znaci odgovori tipa treniram od te i te godine sto znaci nekih 15-tak.igrao sam u toj i toj ligi,osvojio sam to i to i sve sto vam padne na pamet u vezi ovoga.
da vas cujem!!!
. Nisam nista osvojio, i nisam igrao ni jednu ligu.Vladojica je napisao:Ja igram od 27. decembra 2007. Prve tri godine sam igrao sa penhold hvatom dok nije neka kvrga pocela da mi raste na saci, tu gde lezi drska. U te tri godine nisam promenio ni reket ni gume uopste (Kong Linghui + LKT Pro XP), jer sam znao samo za Markop, a on je imao samo Konga od penhold reketa... imao je i LKT Instinct+, i njega sam naravno kupio ali mi se odmah nije svideo. Onda sam negde u decembru prosle godine presao na shakehand iz pomenutog razloga, pa sam upoznao Ivana i evo, stigao sam do trave. Nisam nista osvojio, i nisam igrao ni jednu ligu.

jel to legalno tj dozvoljeno?:)Pedja je napisao:Za Bindru i mene znate...2 godine...Naš prvi meč smo odigrali....negde2007-8.god
bindra je napisao:Pedja je napisao:Za Bindru i mene znate...2 godine...Naš prvi meč smo odigrali....negde2007-8.god
Mala ispravka,prvi zvanicni mec sam odigrao u julu 2009 na turniru kod Vlade Mickovica u garden centru.pre toga par meseci lupanja-zvanicno prvi reket kupio u martu 2009 u Markopu.![]()
![]()

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju