Koliko vam traju gume

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Koliko vam traju gume

Postod scvlada » 25.11.2011, 20:28

Ovo ne važi za Bindru i Firsta.Kod njih je to do dve nedelje najduže ;)
Meni se Tenergy sparuši za dva meseca.Ne znam ,da li ga ja ne štitim kako treba ili je tanak sundjer 1,7mm pa mi izgubi onaj katapult efekat kao kad je nova.Naravno da nastavim da igram sa njom dok ne iscedim suvu drenovinu do kraja.Spin nije sporan ali katapult :scratch:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Re: Koliko vam traju gume

Postod Vladojica » 25.11.2011, 20:34

Ja za Sriver i za LKT Pro Xp kontam da ne mogu da traju duze od 6 meseci. Ili se tripujem, u svakom slucaju secam se da mi se ova LKT Pro XP dopadala na forhendu negde u julu i avgustu a sada mi se nista ne dopada. Ili sam ja zaboravio da igram forhend ili je guma izgubila karakteristike. Sad ne znam da li da kupujem novu LKT ili da trazim dalje :). Na LKT-u se definitivno izgubi lepljivost.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Pedja » 25.11.2011, 21:03

Negde sam pročitao: Koliko puta nedeljno igraš, toliko puta godišnje bi trebalo da promeniš gume...(npr. igram prosečno 3 puta nedeljno, gume da promenim na 4 meseca).To sam u principu i uradio sa Baracudama...Dodušeeee, :grin: malo sam probao svašta,al u principu,to,je to... :D...Gume nove generacije,koliko čujem i vidim, toliko i traju :? :?
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod djordjestanic » 26.11.2011, 00:18

scvlada je napisao:Ovo ne važi za Bindru i Firsta.Kod njih je to do dve nedelje najduže ;)
Meni se Tenergy sparuši za dva meseca.Ne znam ,da li ga ja ne štitim kako treba ili je tanak sundjer 1,7mm pa mi izgubi onaj katapult efekat kao kad je nova.Naravno da nastavim da igram sa njom dok ne iscedim suvu drenovinu do kraja.Spin nije sporan ali katapult :scratch:

Bogami ja igram 6 meseci sa jednim parom Tenergy-ija.

Prvi mesec sam uvek zbunjen jer postaju sve brže i brže. 2 i 3 mesec idu baš kako ja hoću.

Posle toga dobije se neki čudan efekat da još uvek mogu da režu ali nisu onako prodorne.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod bindra » 26.11.2011, 00:24

Izdrzacu makar tri meseca-obecavam :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod filip » 26.11.2011, 00:38

Pedja je napisao:Negde sam pročitao: Koliko puta nedeljno igraš, toliko puta godišnje bi trebalo da promeniš gume.

Znaci ja bi trebalo da ih promenim svake pete godine. Moracu to negde da zapisem, da se na zabrojim...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod First » 26.11.2011, 01:20

scvlada je napisao:Ovo ne važi za Bindru i Firsta.Kod njih je to do dve nedelje najduže ;)

VRH!!! :rotfl:

Ja u ovoj temi neću trošiti reči jer jednostavno nije za mene :grin:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod LucicNS » 26.11.2011, 12:45

I one se prelepljuju, ali svaka 2 meseca i onda je ok da izdrze 6 meseci.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod ZoranV » 26.11.2011, 22:19

Pedja je napisao:Negde sam pročitao: Koliko puta nedeljno igraš, toliko puta godišnje bi trebalo da promeniš gume...(npr. igram prosečno 3 puta nedeljno, gume da promenim na 4 meseca).To sam u principu i uradio sa Baracudama...Dodušeeee, :grin: malo sam probao svašta,al u principu,to,je to... :D...Gume nove generacije,koliko čujem i vidim, toliko i traju :? :?

Sto ce reci 55/60 igranja...
Da, to je neka srednja vrednost...za stare vrste guma
tri puta manje za nove TENSOR gume 5+ generacije (Tensor trademark is ESN Elastomer GmbH )
Tenergy jos uvek odgovara gornjem standardu, ali joj treba 10 igranja da postane ono sto treba...pa treba oduzeti taj pocetni period...

a ja na onom mom malom reketu starom 20+ godina imam crveni Sriver L sa jarko zutim Kawa sundjerom, i na njemu nema oznake ITTF jer ona tada i nije postojala, vec samo JTTA...ali mislim da je i sada bolja i guma i sundjer od danasnjih Srivera L...ko je probao reket moze da posvedoci...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Povratak na Oprema