Kafana 'Spin na spin'

Generalne teme o stonom tenisu.

Re: Kafana 'Spin na spin'

Postod ivan » 14.11.2011, 14:36

ma 'teo sam da kazem da ce Vladojica u punoj brendiranoj spremi naleteti na slucajnog prolaznika u papucama i dzemperu koji ce ga izmlatiti sa premade reketom s kioska. I onda ce da se oseca vrlo glupo. Vidis, izborom brendirane i skupe opreme ti pocinjes da porucujes nekom svom krugu ljudi 'hej, obratite paznju i na mene', i oni obrate i vide nekoga ko ne ume da povuce spin, i onda ces da imas samo veci negativni efekat.

@Vladojica: tebi treba neki jaci artifact, recimo da fitujes sledecih par: Slow Blade of Enlightenment (knowledge +10, control +15), Soft Rubber of Natural Gum (spin +10, push +10), treba ti i neka amajlija, recimo Badge of Courage (+1 moral). Ovaj sto koristis Dragon Scale Shield, daje doduse +10 spell power, ali posto je zabranjen, smanjuje ti standing na -10 sa svim alijansama.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod djordjestanic » 14.11.2011, 14:42

Deco, bolje učite nego što se igrate na kompjuteru.

Kad budete imali diplomu i radili za nekog državnog monopolistu onda se igrajte :) :) :) :) :) :) :) :)
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 14.11.2011, 14:52

slusaj cale, Vladojica i ja imamo i previse diploma...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod djordjestanic » 14.11.2011, 15:17

A državni monopilista? :cray:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Vladojica » 14.11.2011, 16:30

ivan je napisao:
@Vladojica: tebi treba neki jaci artifact, recimo da fitujes sledecih par: Slow Blade of Enlightenment (knowledge +10, control +15), Soft Rubber of Natural Gum (spin +10, push +10), treba ti i neka amajlija, recimo Badge of Courage (+1 moral). Ovaj sto koristis Dragon Scale Shield, daje doduse +10 spell power, ali posto je zabranjen, smanjuje ti standing na -10 sa svim alijansama.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Hahaha, koliko si dobro ovo napisao :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Pedja » 14.11.2011, 17:51

Daa,da....nisam normalan ja koji ovo čitam...udara ping pong u glavu(skoro kao škola) :!: :!: :!: :shock: :blink: :blink: :blink: :grin:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Nenad Ivancev » 14.11.2011, 19:30

scvlada je napisao:
Nenad Ivancev je napisao:...Novogodisnji 'Davor open'

sjajna ideja :thumbsup:

Ako bidne ja donosim litar sopstvene 100% prirodne rakije ,da se momčad zagreje :hello:

Ako sam dobro razumeo, termin za Novogodisnji 'Davor Open' je 28.12. sa mozda nesto ranijim pocetkom, obzirom na kolicinu alkohola u najavi? Vidim da se osim Vladesc i Spiner u pokusaju javio sa nekim predlogom... Poznavajuci ga, siguran sam da bi bio 3x bolji kada bi makar pola te flase popio pre turnira... Rezonujem da je tesko igrati na nacin kako on igra, a da pritom delujes kao da si trezan hahaha :yahoo:
U tom slucaju bih morao dan ranije da dodjem kako bi se adekvatno zagrejao :amen:
Hvala svima na podrsci NTK 'Kvibo' i u tom slucaju, ja cu da budem zaduzen za dovoljne kolicine Laskog + 4 limenke extra za Peru Hrnjaka za mezetluk pre naseg meca :grin:

Ajde ziveli i u to ime unutra s'njime :-)

Ajde ziveli
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod phrnjak » 15.11.2011, 11:56

4 limenke Laskog? Samo ti donesi, otvori, sipaj, prinesi. Nista vise. Sve ostalo cu nekako i sam. Ali nemoj da me neko posle izaziva na mec? Jer kakav sam posle 4 piva, mogu jos i neki poen da uzmem (i pijana budala pogodi neku svinju). :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ivan » 15.11.2011, 12:14

trebalo bi organizovati turnir u kategorijama: do 2 piva, 3 do 4piva, 5+ piva. Mec se priznaje kao odigran iskljucivo ako su ucesnici u stanju da se rukuju na kraju meca i saopste rezultat.
ivan

Postod phrnjak » 15.11.2011, 12:22

ivan je napisao:trebalo bi organizovati turnir u kategorijama: do 2 piva, 3 do 4piva, 5+ piva. Mec se priznaje kao odigran iskljucivo ako su ucesnici u stanju da se rukuju na kraju meca i saopste rezultat.

Ne budi tako strog! Jos samo fali da se sete svog JMBG-a.
Mec se priznaje kao odigran ako docekaju kraj meca na nogama!
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

PrethodniSledeća

Povratak na Opšte teme