djordjestanic je napisao:Ako ne shvataš fazon ne moraš da se izlećeš da svi vide da ga nisi shvatio
1. Govori u svoje ime, a ne u ime svih
2. Kakav ti je to fazon, da pricas o gumu koju nisi ni probao.
djordjestanic je napisao:Ako ne shvataš fazon ne moraš da se izlećeš da svi vide da ga nisi shvatio

djordjestanic je napisao:Šala je bila u tome što svi probamo svašta a Gimi je naručio gumu koju nije ni video jer želi da bude bolji igraš zato što će nači gumu koja mu bolje paše.
...zvuci cak pomalo kao (u ovom slucaju sasvim neosnovano i nicim izazvano) omalovazavanje

gimi je napisao:djordjestanic je napisao:Šala je bila u tome što svi probamo svašta a Gimi je naručio gumu koju nije ni video jer želi da bude bolji igraš zato što će nači gumu koja mu bolje paše.
Boldovani deo je pogresan (ne samo zbog slova) jer, pored toga sto mu to, barem kada je rec o izboru/promeni opreme, nije ni na kraj pameti, Gimi dobro zna da to ne ide tako...zvuci cak pomalo kao (u ovom slucaju sasvim neosnovano i nicim izazvano) omalovazavanje
![]()
...a gume sam i do sada gotovo uvek uzimao na slepo (ukljucujuci i ove iz potpisa), tj. na osnovu onoga sto sam o njima procitao, i uvek se ispostavljalo da su bas ono sto sam ocekivao. Ma koliko to pogresno bilo, meni funkcionise. Zapravo, nista sto sam probao od ovih "novih" tehnologija nije bilo blizu sveze prelepljnoj Almani Sound, ukljucujuci i njenu mladju sestru. Boost TS i TC mi se najvise svidese od onog sto probah, a sad idemo dalje, definitivno imam zelju da menjam ovu X3.
ZoranV je napisao:jos pocetkom meseca je ovo stajalo na tt/japan.net
TENERGY 64 FX 5,400円
★Notice:This product is not allowed to be shipped to Europe.
neznam posto je yen ali ovo mi lici na 60$...
nemoj lupati na otvorena vrata...pocetak meseca je bio kolko juce...gimi je napisao:djordjestanic je napisao:Šala je bila u tome što svi probamo svašta a Gimi je naručio gumu koju nije ni video jer želi da bude bolji igraš zato što će nači gumu koja mu bolje paše.
Boldovani deo je pogresan (ne samo zbog slova) jer, pored toga sto mu to, barem kada je rec o izboru/promeni opreme, nije ni na kraj pameti, Gimi dobro zna da to ne ide tako...zvuci cak pomalo kao (u ovom slucaju sasvim neosnovano i nicim izazvano) omalovazavanje
![]()
...a gume sam i do sada gotovo uvek uzimao na slepo (ukljucujuci i ove iz potpisa), tj. na osnovu onoga sto sam o njima procitao, i uvek se ispostavljalo da su bas ono sto sam ocekivao. Ma koliko to pogresno bilo, meni funkcionise. Zapravo, nista sto sam probao od ovih "novih" tehnologija nije bilo blizu sveze prelepljnoj Almani Sound, ukljucujuci i njenu mladju sestru. Boost TS i TC mi se najvise svidese od onog sto probah, a sad idemo dalje, definitivno imam zelju da menjam ovu X3.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju