. . . a ne mogu i verovatno tesko da cu ikad i moci!
. . . neverovatno je ali verujte da je istina - nikad ranije igrao sa njima, danas zalepio i danas prvi put igrao a kao "da sam se rodio" sa njima . . . sve sto zamislim za stolom . . . ide prokleto tacno tako kako sam zamislio i tamo gde sam zamislio . . . serve . . . pimpl (vec sam bio mislio da to nikad necu nauciti da vratim nisko i iza mrezice) . . . i najvaznije - bekhend spin sa stola na kratku servu (naucna fantastika bila za mene!!!) . . . blok savrsen . . . top spin znatno sporiji ali djavolski precizan (tako sam "otkrio" da mogu da odigram seriju na Kumove blokove, a ne kao do sad da ako ga drugi nije "probio" treci vec leti preko stola!!!) . . .
Ispolivo sam ga 9-0 u partijama,4 seta sam dobio sa po 11-0
...Eto,malo se vratih na ovu,jednu od legendarnih tema sa ovog foruma 
. . . i dalje kancelarijski pacov, provodim dane za kompom i tovarim kamione sa kraja na kraj sveta, evo treca nedelja kako pusim elektronsku cuclu nebih li se nekako obmanuo da prestanem sasvim . . . kad neigram sa Kumom imam Robopong-a pa se sa njim druzim . . . i imam taman toliko kondicije da izdrzim 5-6 setova (do 21) paklenog tempa kad mi je Kumara fit za igru i tu sto uzmem - uzeo sam a obicno 2-3 seta budu moja . . . i tu se moja prica zavrsava - ostatak setova je broj kojim moj Kumara dobija svoju satisfakciju tako da konacna "cifra" izgleda najcesce 8 - 2 ili 10 - 3
Tako je zadnjih pola godine.Majstor Bob je napisao:Vidim da si zadovoljan, sto mi je narocito drago, a vidim da jos nekom sem meni odgovara kinez na bh
A rekao si mi i to da kinez na PG-7p igra zivlje nego na Ma Lin Karbonu i to bez bustera . . . a ja sam pola godine igrao kinezima (Skajlici i Hurikenima) na MLC a odustao sam bas zato sto mi je nedostajalo zivosti i morao sam da masem nemilosrdno da bi letelo, a sa druge strane uzivao sam u teskim rotacijama koje se daju proizvesti kinezima.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju