Danas je bio dan pun cudnih rezultata za STK Cerak. Igrali smo protiv dve jake ekipe, Mladenovac i Partizan Sabac. Protiv Mladenovca nam se zreb potrefio dobar, ocekivali smo pobedu, u kljucnom mecu Noca protiv jednog momka vodio 5:0 i 6:1 u petom setu ali momak uspeo da se prilagodi, i izgubismo taj mec, to nas odvede u dublove koje smo izgubili
Protiv Partizan Sapca, ja igrao protiv Suvajdzica, cak igrao dobro, vodio 2:1 u setovima, ali ipak odosmo u peti set, pred kraj istog omasih jednu servu, i ne vratih jos par, ali ipak sam imao 10:8, on izjednaci, pa opet moja prednost i tu izgubih 3 poena zaredom, poslednji svinjom
Dobio sam Skeledziju srecom, i Noca isto, Trajce jednog decka. Na 3:1 za nas Trajce igra protiv Suvajdzica, gubi prvi set tesno ali dobija sledeca dva vrlo ubedljivo, nesto oko 11:3 i 11:1, i vodi u cetvrtom 10:4, Suvajdzic tackira neku loptu kao da hoce da skrati muke, madjutim to zacudo udje, kao onomad Djokovic protiv Federera, i sve se preokrenu, dobi set 12:10 i mec. Neverovatno. Srecom Noca dobio onog decka za pobedu u mecu.
Sve u svemu jedna pobeda i jedan poraz ali ali...nismo smeli izgubiti tih nekoliko takoreci dobijenih meceva
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people