Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod First » 10.11.2011, 00:28

Pa Sale kamerman nam je zatajio u poslednje vreme, o Ivanovoj kameri da i ne pricam, izvestaji sa turnira su sve sturiji i sturiji, tako da i ne cudi ovoliko postova koje nemaju nikakve veze sa temom. Uglavnom oni koji su bili na turniru se ne secaju ko je sve igrao, pocne jedan sa izvestajem, zavrsi drugi, nekad cak i ne bude izvestaja... Nadam se da ce se ova tema uskoro vratiti starim stazama, a to podrazumeva, detaljan opis turnira (sa obaveznim pocetkom-Ivanovo kukanje :-) ) i naravno da sve to isprati po koji zanimljivi snimak meceva ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Sale » 10.11.2011, 01:17

:grin: Samo da podelim gaf sa mojim prijateljima sa foruma,gazda Davor veliki je osvojio OPEN bez poraza i igrao je fenomenalno,a Ivan ce sutra detaljan izvestaj.
Nikad jaci turnir a u publici i veliki Ljubisa,turnir krece za centralnim stolom Lucic i Sanja se spremaju za pocetak meca,ja krecem da gorim od uzbudjenja(kakav mec u najavi),glasno ih prekidam"da li moze snimanje za spinnaspin?" Lucic mi potvrdjuje a Sanja trazi lopticu po terenu nalazi je i krecu igru ja ih sad prekidam opet i trazim Sanjinu dozvolu,to traje,dobijam dozvolu i sav sretan odlazim da ranca u koji nisam spakovao kam. vracam se do njihovog stola i prekidam ih opet"izv. se nisam poneo kam" :oops: nisu mi nista odgovorili. :oops: :banghead:
veliki pozdav.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod filip » 10.11.2011, 01:23

Kralju :D
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod First » 10.11.2011, 01:23

Hahahaha, ispašće da si ih malo zzzZZZZZZzzzzz , ahahaha :rotfl:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod djordjestanic » 10.11.2011, 02:04

Sale, nisi jedini :)

Idemo mi na neki meč, ja nosim stativ, produžni kabel, rezervnu SD karticu....

Dolazimo u salu, postavkljam stativ, tražim utičnicu, sve sam postavio, samo da izvadim kameru iz torbice kad ono, mosa... :P :P :P

kamera ostala na stolu a ja poneo samo torbicu i ostalih dvadeset kila opreme :doh: :doh: :doh: :doh:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 10.11.2011, 10:31

Kad vam je bas stalo za moju kuknjavu: sinoc je bilo 16 ljudi. To je najgori broj jer tad bude 4 grupe po 4, malo meceva u grupi pa se brzo ide kuci. Mada su meni i 3 u grupi bila previse. Mrzi me da kukam vise, ali vecernje igranje mi je prilicno mucenje vec duze vreme. Uopste ne mogu da se ispravim normalno,od previse sedenja za kompom. Jedno vreme sam razmisljao da vezem reket za ruku, jer nikako ne mogu da stisnem drsku ljudski, pa mi lopte odlaze u neocekivanim pravcima. Uopste ne mogu da odserviram, ko je bio sinoc video je. Bio sam u grupi sa Phrnjakom, LucicemNS i Sanjom. Izgubio sam sve. Phrnjak je dobio Lucica, koji je morao da ide posle grupe. Posle grupe ScVlada me izbacio. Od ostalih zanimljivih rezultata u drugoj grupi veliki Dule je dobio Gimija, Davor dobio obojicu, u trecoj SCVlada dobio Trajceta, Rancic dobio Trajceta. SCVlada je dalje izbacio Gimija u cetvrtfinalu, u polufinalu Davor dobio SCVladu, Jelic P Phrnjaka. U finalu Davor dobio 3:2.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod scvlada » 10.11.2011, 13:42

Sale
opet"izv. se nisam poneo kam" :oops: nisu mi nista odgovorili. :oops: :banghead:

Šteta ,meč je bio naš dobar.Sanja je dobro namučila Marka.Tesnih 3/2 za njega. Da je i ona pobedila ne bih bilo nezasluženo. Ja sam odigrao koliko sam mogao,toliko sam bio umoran da to nije normalno.Gimi je protiv mene sam sebe pobedio.3/2 za mene a imao čovek tri puta meč loptu.Ja sam statirao i pokušavao nešto da vratim. Protiv Davora u polufinalu sam prokockao treći i četvrti set jer sam u oba vodio 10/7 i oba izgubio 12/10.Nisam imao snage,ubi me onaj robot dan ranije i nespavanje :oops: . Veliki Davor je zasluženo uzeo još jednu titulu sopstvenog turnira. Izgleda tj postaje neosvojiva tvrđava za dodjoše sreda kod Davora,pa da pitam ima li ko jači od nas :wink: :mrgreen: :mrgreen:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod LucicNS » 10.11.2011, 14:03

scvlada je napisao:Izgleda tj postaje neosvojiva tvrđava za dodjoše sreda kod Davora,pa da pitam ima li ko jači od nas :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Jako mi je zao sto sam zurio. Telefon mi je zvonio bar 20-tak puta za ta tri odigrana meca. Sve je pocelo posle 2:0 za mene protiv Sanje i potpuno me je izbacilo iz igre.
Skoro da vise nisam bio psihicki prisutan, ali sve su to stvari koje odredjuju i pobednika, pa se ne vadim nego cestitam i Peri i Sanji za igranje.

Sto se tice neosvojive tvrdjave, valjda cu imati priliku za revans?
(vec vise od mesec dana pokusavam BILO KAKO da se pojavim kod vas, a ovo sinoc je BAS bilo silovanje...)
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod djordjestanic » 10.11.2011, 14:22

Izgleda da je sredom dosta bolji turnir nego subotom....
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Sale » 10.11.2011, 22:44

djordjestanic je napisao:Izgleda da je sredom dosta bolji turnir nego subotom....

Mislim da o tome nije do sada pisano,neka me ispravi neko ako grsim,do pre ne punih 2 godine turnir subotom je bio veoma ozbiljan,sto po igracima koji su dolazili ono i zbog masovnosti,Davor je zbog toga za nas koji smo na slabijem nivou izmislio turnir sredom u vece.Sreda vece je gotovo posle 2 termina postala primamljiva i za ozbiljnije igrace,sto je sada i praksa da je turnir sredom jaci od subote.To je valjda normalno zbog obaveza u raznim ligama.
Mene odusevljava to sto posle osmine finala na krajnjim stolovima sale pocinju revansi i naplate starih dugova kao i igra parova zbog kojih se nekada i ne gleda finale. :grin:
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja