Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ivan » 26.04.2011, 06:37

Dule Petrovic - Aca Petrovic:

Igor Grbic - Ivan Radicevic:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 26.04.2011, 08:29

phrnjak je napisao:Ovaj snimak mnogo mi pomaze da uocim sve svoje slabosti. Ima cemu covek i da se nasmeje. Kao prvo naocare sam pipnuo bar 126 puta (mozda mi je to i tik). Pokretan sam u toku poena kao stalak za infuziju. Stalno se nesto osvrcem (kao da me majka ostavila na zeleznickoj stanici pa je trazim). Ljudi, sto mi ovo neko nije ranije rekao pa da malo poradim na sebi. i jos nesto, ako nekome trebaju casovi tj. pokazne vezbe iz promasenih servisa, tu sam. Ovo mi je drugi snimak na YOUTUBE-u i oba sam meca izgubio. Valjda je treca - sreca.

To je taj strah od kamere...ljudi, ako neko oce da pobedi Peru, samo nek postavi kameru iza :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Sale » 26.04.2011, 22:15

Prst gore za peronija,pogledas sebe prvi put pa se za sledeci put naostris i pomislis sad je bolje pa se opet pogledas a ono isto mozda i gore.Bar je moje iskustvo takvo.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 27.04.2011, 09:54

Ajde da probamo da uradimo nesto korisno, dajte svoje komentare na igru ljudi koji se pojavljuju na snimcima u ovoj temi, sta je dobro, sta je lose, eventualno kako nesto popraviti. Vecina snimljenih nema trenera niti nesto planski vezba, niti ima velike ambicije, ali bi feedback svakome bio koristan, kao i neki eventualni instant savet za poboljsanje. I ne nasedajte na Perine kukumavke, kao 'spor sam, ukocen, promasujem loptu...', brz je ko metak kad treba, mene moze da bije sa 11:0 samo da oce, ali nece...
ivan

Postod phrnjak » 27.04.2011, 18:10

ivan je napisao:Ajde da probamo da uradimo nesto korisno, dajte svoje komentare na igru ljudi koji se pojavljuju na snimcima u ovoj temi, sta je dobro, sta je lose, eventualno kako nesto popraviti. Vecina snimljenih nema trenera niti nesto planski vezba, niti ima velike ambicije, ali bi feedback svakome bio koristan, kao i neki eventualni instant savet za poboljsanje. I ne nasedajte na Perine kukumavke, kao 'spor sam, ukocen, promasujem loptu...', brz je ko metak kad treba, mene moze da bije sa 11:0 samo da oce, ali nece...

Dobro, ne kazem da je sve crno u mojoj igri. Samo sam istakao svoje lose strane. Dok sam kao dete trenirao, treneri su insistirali na cucnju tj. niskom stavu u toku igre. Odigravanje forhend spina podrazumeva blago ispruzenu levu nogu (za desnoruke). Zaista, posmatrajuci sebe na snimku, imam utisak da stojim kao motka. Sve ovo sto sam sad napisao utice na brzinu i rad nogu. Mozda neko ne zna, ali 80-90% udaranja lopte ivicom reketa posledica je loseg rada nogu kao i promasaji pored stola. Na ovu temu strucnjaci su napisali doktorate. A da li ja nekog mogu da pobedim 11:0 ili ne, nevazno je za ovu temu. Dakle nije kukumavka nego samokritika.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ivan » 28.04.2011, 09:33

Na sinocnjem Davor Openu okupilo se oko 22 igraca, mada je u startu izgledalo da nece biti vise od 5-6. Ali ljubav prema bavljenju sportom je nadjacala bolesnu potebu da se sedi kuci i gleda neki tamo spanski derbi u fudbalu, ionako derbija sad ima na svakih par dana. Najpre redovno kukanje. Moja saga o gumama se nastavlja, skoro sat vremena sam skidao naslage novog lepka sa drveta u pokusaju da gume prelepim starim lepkom. Ali nisam stigao da skinem naslage i sa gume (jer bi to trajalo bar jos sat vremena) pa je sundjer ko kora od pomorandze sav hrapav. Od muke sa odma krenuo sa pivom, jer od reketa nije bilo vajde. Prelepljivanje starim lepkom nista nije pomoglo, guma je i dalje stvrdnuta i lopta ne moze da udje u gumu pa se spin tesko vuce. Ali to mi je dalo priliku da malo vezbam ravne udarce. U grupi sam dobio jednog novog momka i Zeljka taksistu, a izgubio od Rajka, Noce i ne mogu se setiti prezimena treceg coveka, igra sa softom na bekhendu. Spin mi je isao vrlo lose, a i stomak mi se naduo od neke hrane, pa se nikako nisam mogao nageti unapred nego sam sve nesto na petama stajao i lopta se odbijala od mene umesto da je udaram. (Kad moze Pera da kuka mogu i ja). Tako da sam bio cetvrti u grupi i odma sam naleteo na sampiona Beograda scvladu koji me lagano isprasio s 3:0. Od ostalih meceva po grupama pratio sam samo mec Savevski - Ivancev Nenad, znaci Sale je isprasio najjaceg igraca sa ovog foruma onako skolski, istackirao ga nemilosrdno, kroz usi, kao Savicevic Pandurovica. Bilo je i velemajstorskih poteza, steta sto je reziser televizije pio pivo umesto da . Polufinala: Phrnjak - Jelaca, Rajko - Scepanovic Scvlada. Finale Phrnjak - Rajko. Pobedio je onaj koji kuka da je spor i da stoji ko motka. Snimili smo finale i polufinale i jos par meceva pa cu videti da to okacim narednih dana.
ivan

Postod filip » 28.04.2011, 10:49

Izgleda da je tajna uspeha na ovim amaterskim turnirima u kukanju. Jos uvek mi nije jasno kako tacno funkcionise, ali definitivno je to u pitanju.
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod First » 28.04.2011, 13:51

Obozavam Ivanove izvestaje, umrem od smeha svaki put kad ih procitam, svaka cast majstore na izvestajima :):) Definitivno svaki izvestaj treba da pocnes sa kukanjem, jer je to vec postalo legendarno :-D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod phrnjak » 28.04.2011, 16:26

Pa dobro, kad me vec prozivate za to kukanje (a vec sam vam objasnio da je samokritika) onda da pocnem izvestaj na drugi nacin:
Sinoc na Davor open-u sve sam ih razbio jer:
1. Igrao sam kao Vang Hao
2. Kretao sam se kao gepard
3. Drugi nemaju pojma
4. Dovoljno je da stanem za sto i protivnik od straha ne moze da igra
5. Ja
6. Opet ja
7. ...........
.
.
.
100. Samo ja
E sad, nemoj da mi neko kaze da preterujem i da sam neskroman!
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod scvlada » 28.04.2011, 17:29

Gledao sam Peru u finalu i zaista je igrao kao tigar,kretao se kao gepard,vukao spinove kao Vang Hao.Ali gledao sam ga i protiv Noce gde je bilo mnogo teže.Ja sam izgubio od Rajka 3/2.Prva dva seta mi je žao,totalno nonšalantno,nezainteresovano,sa puno promašaja i to je bilo 2/0 za Rajka.Posle sam stigao do 2/2 i 10/10 u petom setu.I tu je po meni najlepši potez meča :oops: .Rajko ode u bekend da primi servu,ja serviram duboko u forhend.On se baca da je dohvati, diže mi balon i ja ,pljas u mrežu.Doviđenja.I dvanaesti poen je Rajko odigrao neverovatan bekend za pobedu.Bilo je dobrih mečeva a Sale je divljao sa svojim bekendom.Protiv mene je jedan set odigrao u potpunom transu ,kažu drugi da se nakitio Pivom ko onomad Musa Kesedžija vinom.Moram pitati konobarice iz kafane.Vidimo se nekst vik 8-)
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja