ivan je napisao:nemam net kod kuce i dalje pa retko imam vremena da azuriram listu. Ubacio sam rezultate od 26.10.2011. Crvenom bojom obojio sam igrace koji koriste zabranjenu opremu.
.
. Zar je moguce da samo ja koristim zabranjenu gumu
. Ali guma je ekstra, danas sam slucajno igrao sa Grubba Variant ALL i Butterfly Feint Long II, i osecaj je bio skroz bezveze, prebrza trava, preosetljiva na spin, nadam se da je samo do trave. Sad cu da je stavim na berzu... previse legalno za mene 
ivan je napisao:Ti se javno reklamiras. Za ostale moram da utvrdim da koriste.
a sam oduvek hteo da budem istaknut, i evo zelja mi se ispunila, posle ovoga mi ne treba ni majica sa zmajem.
Cuj: "obojio igrace", koliko ja vidim samo ja sam prefarban u crveno. Zar je moguce da samo ja koristim zabranjenu gumu
. Ali guma je ekstra, danas sam slucajno igrao sa Grubba Variant ALL i Butterfly Feint Long II, i osecaj je bio skroz bezveze, prebrza trava, preosetljiva na spin, nadam se da je samo do trave. Sad cu da je stavim na berzu... previse legalno za mene
.Još malo pa će me tvoja sila naterati da predjem i ja na tamnu stranu. 
scvlada je napisao:a sam oduvek hteo da budem istaknut, i evo zelja mi se ispunila, posle ovoga mi ne treba ni majica sa zmajem.
Cuj: "obojio igrace", koliko ja vidim samo ja sam prefarban u crveno. Zar je moguce da samo ja koristim zabranjenu gumu
Vladojice ,ti si Veliki tamni jedaj.Još malo pa će me tvoja sila naterati da predjem i ja na tamnu stranu.
Nisam znao da su moje moci toliko narasle da sam poceo da uticem i na druge dzedaje 
First je napisao:Ti si Vladojice jači od svi Džedaja, ti si Sauron!
Bas prekjuce je bila Druzina prstena na tv-u. 
.Stvarno??Nisam znao da su moje moci toliko narasle da sam poceo da uticem i na druge dzedaje
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju