koliko dugo ste u stonom tenisu?

Generalne teme o stonom tenisu.

koliko dugo ste u stonom tenisu?

Postod profesionalac » 04.12.2011, 00:33

znaci odgovori tipa treniram od te i te godine sto znaci nekih 15-tak.igrao sam u toj i toj ligi,osvojio sam to i to i sve sto vam padne na pamet u vezi ovoga.
da vas cujem!!!
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Re: koliko dugo ste u stonom tenisu?

Postod Vladojica » 04.12.2011, 00:53

Ja igram od 27. decembra 2007. Prve tri godine sam igrao sa penhold hvatom dok nije neka kvrga pocela da mi raste na saci, tu gde lezi drska. U te tri godine nisam promenio ni reket ni gume uopste (Kong Linghui + LKT Pro XP), jer sam znao samo za Markop, a on je imao samo Konga od penhold reketa... imao je i LKT Instinct+, i njega sam naravno kupio ali mi se odmah nije svideo. Onda sam negde u decembru prosle godine presao na shakehand iz pomenutog razloga, pa sam upoznao Ivana i evo, stigao sam do trave :). Nisam nista osvojio, i nisam igrao ni jednu ligu.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod zorog » 04.12.2011, 01:02

Vladojica je napisao:Ja igram od 27. decembra 2007. Prve tri godine sam igrao sa penhold hvatom dok nije neka kvrga pocela da mi raste na saci, tu gde lezi drska. U te tri godine nisam promenio ni reket ni gume uopste (Kong Linghui + LKT Pro XP), jer sam znao samo za Markop, a on je imao samo Konga od penhold reketa... imao je i LKT Instinct+, i njega sam naravno kupio ali mi se odmah nije svideo. Onda sam negde u decembru prosle godine presao na shakehand iz pomenutog razloga, pa sam upoznao Ivana i evo, stigao sam do trave :). Nisam nista osvojio, i nisam igrao ni jednu ligu.

Cekaj stani...bas me zanima koji stil drzanja reketa ti je bolji,laksi,kojim bolje igras,sta god?
I jesi li igrao sve udarce dok si igrao penhold stilom?
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod Vladojica » 04.12.2011, 01:56

Jesam, znao sam i RPB. Ali kad sam presao na shakehand, vrlo lako sam se prilagodio, pogotovo na bekhend jer je polozaj reketa i pokret isti kao kod RPB-ja, samo sto je sa shakehand hvatom mnogo lakse i prirodnije, i mogu lakse da koristim zglob. Ono sto sam izgubio je sloboda kretanja zgloba kod servisa, sa penholdom je neuporedivo bolje servirati. Na forhend sam se teze navikao jer je vrh reketa kod penhold hvata, bar meni vise bio okrenut na dole, prema stolu, pa sam u pocetku masio lopticu, ali i to sam brzo prevazisao. Jednostavno, mnogo je lakse drzati reket shakehand hvatom nego penholdom gde moras vise da koristis prste kod hvata. E posle sam kao igrao tako dok nisam video sta je to spin kad sam otisao kod Davora prvi put...
U svakom slucaju, ono sto bih mogao da zapazim sa ove distance, i pre i posle promene hvata, ma kakav moj subjektivni utisak bio sto se igre tice, nastavio sam da pobedjujem one koje sam pobedjivao i pre promene, i nastavio da gubim od onih od kojih sam gubio i pre promene. I kad sam presao na travu uglavnom je ostalo tako, s tim sto sada one koje sam dobijao dobijam jos lakse, ali i dalje gubim od onih od kojih sam i pre gubio.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod koja » 04.12.2011, 15:39

Stoni tenis igram 5 godina.
koja

Pridružio se: 22.09.2011, 19:02

Postod Pedja » 04.12.2011, 17:05

Za Bindru i mene znate...2 godine :wink:...Naš prvi meč smo odigrali....negde2007-8.god :shock:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod zorog » 04.12.2011, 17:14

Nije meni jasna ta trava i to... :) jel to legalno tj dozvoljeno?:)
Ja sam poceo opet rekreativno da igram posle 10 godina pauze...sta znam...nije lose s obzirom na okolnosti...posao,porodica,manjak vremena...tako da nema nesto mnogo prostora za usavrsavanje,tj ima...ali ide traljavo:)
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod bindra » 04.12.2011, 18:20

Pedja je napisao:Za Bindru i mene znate...2 godine :wink:...Naš prvi meč smo odigrali....negde2007-8.god :shock:

Mala ispravka,prvi zvanicni mec sam odigrao u julu 2009 na turniru kod Vlade Mickovica u garden centru.pre toga par meseci lupanja-zvanicno prvi reket kupio u martu 2009 u Markopu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Pedja » 04.12.2011, 23:50

bindra je napisao:
Pedja je napisao:Za Bindru i mene znate...2 godine :wink:...Naš prvi meč smo odigrali....negde2007-8.god :shock:

Mala ispravka,prvi zvanicni mec sam odigrao u julu 2009 na turniru kod Vlade Mickovica u garden centru.pre toga par meseci lupanja-zvanicno prvi reket kupio u martu 2009 u Markopu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ček da malo bolje razmislim...Stonim tenisom se zanimam negde od 4. ili 5. razreda,igralo se za dz. u MZ....Bili i neki instruktori...Prvi zvanični meč sam odigrao negde 1978. na nekom školskom turniru... :o Neozbiljna priča...Od 1984. do 2007.nisam uzeo reket u ruke...A ONDA!.. :hug:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod NemanjaR » 05.12.2011, 01:34

reket sam uzeo prvi put pre 4 godina!A pre 3 sam napravio pravi reket i od tada napredujem,ucim i HARAM! :evil:
NemanjaR

Pridružio se: 02.12.2011, 23:14
Reket: Butterfly Timo Boll ALC
FH- Andro Rasant grip 2,1mm
BH- Andro Rasant grip 1,7mm

Sledeća

Povratak na Opšte teme