Vrlo jednostavno... Daš 50€ pa ti stigne kad i meni.
Štos je što stiže prava, originalna, nepoderiva Li Ning ZMAJA koja se isporučuje kineskoj reprezentaciji a ne neka bedna kopija...
djordjestanic je napisao:Vrlo jednostavno... Daš 50€ pa ti stigne kad i meni.
Štos je što stiže prava, originalna, nepoderiva Li Ning ZMAJA koja se isporučuje kineskoj reprezentaciji a ne neka bedna kopija...
. A Zhang Jike garantuje nepoderivost
.
Narocito Vladojica sa zabranjenom travom.ivan je napisao:Sad ce ovi s skupim majicama da razviju kineki spinNarocito Vladojica sa zabranjenom travom.
secam se dok sam studirao pa smo igrali neku studentsku ligu, ja sam bio slab, ali bilo je nekoliko dosta dobrih igraca koji su trenirali od malih nogu, i uvece smo ponekad igrali u nekoj sali,ovi dobri u brendiranoj opremi, i jednom dodje neki nepoznati lik u kaljacama i zimskoj jakni (bila zima) i pita da igra, i odere ove dobre igrace. Mislim da je igrao u jakni, eventualno u debelom dzemperu.
. A ja cu sa tom majicom bar da izgledam dobro.. pre nego sto udarim prvu lopticu 
. Majica daje kontrolu +5, spin +7 i brzinu +11, a tetovaza daje duplo 
ivan je napisao:Postoji jedna vrsta rakova koji vole da gomilaju razne sjajne i sarene predmete, iako nemaju pojma sta ce s njima.

ivan je napisao:Sad ce ovi s skupim majicama da razviju kineki spinNarocito Vladojica sa zabranjenom travom.
secam se dok sam studirao pa smo igrali neku studentsku ligu, ja sam bio slab, ali bilo je nekoliko dosta dobrih igraca koji su trenirali od malih nogu, i uvece smo ponekad igrali u nekoj sali,ovi dobri u brendiranoj opremi, i jednom dodje neki nepoznati lik u kaljacama i zimskoj jakni (bila zima) i pita da igra, i odere ove dobre igrace. Mislim da je igrao u jakni, eventualno u debelom dzemperu.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju