Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod djordjestanic » 30.10.2011, 00:11

AAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaa, pa ja nisam shvatio.

Znači, glup sam.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Sale » 30.10.2011, 00:34

:nono: Ma nije tacno,dobar si ti ucitelj,samo los pedagog,surov,zuris,a ja mozda jos po neko sporo kapira. 8-) Ti bi odma dobio me,bolji je,nije,lose sam se kretao,guma me zeza i sve ono sto je Ivan onomad nabrojao za razloge.
Veliki pozdrav,.Cekam servis trening
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ZoranV » 30.10.2011, 11:49

Pa kako ne shvatate, ja nisam dobar igrac, on se stvara u mladosti, ali kao i svaka stvar koju sam voleo do sad predajem mu se potpuno i trudim se da sebi (pa posle i drugima) otkrijem sve slatke tajne, citajuci, gledajuci, kupujuci i IGRAJUCI...tajna je dobra i uskladjena oprema, tajna je igrac koji teorijski ne zna nista ali ima instikt i urodjeni talenat i fizicke predispozicije, a kako ja da iz prvog reda otkrivam to nego probajuci razne kombinacije opreme (to vam je ko krocenje divljih konja, svaki ima svoju cud...) i igrajuci protiv dobrih igraca i na svojoj kozi osetiti njihov talenat i umetnost...a kako bi ih naterao da igraju sa mnom sem na turnirima...
Tako polako skupljam brdo informacija koje sam jos uvek u stanju da analiziram i mozda budu nekom od koristi, da ne mora sam sve to da prolazi...Ne kazem da bih bio dobar trener, mozda pre selektor neke ekipe, jer dobar trener pomaze i savetima ali i prakticnim pokazivanjem sto ja ne mogu jer u 55.oj kad sam poceo da igram nisam imao ni jedan misic a u tim godinama ih je nemoguce stvoriti...Vrlo malo velikih igraca je igralo vise mozgom nego ostalim sposobnostima, vrlo malo velikih igraca su postali veliki treneri...a opet nepoznati igraci su postali veliki treneri...
Pored toga imao sam nesrecu da povredim desnu ruku i vise nisam mogao da igram i napredujem u brzoj igri, vec sa laganim reketima i ox gumama...
Ali molim vas oprostite mi moje gafove u ime ljubavi koju imam za ping pong :beg: :worried:
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod LucicNS » 31.10.2011, 14:07

ZoranV je napisao:... i igrajuci protiv dobrih igraca i na svojoj kozi osetiti njihov talenat i umetnost...a kako bi ih naterao da igraju sa mnom sem na turnirima...

Kako to???

Nisam li ja sa zadovoljstvom igrao sa tobom nekih BAR sat vremena kod Britke?
Ti me pitao, a ja odmah prihvatio, bez razmisljanja. Siguran sam da bi ti to
zadovoljstvo priustio skoro svaki igrac koji ima vremena u tom trenutku.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod benz » 31.10.2011, 15:31

LucicNS je napisao:
ZoranV je napisao:... i igrajuci protiv dobrih igraca i na svojoj kozi osetiti njihov talenat i umetnost...a kako bi ih naterao da igraju sa mnom sem na turnirima...

Kako to???

Izgleda da tebe ne smatra ni za umetnika, ni za dobrog igraca a ni za talentovanog :mrgreen:
benz

Pridružio se: 18.05.2011, 15:18

Postod Sale » 31.10.2011, 18:40

:grin: Evo i finala od srede.kraoz Sta sam prosao ni sam se vise ne secam.Okaciti mec na Yu tube a imati samo mail koji nisam koristio.Huu ali evo ga...NE gledajte vise Kineze jer necete razumeti Srpeki s.tenis,igraju ga Nole i Nadal ali igramo ga i mi HO ho ho.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ZoranV » 01.11.2011, 00:16

LucicNS je napisao:

Kako to???

Tacno toga se ja secam jer si jedini od JAKO DOBRIH IGRACA koji je to hteo, a desilo se da nemas protivnika jer su svi Britkini otisli da gledaju mec prve lige...A Djole i kad mora igra ko pod giljotinom...Vise volim da od dobrog igraca izgubim sa 11:0 nego da gleda meceve sa strane...hocu reci da igra punom snagom a ne da prebacuje i pusti mene da gresim, to znaci da mu je pobeda vazna a ne igra...u takvoj igri robot je bolji...zato cenim Ljubisu, nekad mi cestita a nekad me rasturi i kaze da mi nesto taj put nije islo, naravno uvek dobije, ali uvek uz maximum udaraca i igre...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod djordjestanic » 01.11.2011, 00:50

Vignjo pogledaj ovo:

[youtube]watch?v=0ZjBMX_BlHg[/youtube]

baš sam se trudio da se igramo. Ne kapiram šta sam ja to činio da si ti stekao takav utisak. Ako bi se napeo mogao bih da pobedim 11 : 0 ali čemu, pa nije meni to ćeif.

Kad igram protiv igrača moje klase itekako se trudim da dobijem svaki mogući poen. Imam ja sasvim dovoljno krompira u svojoj košari.

Sa tobom igram da i ti možeš da se zabavljaš a ti kao da se trudiš da što pre otaljaš. Traka je nešto zbrljavila ali ceo meč je trajao još pola minuta. Ej, ceo meč ispod 5 minuta sa sve pauzama. Kako to misliš da igram ko pod giljotinom. Pre bih ja rekao ti ti igraš ko pod giljotinom.

Igrali smo ja mislim samo još jednom kod Davora. Ja tu noć nisam uopšte spavao ali pošto sam rekao da ću doći hteo sam da ispoštujem sve druge učesnike turnira.

Na celom turniru sam se trudio da igram lepo sa svakim protivnikom i da im dam što više prilike da igraju svoju igru.

Posle turnira sam ostao i igrao sa svima ali baš sa svima koji su želeli. Poslednji sam otišao.

Opet igrao sam tako da se svi zabavljaju a samo ponekad bih uključio maksimalnu brzinu i to samo protiv onih koji su želeli da je osete.

Bilo je tu i 11 : 0 ali to nije poenta protiv igrača različitih klasa.

Meni je zadovoljstvo kada igram lepo protiv jačega od mene. Zbog toga ja kada sam jači trudim se da igram onu igru u kojoj mislim da je protivnik najjači tako ta i on može da uživa u igranju.

U Beograd idem samo na turnire pa me ljudi ne poznaju. U Novom Sadu igram stalno. Moji stalni partneri su Doca Prokić i Pera Lukić i sa njima igram najčešće. Međutim puno puta sam odradio trening i sa ljudima koji igraju 3. ili 4. rekreativnu ligu (što znači da mogu da dam 5-8 poena fore i da pobedim). Tako da ne mislim da sam snob ili arogantan ali možda to nekome sa strane tako izgleda.

Svako ima pravo na svoje mišljenje i to poštujem.

Opet, moje mišljenje je da sam vrlo fer i korektan igrač. Da nikad nisam (namerno) prevario za poen u brojanju ili pardon ili bilo šta.

Volim da pobedim ali i kad izgubim ja sam korektan, stisnem ruku protivniku i čestitam mu.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod First » 01.11.2011, 00:58

Djordje, nisi dobro zakacio video, pa se ne vidi
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Pedja » 01.11.2011, 01:03

Sale je napisao::grin: Evo i finala od srede.kraoz Sta sam prosao ni sam se vise ne secam.Okaciti mec na Yu tube a imati samo mail koji nisam koristio.Huu ali evo ga...NE gledajte vise Kineze jer necete razumeti Srpeki s.tenis,igraju ga Nole i Nadal ali igramo ga i mi HO ho ho.

Izvinjavam se gospodinu u plavom dresu,ali moram da primetim da ni jednu nije odservirao po propisu!
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja