Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod Sale » 13.11.2011, 01:38

Turnir subotom je odavno igranje za sve pare,Davor dopusta igranje okupljenih dokle god hoce i kako god hoce sto je samo za pohvalu,sub.je takva kakva je a takva je kakvi ljudi dodju. :grin:
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod bindra » 13.11.2011, 10:08

Sale je napisao:Turnir subotom je odavno igranje za sve pare,Davor dopusta igranje okupljenih dokle god hoce i kako god hoce sto je samo za pohvalu,sub.je takva kakva je a takva je kakvi ljudi dodju. :grin:

Ako je subotom "turnir"neka tako i ostane i neka se postuju neka pravila i propisi.A ko hoce da se naigra,Davor je uveo ponedeljak bas za tako nesto.Tu te niko ne pita ni kad si dosao ni koliko si igrao ni sa kim.Kod Vlade Mickovica bez obzira o kome se radi turnir mora da pocne u 10h i nema zezanja,a kad se zavrsi takmicarski deo igraj s kim hoces i koliko hoces :amen:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Sale » 17.11.2011, 18:49

:grin: Veliki pozdrav ljubiteljima ping ponga.
"kralj je mrtav ziveo kralj"
Veliki gazda Davor je poklekao jos u polu finalu,Jelke mu je uzeo meru,ali je krunu opena ipak osvojio Drasko pobedom u finalu 3-1.
Ovom prilikom mu zahvaljujem sto je osvetlao obraz nase grupe(inace 2 grupe po 8) koju su otpisivali na startu kao daleko laksu u odnosu na drugu zastrasujucu grupu izdvojicu :Davor,veliki Dule,Aca spin,Ivica Francuska,Jelic P,jos jedan decko dobar igrac,Batovanja kasnije pristigao,izv ako imam propust.
u odnosu na nasu skromnu:Drasko,Gimi,Sanja,Latinovic,Ruzica,Katic(mislio sam da mi je drugar al aj vi mi recite "na 10-0 u prvom setu za njega on mi odservira svoju najbolju servu i uvali mi nulu"moju prvu u zivotu :cry:)pobedi sam tesno u tom mecu sa 3-2,aliiiii.
Evo i meceva Drasko bravo.
Pozdrav i za Djordja znao sam da ce gostovati Ivica iz Francuske ali nisam smeo da reklamiram ,pa otuda onaj poziv,Ivica je imao pauzu od 3 godine ne igranja ali ce sa brzo vratiti u formu.
Evo i meceva :

kao i pazljivo praceno finale ,uzivajte
Korisnikov avatar
Sale

bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod djordjestanic » 17.11.2011, 19:30

Uh, prvi poen Sanja protiv Draška.

Kako je udarila onaj forhend uplašio sam se da mi jepolomila monitor :blackeye: :blackeye: :blackeye:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Vladojica » 17.11.2011, 19:59

djordjestanic je napisao:Uh, prvi poen Sanja protiv Draška.

Kako je udarila onaj forhend uplašio sam se da mi jepolomila monitor :blackeye: :blackeye: :blackeye:

Ding Ning style, a meni se ucinilo da sam cuo i CHU! na kraju poena :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Dragoljub Milivojevic » 18.11.2011, 10:21

Hvala Sale, hvala. Bilo mi je zadovoljstvo igrati sa tako velikim igračima. ;)

Krivo mi je samo zbog Davora. Imao sam toliku želju da ga kaVam (kako on to ume često tako umetnički da se izjasni) ali mi Jelke nije to omogućio. A možda je i namerno izgubio u polufinalu jer je znao šta ga čeka posle... :twisted:

I da, vidi se Sale da si pažljivo pratio finale. Čim si napisao da je bilo 3:1, a na snimku se vide samo 3 seta, odmah se vidi da nije moglo ništa da ti promakne... :lol: A što se tiče tebe i Katića, u potpunosti ga razumem. Znao je da kritična situacija na 10:0. To je bio ključ meča. Da ti je dao taj jedan poen postojala je velika verovatnoća da ga stigneš i dobiješ taj set. To ti je profesinalac. Grize za svaki poen... :D
Korisnikov avatar
Dragoljub Milivojevic

Pridružio se: 23.05.2011, 08:14
Reket: Daska - Michael Maze
Forehand - Donic Acuda S1
Backhand - Donic Copa Gold

Postod ivan » 18.11.2011, 10:38

Bravo za velikog majstora Dragceta! Retko igra turnir ali kad igra on bas igra. A Jelke je vratio Davoru za proslu sredu, ako ako... Vidim da je bio dobar turnir, zao mi je sto nisam bio, mada jos neko vreme necu igrati radnim danima, besmisleno je. Posto radim jos samo par dana pa sam bez posla, pa cu videti dal su moje muke do kompjutera ili je kokosije slepilo u pitanju :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod scvlada » 18.11.2011, 15:55

Sale
ali je krunu opena ipak osvojio Drasko pobedom u finalu 3-1.

A bre brate Sale :banghead: .Pa gde Draško ? Od Dragoljub - ajde edituj i naslove filmova i stavi čoveku pravo ime. Kako bi se ti osećo da te prkrstimo u Slobu ili Slavčeta ? :eek:
Sledeće srede ćemo videti ko će biti prvi :cool:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Sale » 18.11.2011, 16:12

:this: Imam dosta gresaka,odmah da se izvinim i velikom-malom Grbicu koga nisam spomenuo a bio je clan one zastrasujuce grupe.Izvinjenje Dragoljubu -Dragcetu zapamticu za u buduce. :grin:
Pozdrav za scVladu kameru sam poneo misleci na njega.Ako da Bog vidimo se u sredu, kad idem tamo ja kazem onu od Djordja...
Korisnikov avatar
Sale

bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 18.11.2011, 16:32

kO RADI TAJ I GRESI, NECU DA CUJEM DA NEKO KRITIKUJE MOG NAJBOLJEG SNIMATELJA I REZISERA PRENOSA.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja