LucicNS je napisao:Ne bih objasnjavao zasto sam pre 2 godine prvi put u zivotu stavio materijal, ali sasvim se dobro snalazim i sa obicnim gumama,
a krecem se perfektno i vrlo su mi pravilni pokreti (i ruku i nogu), a eto, imam materijal.
Sto se Koste tice, da Savic zna da igra onako kako ti mislis da on zna, a Kosta da ne zna onako kako ti smatras da on ne zna, Savic bi ga i dobio...
Marko, odlično znam kako igraš običnim gumama i znam kakvi su ti pokreti, igrali smo, krećeš se perfektno i verujem da imaš razlog zbog čega si stavio materijal. Mada sam uveren da bi podjednako dobro igrao i sa obe invertovane gume, tako da smatram da ti je materijal bespotreban.
Kosta je Savića dobio na razliku u 5. setu i to je pogodio svinju. Igrali su tesno ceo meč, a da Kosta nije koristio travu, tj. da je imao obične gume, nema šanse da bi bilo ni približno ovako tesno, jer je poene uglavnom osvajao napadom travom, ili napadom travom koji Savić nije mogao da "ukroti", a da je bila obična guma, to bi uradio bez problema. Nekada trava nije bila toliki problem, jer su je uglavnom koristili defanzivni igrači, koji su se isključivo branili, a igrači poput tebe, Koste i ostalih, koji napadaju travom i igraju na stolu njom, e to već stvara probleme protivniku i mislim da donosi veliku prednost. Ti travom bukvalno uguraš lopticu u protivnika i jedina šansa da se odbraniš od tog udarca je da se vuče bekendspin, pošto 90% "uguravanja" vršiš na bh stranu protivnika, što je i razumljivo. No, kao što reče djordje i Vladojica, ko pobedi, bolji je, mada to nije pravilo, upravo zbog ovakvih stvari, ali slažem se. Ako je guma odobrena od str. ITTF-a, onda ti ostaje ili da igraš i ćutiš, ili odmah da pružiš ruku protivniku