Smrdljiva Forma Ideale debelo krsi rokove isporuke

Teme koje ne spadaju striktno u gore navedene forume.

Smrdljiva Forma Ideale debelo krsi rokove isporuke

Postod ivan » 15.12.2011, 14:30

prosto moram...da je to nesto malo ne bih ali, je mnogo. Elem pre 20 dana kupih neki ormarcic kod njih, kazu rok isporuke je kod njih 5 dana. Kad je proslo 5 dana javise da ce doci za 2-3 dana (radna naravno a javili su pred vikend). I dodjose ali je ormar bio slomljen na cosku, verovatno usled preterano brzog istovara i tankog kartonskog pakovanja, Nisam hteo da uzmem to ali kazu procedura je takva da moram da popunim reklamacioni list, pa ce oni u najkracem roku da to zamene. Ok pristanem i na to, oni ostave ormar u delovima (upakovan u kutiju doduse) kod mene. Zvao par dana da ubrzaju to ali slusam sve neke prazne price o proceduri i roku reklamacije, ali na kraju rekose da ce da izvade taj zahtev ujutro i da odmah obrade, i tako dva dana jer im juce monter nije dostavio reklamacioni list na vreme, onda mene mrzelo vise da zovem, prodje 7 dana vec sam i zaboravio na to, i danas zovu i javljaju da ce doci u utorak u toku dana da donesu. To sve kad saberem to ce biti skoro 25 dana od uplate, sto je preko svake mere. U principu kupim ponekad nesto malo od njih jer mi treba neko privremeno resenje (podstanar sam). Ali ocigledno ta niska cena vuce i posledice, aljkavo montiraju, pa mora bar nekoliko ljudi da bude prisutno i ukazuje na razlicite zazore, nagetost ormara, i slicno. Kvalitet je los, sve je krhko, nijedan komad namestaja se ne sme hvatati za gornju dasku jer ce ista otpasti. Kupio sam i stolicu jednom, naravno da su isporucili pogresnu, a kad su zamenili ta nije bila bas simetricna nego nekako nageta u jednu stranu. Kad razmislim uopste se ne isplati kupovati kod njih, gube se vreme, zivci a i pare, bolje da covek sam sebi napravi manje stvari a vece poput ormara kupi negde gde isti valjaju. Nismo toliko bogati da kupujemo jeftino.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Re: Smrdljiva Forma Ideale debelo krsi rokove isporuke

Postod maska » 15.12.2011, 16:12

Tako ti je to moj druze ja sam po zanimanju drvopreradjivac nekada su u bivsoj jugi takve stvari za 3dana resavane a sada brate budi zadovoljan ako i za 6 meseci ti rese slucaj. tako da danas svega ima sem novca i kvaliteta a forma ideale prica za sebe suvisno davati komentare o njima. Bolje da si nasao nekog majtora privatno da ti to napravio bilo bi ti mnogo bolje stedis zivce i novac pozz...
Korisnikov avatar
maska

Pridružio se: 24.11.2011, 11:14
Reket: Tibhar texo c7
joola badman 1.3
xiom yanus df 1.5

Povratak na Ostalo