Double Game

Generalne teme o stonom tenisu.

Double Game

Postod maska » 18.12.2011, 19:26

Do sada na ovom sajtu nisam primetio komentare o dubl igri, posto sam ja ponajvise dubl igrac u mojoj ekipi, a retko kao rezervni igrac, razigravam po potrebi, menjam prvog igraca jer u timu samnom su deca od 15 - 16 godina.koju ja treniram sa dobrim uspehom 3 mesto u nasoj ligi a ujedno i najmladji smo tako da mozda i na kraju sezone budemo na drugom mestu i udjemo u visi rang . Dali vi kao iskusniji igraci ucestvujete u DOUBLE GAME ?
Korisnikov avatar
maska

Pridružio se: 24.11.2011, 11:14
Reket: Tibhar texo c7
joola badman 1.3
xiom yanus df 1.5

Re: Double Game

Postod Pedja » 18.12.2011, 20:12

Odlična tema...poprilično različito od singla...
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod profesionalac » 18.12.2011, 22:40

maska je napisao:Do sada na ovom sajtu nisam primetio komentare o dubl igri, posto sam ja ponajvise dubl igrac u mojoj ekipi, a retko kao rezervni igrac, razigravam po potrebi, menjam prvog igraca jer u timu samnom su deca od 15 - 16 godina.koju ja treniram sa dobrim uspehom 3 mesto u nasoj ligi a ujedno i najmladji smo tako da mozda i na kraju sezone budemo na drugom mestu i udjemo u visi rang . Dali vi kao iskusniji igraci ucestvujete u DOUBLE GAME ?

koju ligu igras?
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod Vladojica » 18.12.2011, 22:49

Ja ne volim dubl, prvo jer igram svaku trecu loptu i to samo ako pre toga neko ne pogresi u poenu, a drugo, ne znam ta kretanja i postoji konstantna opasnost da te dubl partner odalami svojim reketom po glavi. :)
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ajkula321 » 18.12.2011, 22:55

Dubl igram jako retko, i to samo kada me neko primora ili nekom dugujem uslugu sa treninga:) Obicno mi je dubl jako komican, ali time i takmicarski manje bitan. Zato nikad u dublu ne mogu da dam 100% Samo da napomenem da nikad u zivotu nisam odigrao OZBILJAN dubl...mozda mi se zato ni ne svidja...
Korisnikov avatar
ajkula321

Pridružio se: 24.08.2011, 22:28
Reket: DHS PG-7
fh Galaxy Moon Max Tense 2.2mm
bh Yasaka Rakza soft 2.0mm

Postod Pedja » 18.12.2011, 22:55

Vladojica je napisao:Ja ne volim dubl, prvo jer igram svaku trecu loptu i to samo ako pre toga neko ne pogresi u poenu, a drugo, ne znam ta kretanja i postoji konstantna opasnost da te dubl partner odalami svojim reketom po glavi. :)

...jeste...šteta reketa... :D
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ZoranV » 19.12.2011, 00:15

Igrati dubl je jako korisno...zbog vezbanja kretanja i sirokih pokreta, a na mentalnom planu to je timska disciplina i primorava te da delujes timski a ne kao okoreli individualista...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod maska » 19.12.2011, 09:45

Iskreno mislim da je dubl jako tesko igrati, ne zbog protivnika vec zbog svog saigraca, ja sam tek posle 4 godine aktivnog igranja pronasao ppartnera za dubl. najbitnije u dublu je kretanje prijem servisa pa tek napad spinom ili jakom rezom. Ja sam polu odbrambeni igrac a saigrac klasican napadac tako da odlicno fukcionisemo u svakom mecu. Trenutno igram ujedno sam i trener STK "AUTO FAR" Opstinska liga Petrovac na Mlavi.
Korisnikov avatar
maska

Pridružio se: 24.11.2011, 11:14
Reket: Tibhar texo c7
joola badman 1.3
xiom yanus df 1.5

Postod LucicNS » 19.12.2011, 12:32

Obozavam dubl, ali mi je jako tesko da nadjem kvalitetnog saigraca koji mi odgovara za igru.
Imao sam jako dobrih rezultata i sa odbrambenim saigracem, a i sa stoperom. Malo mi je problem kada
neko vuce spinove sa poludistance, tako da mi taj deo slabije odgovara, ali to su uglavnom igraci
cija igra bas i nije najbolja za dubl igru...
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod jbgwtf » 19.12.2011, 17:20

u dublu sam katastrofa, s saigracem u klubu ne mogu da ga odigram kvalitetno, on napada fino ali ne trenira i onda mnogo promasuje, da je malo sigurniji bili bi dobri :) a ako ja napadam kad i ako loptica bude vracena on je nabaci, ili je jedva stigne posto imam dosta brzi spin i nije naviko.. tako da nam je taktika da pimplamo, cekamo na stop i napadnemo kad bude dobra loptica..
a sto se kretanja tice, poprilicno ne znamo kako da se krecemo + je on ranije igrao s levorukim partnerom pa se desi da pretrci ispred mene.. cista katastrofa :D
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Sledeća

Povratak na Opšte teme