Kafana 'Spin na spin'

Generalne teme o stonom tenisu.

Re: Kafana 'Spin na spin'

Postod ivan » 26.04.2011, 08:34

treca slika odozgo zasluzuje da se nadje u signature-u svakog istinskog ljubitelja fudbala...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 26.04.2011, 14:37

Upravo tako ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Nenad Ivancev » 26.04.2011, 18:21

Znaci Bil Gejts sto se mene tice ima novo ime - SC VLADA !!! Kakav haker !!!!!! O stonoteniserskim vestinama - govori slika na naslovnoj sajta :-)
Btw, skroz mi ulepsavaju raspolozenje 'veseli cigancici' sa svojim komentarima... Naravno, vraticemo Tita i Slobu ako treba - samo da vi opet negde pobedite/budete prvaci... Ja se zalazem da predlozimo Prosineckom i ne znam kako se zove ovaj trener KK'Stecaj' u Basketu da dodju na turnir sredom, ja cu prvi sve da ih pustim, samo da budu prvaci makar negde.. iako, po mom misljenju - turnir sredom je veoma respektabilan, pa da bude opcija - turnir kod cika Vlade :-)
Za konobaricu predlazem plavusu sa dna slike (video sam joj dekolte sa 3m iznad - fenomenalno izgleda :-)
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod Sale » 26.04.2011, 18:33

Tooo dueli grobara i Delija kod Davora. Motiv vise ,bravo Nenade. e Ma to se First samo salio,dobri ste,e. :lol:
A da napred Zvezdo!!!
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod First » 26.04.2011, 19:51

Bez uzrujavanja grobari, ja sam samo izneo cinjenice :) Jel Zvezda bila prvak sveta-jeste, jel bila prvak evrope-jeste, jesmo li vas dobili na JNA 7:0 sto vi nikada necete uspeti na Marakani-jesmo, jel volite da brisete nos dresom- volite, pa sta je tu pogresno?:):)

Malo vas podje i vi odmah na sva zvona, hajde neka vam bude, imali ste srece ove sezone, priznajem. Ali kad budemo po svim onim statistikama barem priblizno jednaki, onda mozemo da pricamo o nekom rivalitetu, ovako, kod vas je sve to kratkog daha ;)

Sto se konobarice tice, ja sam uvek ZA plavuse i ne sumnjam da izgleda fenomenalno :-D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod scvlada » 26.04.2011, 20:06

Kod: Obeleži sve
[color=#FF0000]Ali kad budemo po svim onim statistikama barem priblizno jednaki, onda mozemo da pricamo o nekom rivalitetu, ovako, kod vas je sve to kratkog daha[/color] ;)

Iskren da budem FK Crvena Zvezda je statistički bolja od FK Partizan. Ali kad se uporedjuju SD Partizan i SD Crvena Zvezda pogotovo statistički onda je stvarno bezveze.Evo daću Firstu zadatak koliko je na primer sportsko društvo CZ uzela prošle godine titula Šampiona evrope?Ja ću navesti samo jednu Partizanovu u Rvanju.U Rusiji RK Partizan je osvojio titulu šampiona Evrope i na svaku titulu Zvezde ja ću navesti bar dve Partizana. Mogu i da proširim temu.Koliko je sportsko društvo CZ uzelo Titula prvaka Evrope zadnjih 10 godina a koliko Partizan.Smešni ste.
Ako bi to posmatrali kao dve korpe sa jabukama,gde su jabuke sportovi,vaša fudbalska jabuka bi bila malo svetlija i lepša od naše ali zato bi vam sve ostale bile zakržljale i crvljive jabukice u odnosu na naše. 8-) 8-) 8-)
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod scvlada » 26.04.2011, 20:11

A da ovde u statistici koju First spominje nema titula rvača Partizana ,Međutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (računajući samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najvećeg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji

i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednačen - 15:15.

Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142
. Čak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topčiderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu.
scvlada

Postod scvlada » 26.04.2011, 20:13

I u Košarci smo Vas prešišali pošto su ovo podaci iz 2009 a od onda su tu još 2 titule za fudbalere,dve titule košarkaša,dve titule vaterpolista...Umorih se od ovih titula.Zvezdaši vama stvarno ostaje da na History kanalu gledate kako ste osvojili Bari i ja Vam od sveg srca na tome čestitam.
scvlada

Postod scvlada » 26.04.2011, 20:15

Voleo bih da me neki Zvezdaš demantuje ali ČINJENICAMA tj osvojenim titulama.
scvlada

Postod Sale » 26.04.2011, 21:57

eto ti. Mi o babama oni o zabama.Sad ce jos da nam broje i ona ucesca u ligi sampiona gde nas godinama u nazad blamiraju i prodaju tekme(Izraelcima).Nismo mi krivi sto nam je predsednik a i onaj bivsi grobar.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

PrethodniSledeća

Povratak na Opšte teme