Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod Vladojica » 01.11.2011, 14:03

@ivan: tesko, znas da mi se ovaj Cayman sa Scalpelom sve vise dopada :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Pedja » 01.11.2011, 16:09

scvlada je napisao:

Post od bindra » 01.11.2011, 11:38

Pedja je napisao:

Sale je napisao::grin: Evo i finala od srede.kraoz Sta sam prosao ni sam se vise ne secam.Okaciti mec na Yu tube a imati samo mail koji nisam koristio.Huu ali evo ga...NE gledajte vise Kineze jer necete razumeti Srpeki s.tenis,igraju ga Nole i Nadal ali igramo ga i mi HO ho ho.

Izvinjavam se gospodinu u plavom dresu,ali moram da primetim da ni jednu nije odservirao po propisu!

Kako nije po propisu,vidis kako je lepo nabaci svom snagom na reket pa ne mora puno da zamahuje istim? :o :o :o
Skoro kao cika Toma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vi svi trebate da uzmete kao ja naočare :geek: pa da malo bolje vidite.Odgledao sam samo drugi set koji je Jelke dobio od nekih 3,5 min do 6,5 min snimka i nisam video ni jednu nepravilnu servu.Inače Jelić je maksimalno korektan igrač i ako i neki put servira sa manjim izbačajem to nije namerno kao kod nekih .
Post od ivan » 01.11.2011, 13:26
Zgrozen Vladojicinim pristupom stonom tenisu u poslednje vreme(zabranjena trava pa sad vezba servise iz ruke ), upravo sam resio da uvedem zvezdice na rejting listi. Bice ovako:
* - igrac koji koristi zabranjenu opremu
** - igrac koji nepravilno servira

Na šahovskim sajtovima gde ideš ima i ! koji kaže da igrač možda koristi nedozvoljena sredstva.Pa eto ti i treće mogućnosti.

Pa ne bih se složio sa tobom Vlado! Il je nabacuje na reket,il servira iz ruke!Ne pušta je da je udari u fazi kad počne da pada...znači---sve nepropisno!A ja sam odgledao ceo meč...A da ne spominjem otvornu šaku i da je loptica na dlanu! Inače ne kažem da on to radi namerno...ne znam čoveka...samo me je iritiralo njegovo serviranje...Mož biti da je Hans bio dobar švabo... :this: :)
Poslednji put menjao Pedja dana 01.11.2011, 16:13, izmenjena samo jedanput
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod gimi » 01.11.2011, 22:05

Kod Jelketovih servi se jasno vidi dal' su rezane il' gurane, pa i nije problem sto servira nepravilno.
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod phrnjak » 01.11.2011, 22:11

gimi je napisao:Kod Jelketovih servi se jasno vidi dal' su rezane il' gurane, pa i nije problem sto servira nepravilno.

Svaka ti cast. Ja sam se dugo pecao na te serve dok ih nisam ukapirao. :banghead:
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ivan » 03.11.2011, 00:45

Stvarno bih trebao da promenim sport. Vise takoreci nikoga ne mogu da pobedim. Bar ne uvece. Prepodne kako tako, uvece nema sanse. Veceras na turniru jedva sam pobedio malog Nemanju Oklobdziju a i on je lose igrao. Izgubio sam od Sanje Popovic, iako sam imao 10:8 u petom setu i dve serve. Mec je trajao kolko i finale nekog protoura, bar 50 minuta. Ledja su me zabolela od cekanja na servu vec posle prvog seta pa umalo nisam predao vec tad. Davoru sam predao posle jednog ipo seta jer sam vec tad ispunio kvotu debilnih servi, i na jos jednu bih razbio reket pa sam resio da pristedim 30-40 evra. Posle grupe sam izgubio od Igora Antanaskovica 3:1. Tragicno je da njemu vec godinama ne uspevam da vratim ni jedan spin, sta god probao, blok, smec, spin, kolko god da zatvorim reket sve ide uvis i tri metra preko stola. Posle ispadanja sam odigrao nekoliko meceva sa Igorom Grbicem, sve sam izgubio. Mozda da stavim dve zabranjene trave i pimplam balone , mozda se neko upeca?
Polufinale, Antanaskovic dobio Davora 3:2, Jelic (mrsavi) velikog Duleta Petrovica. Finale, Jelic dobio Antanaskovica. Za trece mesto Davor dobio Duleta.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod filip » 03.11.2011, 01:05

Zavračao te Vladojica, jer ga stalno prozivas...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Pedja » 03.11.2011, 09:12

ivan je napisao:Stvarno bih trebao da promenim sport. Vise takoreci nikoga ne mogu da pobedim. Bar ne uvece. Prepodne kako tako, uvece nema sanse. Veceras na turniru jedva sam pobedio malog Nemanju Oklobdziju a i on je lose igrao. Izgubio sam od Sanje Popovic, iako sam imao 10:8 u petom setu i dve serve. Mec je trajao kolko i finale nekog protoura, bar 50 minuta. Ledja su me zabolela od cekanja na servu vec posle prvog seta pa umalo nisam predao vec tad. Davoru sam predao posle jednog ipo seta jer sam vec tad ispunio kvotu debilnih servi, i na jos jednu bih razbio reket pa sam resio da pristedim 30-40 evra. Posle grupe sam izgubio od Igora Antanaskovica 3:1. Tragicno je da njemu vec godinama ne uspevam da vratim ni jedan spin, sta god probao, blok, smec, spin, kolko god da zatvorim reket sve ide uvis i tri metra preko stola. Posle ispadanja sam odigrao nekoliko meceva sa Igorom Grbicem, sve sam izgubio. Mozda da stavim dve zabranjene trave i pimplam balone , mozda se neko upeca?
Polufinale, Antanaskovic dobio Davora 3:2, Jelic (mrsavi) velikog Duleta Petrovica. Finale, Jelic dobio Antanaskovica. Za trece mesto Davor dobio Duleta.

Nemanja i Igor treniraju svakog dana po 2-3 sata u klubu,koliko ti treniras nedeljno?Desi se i da se upadne u negativnu fazu...tako da ne kloni duhom... 8-)
Pedja

Postod bindra » 03.11.2011, 09:58

Znaci Pedja i ti si u negativnoj fazi :grin: treniras svaki dan,a stalno gubis :scratch: baci se na knjigu je... stoni tenis-od toga se ne zivi :bye: :bye: :bye:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Vladojica » 03.11.2011, 10:25

filip je napisao:Zavračao te Vladojica, jer ga stalno prozivas...

Hahaha :D

ivan je napisao:Mozda da stavim dve zabranjene trave i pimplam balone , mozda se neko upeca?

Learn to know the Dark side of the Force and you will achieve a power greater than any Jedi! Slika
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Pedja » 03.11.2011, 11:17

bindra je napisao:Znaci Pedja i ti si u negativnoj fazi :grin: treniras svaki dan,a stalno gubis :scratch: baci se na knjigu je... stoni tenis-od toga se ne zivi :bye: :bye: :bye:

Ja bih voleo da je tako...I sam znaš da zadnjih 10 dana nit igram nit treniram...nego me malo...Vidim da ti fali sparing partner mojih-ENORMNIH kvaliteta :!: :wink:
Pedja

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja