Koji proizvodjac ima najbolju opremu?/

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Koji proizvodjac ima najbolju opremu?/

Postod bindra » 28.04.2011, 15:20

Malopre sam bio kod Srkija Stevanovica igrali malo i probali rekete,nije bilo lose sa t5000 moze da se igra,polako ulazim u fazon.
Vidim da se i njemu svidja,videcu veceras u Sparku kako cu da se snadjem.
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod scvlada » 28.04.2011, 16:03

Polako samo,tek si poceo da dajes pare doci ces ti do T5000(jebes keramiku i novu kuhinju)sad su na redu nove gume itd..

:lol: :lol: :lol: Uh baš si me nasmejao!Ovo je velika istina,bravo. Evo ja da obnovim gume ode114 Evra .
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod phrnjak » 28.04.2011, 16:59

Ne postoji NAJBOLJA OPREMA kad je stoni tenis u pitanju. Sve je relativno i individualno. Bar sto se tice gume i drveta. Da bi izabrao ova 2 elementa opreme moras uzeti u obzir sledece:
1. Omiljeni stil igre
2. Godine zivota tj. fizicke performanse
3. Individualni osecaj za promenu proizvodjaca gume ili drveta
4. Kad mislis da si nasao gumu svog zivota jer si probao tudji reket, razocaras se kako to nije to na tvom drvetu
Naravno da i cena diktira kvalitet ali evo jednog kontra primera. Pre 3 godine probao sam da igram sa BRICE FX koja je bila medju najskupljima i jako popularna medju igracima nasih liga. Nisam mogao da se sastavim, Lopta mi je bezala, slaba mi je kontrola, trosim vise snage da izvucem spin, pa su i uglovi kontakta lopte i reketa kod te gume promenjeni u odnosu na druge gume... Promenio sam 3-4 vrsta guma i sada igram sa TENERGY 05 1.9mm. Tacno je da je njegova cena bezobrazna (skocila sa 32 na 55 eura) ali srecom meni treba samo na forhendu jer sam penholderas. Cini mi se da je butterfly najprodavaniji ali ne znaci da ce svakom da odgovara. A sto se drveta tice kladim se da je moje najmanje vredno. Prodao mi Krle pre 3 godine za 15 eura DONIC COBRA i jos ga koristim.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ivan » 28.04.2011, 22:20

Bryce fx ima nizak ugao bacanja, igrao sam sam njom dugo. I rezultat toga je da lopta oce cesto da ode u mrezu pa onda moras da menjas ugao reketa , a to opet vodi novim greskama...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod zvezdarac » 04.05.2011, 22:34

Pozdrav svima,
aj' da se i ja priključim temi. Ko me zna, zna da sam i ja isprobao "masu" opreme.... Drveta barem 20, raznih tanjih guma paaaaaaa 30-tak. Kako sam (slučajno) došao u posed starog drveta Dunlop Alpha (oversize) sa drvetima sam završio (već duže vreme). Drvo mi daje TAČNO ono što sam očekivao a moje znanje je druga priča. I sa gumama sam lutao... sada sam čini mi se došao do "pravog" setap-a.
Na osnovu probanja moj zaključak je da su drveta ranije proizvođena mnogostgruko bolja od današnjih. Moj sin igra sa 30-tak godina starom stigom. Znači od proizvođača glasam za STARE !!!
Niko ne pominje tekstil, odnosno odeću. JKa ovde APSOLUTNO glasam za JOOLU jer sam jedino kod njih našao dovoljno velike xxxl majice i šorceve u kvalitetu koji ja jedino mogu da nosim a to je PAMUK, to je onaj STARI materijal od koga se polako odustaje...
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod First » 06.05.2011, 00:34

Donic ima isto lepe pamucne majice i dosta su velike, nije neka oversize kategorija, ali su sa velicinama jako dobri, takodje su i jako kvalitetne.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod cuner » 23.05.2011, 15:11

da li neko zna kakvo je drvo joola s. fetzner
cuner

Pridružio se: 22.05.2011, 19:36

Postod banedb » 23.05.2011, 17:46

Da li je neko imao iskustva sa ANDRO drvima i gumama i kakva su uopste???
banedb

Pridružio se: 01.05.2011, 12:55
Reket: Donic Burn Off-
Acuda S3 1.8mm BH
Acuda S2 1.8mm FH

Postod reketas » 28.05.2011, 09:41

Pre sam bio ubedjen da su tenergy gume najbolje i neka brza daska. Medjutim , to je zato sto svoje neznanje i losu tehniku sam pokusavao da nadoknadim hvatljivim gumama i brzim reketom . Kako vise treniram vidim da i sa slabijim( citaj, jeftinijim) gumama i reketom uspevam da postignem i bolje rezultate uz malo ispravnije udarce tj. za nijansu ..boljom tehnikom.
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod filip » 28.05.2011, 10:31

Objektivno gledano tenergy05,64 jesu najbolje gume, ali konkretno u necijoj igri to ne mora tako da se pokaze. To ti je kao kvalitetno gorivo kod kola. U jugu mozda i ne primetis razliku, ali sto su bolja kola, vise ce ti znaciti.
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema