Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod scvlada » 23.12.2011, 10:46

Post od djordjestanic » 23.12.2011, 03:42
Vlado, stojiš katastrofalno.

Ko da su te zabetonirali u pod.

Pa nije šase korak zabranjen. Pomeri se malo.

Kod servisa moraš napraviti neku raznovrsnost. Sve serve ti imaju samo jednu rotaciju. Dodaj pored donje malo i stranične rotacije.

Nemoj samo donju. Protiv igrača na kom su tvoji protivnici gornja + stranična je jako efikasna.

Više koristi ono izvlačenje forhendom, to ti ide dobro.

Sve u svemu igraš 50% onoga što bi mogao sa samo malo drugačijom taktikom i malo kretanja što je više stvar volje nego znanja.

Jeste ,tako je.Jednom sam rekao da se ti u jednom setu krećeš više nego ja u deset partija.Probaću da se fokusiram malo na to,mada to iziskuje mnogo više snage i kondicije :oops:
Ovo sa servom,od kad sam se stanjio na 1,7 nekako mi lakše bekendom da serviram tu donju.Zaboravim da mogu i nešto drugo.

Post od Sale » 23.12.2011, 01:20
Primetio sam da se slika zamrzla ali tu je ton(molim lepo) a i akcenat je bio na prvom setu i poen za 6-2

Mislio sam na 5/2 ,bekend tačka posle servisa.Hvala Sale veliki,imaš pola od piva što sam ti obećao jer je i pola meča :hello:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ivan » 24.12.2011, 21:32

Jutros nije bio los turnir, oko 16-17 ljudi, dosla su i dva nova momka, ako sam dobro shvatio, iz Sapca (?) lepo igraju, jedan me izbacio u cetvrtfinalu, igra travom na bh a napada sa fh, imao sam dosta sansi za pobedu ali ne realizovah. On j eu finalu izgubio od Vlade Milojevica. Za trece mesto drugi novajlija je dobio velikog Duleta. Ja sam igrao sa reketom s kojim inace ne igram jer mi je na glavnom ostala neka probna guma od pre neki dan, a posto sam kasno ustao i zakasnio na turnir nisam stigao da to promenim. Posle turnira smo jos ostali i igrali, mislim da smo reketas i ja mlatili do 5 popodne.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 24.12.2011, 23:22

ivan je napisao:Jutros nije bio los turnir, oko 16-17 ljudi, dosla su i dva nova momka, ako sam dobro shvatio, iz Sapca (?) lepo igraju, jedan me izbacio u cetvrtfinalu, igra travom na bh a napada sa fh, imao sam dosta sansi za pobedu ali ne realizovah.

Pih, nisam te dovoljno trenirao, moramo da pojacamo :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 25.12.2011, 01:51

za razliku od tebe ja bar smem da odem na turnir :)
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Vladojica » 25.12.2011, 01:54

Ne mogu da stignem na turnir, a i sad je dosta hladno, docicu na prolece :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ZoranV » 25.12.2011, 14:50

Pa jel neko zna te Sapcane...Ja pored Dekija Petrovica znam jos samo Skeledziju sa travom, ali to su veterani...A da nisu Obrenovcani?
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ivan » 25.12.2011, 15:35

ovi su mladji dosta, zaboravio sam da uzmem spisak od Davora, ne secam se prezimena.
ivan

Postod zvezdarac » 25.12.2011, 16:34

Ja znam obojicu, ja sam im preporučio da odu na taj turnir. Momak sa travom je Krejaković-Kreja a bucko je Marko (ne mogu sad da se setim prezimena). Po mom mišljenju obojica odlično igraju. Kada sam rekao da odu na turnir sredom, mislim da pripadaju u 8 ili 4. Pozdrav svima...
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod bindra » 25.12.2011, 17:20

Odlicno igraju obojica.Mladi su po 20 godin plafon.
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Francuz » 26.12.2011, 12:46

Nadam se da ce vas dosta biti u sredu na turniru, cuo sam da vas je bilo bas dosta prosle srede pa mi je bas bilo krivo sto nisam uspeo da dodjem.
Samo bilo bi krajno vreme da ovaj turnir pocne ranije ili bas na vreme jer igrati u 1h ili kasnije nije bas ekstra kad sutra dan radis .. :S
Cestitam Nindzi na 1. mesto, koji je jos jednom opravdao svoj rejting.

Poz
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja