Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ZoranV » 18.12.2011, 17:04

Kod Brice bio dobar turnir puno vojvodjana,rumuna,sumadinaca...Ja u grupi 60+ vodio 2:1 protiv profe i izgubio 2:3, Aci sudiji Mihajlovicu uzo set, a posle u kosturu izgubio od Svrzica a prvi set vodio 10:9...ali zato u apsolutnoj igrao 3 meca , onog naseg levorukog na P, pa Gortana 3:2 i na kraju me sacekao Djordje Stanic...ali nisam bas lose igrao...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ivan » 19.12.2011, 21:54

Djordje, daj neki info, kako si prosao na turniru, kako su ostali prosli? Phrnjak i SCVlada se ne pojavljuju, da li to znaci da nisu daleko dogurali?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod scvlada » 19.12.2011, 22:50

Post od ivan » 19.12.2011, 22:54
Djordje, daj neki info, kako si prosao na turniru, kako su ostali prosli? Phrnjak i SCVlada se ne pojavljuju, da li to znaci da nisu daleko dogurali?

Ja sam daleko dogurao do Novogodišnjeg Jolla turnira u Novom Sadu a sve izveštaje nek daju oni koji su bili na turniru.Znači Hrnjak i Djole.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Pedja » 19.12.2011, 22:53

Ja sam samo čuo da je Svrzić pobedio Jelaću 3-1 u finalu (verovatno+60)
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod scvlada » 19.12.2011, 22:56

Ali je isto tako i Pera Hrnjak tukao Svrzića u apsolutnoj
scvlada

Postod djordjestanic » 20.12.2011, 00:05

Ne znam konačne rezultate sem da je Britka bio prvi.

Britka je u takvoj formi da je to neverovatno. Neko je rekao da često trenira sa Karašem. Ne znam da li je tako ali da igra fantastično, IGRA!

Ja sam igrao sasvim dobro dok se nisam zeznuo i jeo one mirišljave kobasice. Naime, uvek nosim neke keksiće. Posle svakog meča pojedem dva kekića o popijem malo vode. to mi jako važno da bi održao snagu i svežinu za kasniju fazu turnira. SADA SAM ZABORAVIO KEKSIĆE. Oko pola dva stomak mi je zavijao a ja sam čekao već jako dugo da bi nešto igrao. Doca je počeo da jede kobaje kada su ga pročitali da igra i ja sam da bi ga zeznuo (a bio sam gladan) pojeo drugu kobasicu, čokoladicu i krem-bananicu. Dok sam to jeo mislio sam da to nije uopšte puno hrane.

Međutim....

Od tog trenutka sam bio u klasi slučajnog prolaznika koji je navratio u salu i još slučajnije uzeo reket u ruke.

Izgubio sam od Slaviše Milenkovića i Žarka Zakića.

Slaviša je odličan igrač i iskoristio je to što sam bio spor. Jednostavno nisam mogao da nametnem igru. Dobio me je 3:1. A onda je on bio iscrpljen (mada verujem da je to više psihički) i ispustio je pobedu protiv Milana Mitrovića.

Za Zakića mi je krivo jer je on bio mnogo bolji igrač od svih tamo a ja nisam mogao da pružim ono što umem. Baš sam se osećao glupavo. Izgubio sam 3:1. Ne znam da li bi mogao da ga pobedim da sam bio praznog stomaka ali bi odigrao mnogo bolje.

Sve u svemu, zauzeo sam drugo mesto u finalnom skoru u kategoriji 40-49 a mislim i u spaolutnoj kategoriji jer mi to Bricina žena rekla ali nije bila sigurna pa mi za tu kategoriju nije dala medalju a Doca i Pera su bili nervozni pa sam morao da krenem.

U svakom slučaju, bila je ovo OK godina.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ZoranV » 20.12.2011, 07:03

ZoranV je napisao:Kod Brice bio dobar turnir puno vojvodjana,rumuna,sumadinaca...Ja u grupi 60+ vodio 2:1 protiv profe i izgubio 2:3, Aci sudiji Mihajlovicu uzo set, a posle u kosturu izgubio od Svrzica a prvi set vodio 10:9...ali zato u apsolutnoj igrao 3 meca , onog naseg levorukog na P, pa Gortana 3:2 i na kraju me sacekao Djordje Stanic...ali nisam bas lose igrao...

P je Papovic...setio sam se... :P
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Sale » 21.12.2011, 15:25

Samo da najavim Ovchu i Borchu veceras kod Davora:Jale,Miki,Nemanjar,Dule,Aca spin i ja.Jedan ce da ga osvoji.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod scvlada » 21.12.2011, 16:16

Sale ponesi kameru,da snimimo dodelu pehara :yahoo:
scvlada

Postod bindra » 21.12.2011, 16:42

[quote="djordjestanic"]Ne znam konačne rezultate sem da je Britka bio prvi.

Britka je u takvoj formi da je to neverovatno. Neko je rekao da često trenira sa Karašem. Ne znam da li je tako ali da igra fantastično, IGRA!

Ne samo sa Karasem vec sa gomilom igraca koji prolaze kroz Imt sa zeljom da se oprobaju sa njim.Covek je reper za formu :thumbsup: Inace sem Karasa(on to resi u 3-4 udarca) retko ko uspeva nesto ozbiljnije da uradi protiv njega :good: Mogao bi ladno da cepa super ligu bez ikakvog blama-stvarno je u dobroj formi :good:
Inace ti mecevi sa Karasom su prava poslastica,mogo bi da ih gledam non-stop,obojica su genijalci :good: :good: :good:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja