2011 licni review

Generalne teme o stonom tenisu.

Re: 2011 licni review

Postod bindra » 25.12.2011, 18:01

Sto se tice igre-napredovao sam sigurno(kad neznas nista onda se svaki napredak vidi) :grin: Mislim da sam najvise popravio Bh ali isto tako mislim da mi je Fh ostao na istom nivou od ranije ili sam ga malo popravio.Serve i dalje redovno poklanjam bar 2 po setu :D Kretanje valjda jesam popravio makar za 15% :scratch: Inace najbolje poredjenje o tome koliko sam napredovao su mi liga veterana i turniri kod Davora.Skoro sam dobio pohvale od igraca iz Donic lige sa kojima sam igrao prosle godine(Cvorovic i jos par igraca tog ranga kazu da sam napredovao duplo) :) :) :) A kod Davora prosle godine nisam mogao ni da pomislim da prodjem grupu,ove vec par stepenika dalje :grin:
Oprema :banghead: Sto je najbitnije ne menjam drva,ostao sam na Alc-u i sad ovaj Andro.Gume menjam 5-6 puta u toku godine(previse) :banghead: al stacu kad volim :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Mogu komentari na racun igre,dobro ce mi doci :good:
Za opremu nikako :nono: :nono: :nono:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Pedja » 26.12.2011, 22:12

bindra je napisao:Sto se tice igre-napredovao sam sigurno(kad neznas nista onda se svaki napredak vidi) :grin: Mislim da sam najvise popravio Bh ali isto tako mislim da mi je Fh ostao na istom nivou od ranije ili sam ga malo popravio.Serve i dalje redovno poklanjam bar 2 po setu :D Kretanje valjda jesam popravio makar za 15% :scratch: Inace najbolje poredjenje o tome koliko sam napredovao su mi liga veterana i turniri kod Davora.Skoro sam dobio pohvale od igraca iz Donic lige sa kojima sam igrao prosle godine(Cvorovic i jos par igraca tog ranga kazu da sam napredovao duplo) :) :) :) A kod Davora prosle godine nisam mogao ni da pomislim da prodjem grupu,ove vec par stepenika dalje :grin:
Oprema :banghead: Sto je najbitnije ne menjam drva,ostao sam na Alc-u i sad ovaj Andro.Gume menjam 5-6 puta u toku godine(previse) :banghead: al stacu kad volim :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Mogu komentari na racun igre,dobro ce mi doci :good:
Za opremu nikako :nono: :nono: :nono:

Nije loše za drugu godinu igranja :!: :clapping: :cool:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Pedja » 26.12.2011, 22:36

Bindra mi je ove godine izbio iz džepa jedno 150-200 eur za opremu! :eek: :shock: U igri sam verovatno napravio korak napred.Najveći uspeh mi je da sam izgurao godinu bez ozbiljnije povrede(trenutno me muči koleno ali mislim da će biti ok). :)
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod scvlada » 31.12.2011, 12:19

Osvojena ekipno prvo mesto u Beogradskoj ligi,sada sam u regionalnoj šesti igrač po procentima pobeda poraz,uzimao sam samo one koji su odigrali više od 10 partija.Pobedio meni do ove godine nepobedive,napredovao itd.Ima mesta za još napredovanja što je najvažnije :hello:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod reketas » 31.12.2011, 12:32

Ove godine , nije lose , lagano ali sigurno napredujem. I dalje gubim neke meceve , al uglavnom od igraca od kojih sam i ranije gubio.
U ligi sam na 100% pobeda :mrgreen: , mada najjaci mec nisam igrao zbog bolesti.
Malo sam eksperimentisao i sa materijalima , tako da mi ni takva igra nije vise toliko strana. Sledece godine bice valjda jos bolje.
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Prethodni

Povratak na Opšte teme