sajt se sporo otvara?

Teme u vezi sajta i foruma, izmene, pitanja, problemi.

sajt se sporo otvara?

Postod ivan » 21.02.2011, 11:18

Meni deluje extra sporo (za spinnaspin.com). Za spinnaspin.com/forum je malo brze. Jel jos neko ima isti osecaj? Lici mi da je u pitanju blok 'najnovije poruke na forumu', probacu da ga iskljucim.
A par puta sam dobio i poruku (nakon duzeg cekanja da se otvori): Bad Gateway (sto bi trebalo da bude do hosting provajdera).
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Re: sajt se sporo otvara?

Postod phrnjak » 30.06.2011, 10:37

Juce i danas sajt se sporo ili nikako ne otvara. Pre 15 min otvorio se u nekom cudnom, meni nepoznatom formatu.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ivan » 30.06.2011, 11:09

Da, juce je bilo dosta problema sa provajderom, skoro pola dana nije radio sajt ili je radio extra sporo. Vec par meseci to u stvari traje, radi dve tri nedelje ok, i onda kad oni nesto tamo upgradeuju kod provajdera, sajt najpre pocne sporo da radi, a onda i zakoci skroz. I nakon sat-dva-tri, se sredi i radi brzo opet neki period. Citajuci po netu iskustva drugih, zakljucio sam da provajder radi uvek tako, sto mi se uopste ne svidja.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod zvezdarac » 26.08.2011, 12:29

Samo da napomenem da vrlo često imam problema sa otvaranjem sajta... Neće da uđe na sajt, sporo se otvara, primetio sam Bad Gateway 502 i slično...
Ovo imam samo sa "našim" sajtom/forumom i ni sa jednim drugim koji redovno posećujem...
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod ivan » 26.08.2011, 16:08

znam, !@#$%^$% mamu lopovsku. Los hosting provajder, davno bih ih promenio ali sam nazalost uplatio na duze staze i za vise sajtova, pa bih opet morao da kanem lovu kod drugog. Grrr.
ivan

Postod Vladojica » 26.08.2011, 20:17

Ja sam imao kod Oriona hosting i nikakvih problema nije bilo
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod djordjestanic » 27.08.2011, 01:07

Primetio sam sve ono što i ostali ljudi na forumu.

Ivane, ako ti nesto znaci mozes da hostuješ kod mene bez ikakve nadoknade...

Provajder je Dreamhost u USA.

Našima nedam bele banke ni pod razno. Inače za Vladojicu Orion je katastrofalan..... Ljudi veze sa vezom nemaju :shock:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Vladojica » 27.08.2011, 10:07

Pa ne znam, ja sam tamo drzao jednu obicnu web prezentaciju i ni jednom kad sam ulazio nije pala, niti se sporo ucitavala, e sad jedino mozda da je nesto zahtevnije postavljeno pa da tu hoce da koci.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Povratak na Sajt