Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod Nenad Ivancev » 30.04.2011, 09:47

Sale je napisao:Moj drugar Nenad je DELIJA,to sto se slikao tamo to je maska,kad je saznao da sam Delija pustio me da ga pobedim.

Ako je tako lakse da podelimo uspehe raznih trofeja, a da se istovremeno osecas kao pobednik - nema problema :lol: :lol: :lol: U svetu postoji jedno carstvo...

Mada mi imamo jednu pesmu kojom pokazujemo odanost Partizanu - 'I kada ne budes prvi ti....'... Mozete da je probate kao psihoterapiju ha ha ha...
Ne znam sta bih jos dodao... Za druge se navija - PARTIZAN SE VOLI :D ... To je ipak emocija ha ha ha
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod ivan » 30.04.2011, 10:36

konacno sam skinuo lepak sa guma i drveta i naravno nisam stigao da odem na turnir :( Izgulih prste nacisto, a osecam da ce i zuljevi da iskoce.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 30.04.2011, 11:08

Trebao si to krpom da skidas a ne prstima :)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod scvlada » 30.04.2011, 14:37

Turnir subotom nije ispao loš.Ja došao misleći da ga nema da odigram sa Hrnjakom malo.Kad tamo Noca,Dule Petrović,Kramaršoć i drugi,njih šest.Udjosmo i Pera i ja a posle dodjoše i dva momka iz Lazarevca.Na kraju polufinala Noca- Hrnjak ;Mitrović Ivan i ja. Finale Noca i ja ,pobednik ja. Malo sam eksperimentisao sa gumama pa sam na forhend metnuo najdeblju i najbržu gumu koju imam u kući i lepo sam lupao.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod scvlada » 30.04.2011, 18:29

Samo da pomenem,da ja turnir mogu da osvojim samo kad Peru Hrnjaka neko drugi izbaci 8-) ili se ne pojavi u sali :D
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Pedja » 30.04.2011, 22:51

First je napisao:Trebao si to krpom da skidas a ne prstima :)

mnogo je bolji osećaj prstima... :lol:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ivan » 30.04.2011, 22:58

ne moze krpom, probao sam. Samo prstima i to jako da se pritisne. Medjutim, ama bas nista nije pomoglo, stavio sam dva sloja starog lepka na cistu gumu i nije se nadigla ni malo. Naprotiv postala je tvrdja nego ikad, a pri tom brza, nemam bas nikakvu kontrolu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod phrnjak » 01.05.2011, 00:05

scvlada je napisao:Turnir subotom nije ispao loš.Ja došao misleći da ga nema da odigram sa Hrnjakom malo.Kad tamo Noca,Dule Petrović,Kramaršoć i drugi,njih šest.Udjosmo i Pera i ja a posle dodjoše i dva momka iz Lazarevca.Na kraju polufinala Noca- Hrnjak ;Mitrović Ivan i ja. Finale Noca i ja ,pobednik ja. Malo sam eksperimentisao sa gumama pa sam na forhend metnuo najdeblju i najbržu gumu koju imam u kući i lepo sam lupao.

Turnir je bio neplaniran i brzinski. Vlada, Noca, Ivan Mitrovic i ja odigrasmo po 10-11 partija za relativno kratko vreme. Mali Ivan Mitrovic koga sam pobedio a Vlada danas 2 puta, u regionalnoj ligi ima oko 75% pobeda a 2011/2012 igrace II srpsku ligu. Mozda se nekome cini da slabo igra jer mu tehnika nije jaca strana ali posto ga dobro poznajem tvrdim da jako dobro poznaje sve rotacije i moze dugo da drzi loptu na stolu. On ima samo 15 godina i skinuo je razne skalpove jakim igracima (npr. skoro je pobedio Svetozara Jovanovica - "CECU" iz Valjeva).
Dok sam igrao sa Vladom mislio sam da mu nije do stonog tenisa. A on posle vaskrsao i uzeo 1. mesto. Uspeo je 2 puta da dobije Nocu a ja samo jednom. Znaci zasluzeno!
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod First » 01.05.2011, 00:41

ivan je napisao:ne moze krpom, probao sam. Samo prstima i to jako da se pritisne. Medjutim, ama bas nista nije pomoglo, stavio sam dva sloja starog lepka na cistu gumu i nije se nadigla ni malo. Naprotiv postala je tvrdja nego ikad, a pri tom brza, nemam bas nikakvu kontrolu.

Sto bi rekao binda POWER bato, kome treba kontrola :lol:

Elem, jesi nauljio sundjer kako smo ti predlozili? Kladim se da si na to zaboravio...
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivan » 01.05.2011, 08:07

nisam nauljio, jer to treba da se susi bas dugo, i po nekoliko dana, a morao sam da idem da igram.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja