Kafana 'Spin na spin'

Generalne teme o stonom tenisu.

Re: Kafana 'Spin na spin'

Postod djordjestanic » 14.11.2011, 01:56

Vrlo jednostavno... Daš 50€ pa ti stigne kad i meni.

Štos je što stiže prava, originalna, nepoderiva Li Ning ZMAJA koja se isporučuje kineskoj reprezentaciji a ne neka bedna kopija...
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Vladojica » 14.11.2011, 11:23

djordjestanic je napisao:Vrlo jednostavno... Daš 50€ pa ti stigne kad i meni.

Štos je što stiže prava, originalna, nepoderiva Li Ning ZMAJA koja se isporučuje kineskoj reprezentaciji a ne neka bedna kopija...

Au 50e, pa dobro, zmaja je zmaja :). A Zhang Jike garantuje nepoderivost :D.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Pedja » 14.11.2011, 12:09

The life lies in the movemnet ! :good:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ivan » 14.11.2011, 12:37

Sad ce ovi s skupim majicama da razviju kineki spin :D Narocito Vladojica sa zabranjenom travom.
secam se dok sam studirao pa smo igrali neku studentsku ligu, ja sam bio slab, ali bilo je nekoliko dosta dobrih igraca koji su trenirali od malih nogu, i uvece smo ponekad igrali u nekoj sali,ovi dobri u brendiranoj opremi, i jednom dodje neki nepoznati lik u kaljacama i zimskoj jakni (bila zima) i pita da igra, i odere ove dobre igrace. Mislim da je igrao u jakni, eventualno u debelom dzemperu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 14.11.2011, 12:43

ivan je napisao:Sad ce ovi s skupim majicama da razviju kineki spin :D Narocito Vladojica sa zabranjenom travom.
secam se dok sam studirao pa smo igrali neku studentsku ligu, ja sam bio slab, ali bilo je nekoliko dosta dobrih igraca koji su trenirali od malih nogu, i uvece smo ponekad igrali u nekoj sali,ovi dobri u brendiranoj opremi, i jednom dodje neki nepoznati lik u kaljacama i zimskoj jakni (bila zima) i pita da igra, i odere ove dobre igrace. Mislim da je igrao u jakni, eventualno u debelom dzemperu.

Pa da, mozda je on dobar igrac, ali kad su ga videli, svi su mislili da nema pojma :D. A ja cu sa tom majicom bar da izgledam dobro.. pre nego sto udarim prvu lopticu :D
P.S. Mozda mu je baka na tom dzemperu isplela lik zmaja??

@ivan: prvo odgovarajuca majica, a onda i tetovaza na ledjima na kojoj pise persistence :D. Majica daje kontrolu +5, spin +7 i brzinu +11, a tetovaza daje duplo :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 14.11.2011, 12:47

Postoji jedna vrsta rakova koji vole da gomilaju razne sjajne i sarene predmete, iako nemaju pojma sta ce s njima.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 14.11.2011, 12:49

ivan je napisao:Postoji jedna vrsta rakova koji vole da gomilaju razne sjajne i sarene predmete, iako nemaju pojma sta ce s njima.

Dobro dobro, istetoviracu i krabu :D
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod First » 14.11.2011, 13:11

Jednom prilikom mi je Vladojica u neobaveznom caskanju rekao kako je vracajuci se od bake, u tek nastrikanom dzemperu, svratio na faks i izmlatio neke pacere u stonom tenisu. E sad, da li to ima neke veze sa gore pomenutom pricom, ili je u pitanju cista koincidencija slucajnosti (sto bi rekla g-dja Raznatovic), nemam pojma... U svakom slucaju zmaja znam da nije spominjao :-D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod LucicNS » 14.11.2011, 13:20

ivan je napisao:Sad ce ovi s skupim majicama da razviju kineki spin :D Narocito Vladojica sa zabranjenom travom.

Ja sam igrao u dzemperu zvanican mec prosle sezone u Vrbasu. I bilo mi je i dalje hladno...
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod djordjestanic » 14.11.2011, 13:27

Juhu, pa ovo je super ideja! :grin: :grin: :grin:

Sirogojno džemperi sa zmajem.

Takozvani Zemper. :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Ko obuče igra ko Zhike ali u zimskom periodu :P :P :P :P :P
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

PrethodniSledeća

Povratak na Opšte teme