ma za 20 eura si u najmanju ruku dobro prosao,nece biti lose sigurno, moze samo dobori bolje to ce raditi fino kontam,gume su ozbiljne, nije neko sranje slicno onim donc 600,700 reketa i ako su relativno dobro ocuvane bice super,te kineske gume( igrao sam sa haifu whale 2 rezu ko lude ) rezace a nece biti bas sada raketa da leti na sve strane, jedva cekam prve dojmove koji ce nadam se biti pozitivni :)

P.S. jeste skuzili da lik koji prodaje to, prodaje vrhunska nova drva u trecinu ili 4 tinu cijene , drvo od 400kn daje za 120 , 130 kn.ako nema kvake ja cu mu rado biti musterija, jedva cekam isprobati neko drvo tipa joola kool, rossi i one balse sa karbonom.
krox

Pridružio se: 15.08.2011, 10:49
Reket: Drvo: Timmo Boll Forte OFF
Forehand: Tenergy 05 2.1
BEckend: Rapid X-Press 1.9

Postod Moso » 29.08.2012, 12:37

Stigao reket i odmah je isproban a onako na prvu loptu mogu reci da sam veoma zadovoljan. Brzina, rotacija i kontrola su veoma slicne mom reketu iz potpisa koji ima dosta kvalitetnije drvo i daleko kvalitetnije gume. Znaci, oba reketa mi se u igri ponasaju slicno a jedina razlika koju sam primetio je da se u igri ipak oseti da su kineske gume malo tvrdje, bez obzira na specifikacije i da proizvode nesto tuplji zvuk. No, napominjem da su razlike skoro zanemarljive i da smo dobili fantastican reket ako se u obzir uzme cena od samo 20 eura (gotov reket Donic Waldner 700 kosta 30 eura). Inace, do sada sam imao prilike da isprobam vise gotovih reketa raznih proizvodjaca i svi su oni neuporedivi sa ovim reketom tako da sigurno nisam "bacio pare". Prodavcu svaka cast na korektnosti i brzini slanja (juce porucio i platio, danas stiglo) i moja preporuka.
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod Vladojica » 29.08.2012, 18:35

Jesam ti rekao da ce biti tvrde, a ti meni kao da li sam ikada probao kineske gume :D :P

A ovaj covek je i ranije prodavao drva jako povoljno, pa je odjednom nestao. Stvarno su povoljne cene, ali ja vam savetujem da zaobidjete ova drva na kojima pise "RAG" tehnologija. Ako obratite paznju videcete da se kod njih glava reketa ili ne prostire celom duzinom drske ili imaju neku suplju , rupicastu drsku, ili nesto drugo jako cudno sto cini da se vrlo lako polome.
Recimo ova JOOLA ROSSI EXACT se mom drugu slomila posle dva igranja a bila je nova. Zbog cega: ako pogledate sliku

Slika

videcete da na drsci ima jedan prsten. E tu je drska podeljena na pola iako to izgleda kao ukras, i da je nacrtano, taj prsten je od plute i moze da se isceprka prstima, a drska je pravljena na sledeci nacin:

Slika

Dakle donji deo drske ima ovaj deo koji ulazi u gornji deo drske koji se nastavlja u glavu, i jos taj "pipak" nije do kraja nabijen u gornji deo drske, vec se tu izmedju nasao i slabasni prsten od plute. Kod jaceg zakucavanja mom drugaru ostao ovaj donji deo drske u ruci jer je pipak naprsao i rastavio se... Srecom svi smo preziveli. Ali gluplju zamisao kod pravljenja drveta nisam video. Zato gledajte slike sa strane i gde god se glava ne nastavlja do kraja drske to drvo zaobidjite.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod First » 29.08.2012, 23:17

Bože Vladojice, pa kakvi su ovu "bezobrazni" crteži...... :-D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Goran » 29.08.2012, 23:25

haha
Korisnikov avatar
Goran

Pridružio se: 15.10.2011, 02:20
Reket: Butterfly BalsaCarbo X5
FH: Donic Baracuda 2.0
BH: Donic Baracuda 2.0

Postod Milan » 29.08.2012, 23:51

First je napisao:Bože Vladojice, pa kakvi su ovu "bezobrazni" crteži...... :-D

Vladojica je oduvek bio kreativan, kao i onog puta kada je crtao ''bezbedne'' tibhar ringove. (ne sećam se koja tema) :D
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod filip » 30.08.2012, 08:51

Sto je babi milo, to joj se i snilo. Zaboravio na kom je forumu. :P
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0