od ivan » 10.11.2011, 10:31
Kad vam je bas stalo za moju kuknjavu: sinoc je bilo 16 ljudi. To je najgori broj jer tad bude 4 grupe po 4, malo meceva u grupi pa se brzo ide kuci. Mada su meni i 3 u grupi bila previse. Mrzi me da kukam vise, ali vecernje igranje mi je prilicno mucenje vec duze vreme. Uopste ne mogu da se ispravim normalno,od previse sedenja za kompom. Jedno vreme sam razmisljao da vezem reket za ruku, jer nikako ne mogu da stisnem drsku ljudski, pa mi lopte odlaze u neocekivanim pravcima. Uopste ne mogu da odserviram, ko je bio sinoc video je. Bio sam u grupi sa Phrnjakom, LucicemNS i Sanjom. Izgubio sam sve. Phrnjak je dobio Lucica, koji je morao da ide posle grupe. Posle grupe ScVlada me izbacio. Od ostalih zanimljivih rezultata u drugoj grupi veliki Dule je dobio Gimija, Davor dobio obojicu, u trecoj SCVlada dobio Trajceta, Rancic dobio Trajceta. SCVlada je dalje izbacio Gimija u cetvrtfinalu, u polufinalu Davor dobio SCVladu, Jelic P Phrnjaka. U finalu Davor dobio 3:2.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people