Savet,Joola express x-plode

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Savet,Joola express x-plode

Postod Pedja » 24.10.2011, 20:39

A? guma? Odlična,samo njeno ime je najbolje opisuje .Sve što su Ivan i Reketaš napisali o ovoj gumi je tačno.Brza,fantastičan,eksplozivan spin koji omogućava siguran ulaz...Niže baca od Baracude,definitivno.Kontrola je onako,zahteva privikavanje...a videću i kad malo prođe dejstvo lepka(popodne sam je nalepio,posle sat sam igrao...).Za tačku- kao metak...Mekša je i sporija od Tenergy 05(ovo je Neđino zapažanje)...Sve u svemu guma ostaje na drvetu do daljeg...Ovo su neki prvi utisci,videćemo dalje...Đorđe,tvoj stav je verovatno ispravan al šta ću...nežna ljudska duša hoće da proba :D
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ivan » 24.10.2011, 22:53

uzmi max, uzmi... bice jos vise spina... :twisted: :twisted: :twisted:
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod djordjestanic » 24.10.2011, 23:30

Pedja je napisao:A? guma? Odlična,samo njeno ime je najbolje opisuje .Sve što su Ivan i Reketaš napisali o ovoj gumi je tačno.Brza,fantastičan,eksplozivan spin koji omogućava siguran ulaz...Niže baca od Baracude,definitivno.Kontrola je onako,zahteva privikavanje...a videću i kad malo prođe dejstvo lepka(popodne sam je nalepio,posle sat sam igrao...).Za tačku- kao metak...Mekša je i sporija od Tenergy 05(ovo je Neđino zapažanje)...Sve u svemu guma ostaje na drvetu do daljeg...Ovo su neki prvi utisci,videćemo dalje...Đorđe,tvoj stav je verovatno ispravan al šta ću...nežna ljudska duša hoće da proba :D

Ma ta guma je sasvim dobra za tebe.

Izdrži sa njom 6 meseci.

Onda uzmi T05 pa ćeš da vidiš kako sevaju spinovi.

Zašto?

Ova guma nema katapult pa ćeš morati da "čupaš". Kad naučiš da čupaš a da imaš relativno dobru brzinu onda je na redu ustaljivanje pokreta. Da možš svaki put da pogodiš spin. Kad to sve savladaš...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

... Uzmeš T05 koji će tek tada moći da bude pravo oružje jer tada ćeš znati kakav ti je pokret potreban. Putanja će biti višlja, biće više spina, štop će biti lakši a sve će ići sa manje snage.

NARAVNO UZMEŠ 1,9 A NE 2,1
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod reketas » 24.10.2011, 23:51

Totalno kontra stav od onog koji ja zastupam.

Uvek treba imati opremu za jedan stepen sporiju od klase igrača.

To ti daje mogućnost da skoro uvek možeš da of+digraš ono što znaš a brža oprema te često tera na neiznuđene greške.

To je i razlog što na bekendu imam T05 od 1,7mm. Sigurno su večina guma u MAX verziji brže od t05 1,7 ali meni treba kontrola, rotacija i brzina koju će da generiše moja ruka a ne guma oja je ludo brza a ja da se molim da padne na sto.[/quote]

Upravo to pokusavam da kazem, samo se nismo razumeli, vecina nas koristi prebrzu opremu.Neuskladjenu sa brzinom nasih nogu.
Sa sporijom opremom definitivno se igra lepsi tenis i efikasniji, bar na nivou rekreativnih takmicara.
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod djordjestanic » 25.10.2011, 00:06

Da, da i seponekad loše odrazim pa sve ode na stranu na koju nisam hteo :grin: :grin: :grin: :grin:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Pedja » 25.10.2011, 08:44

znači,stil...kao Aksentijević Nebojša? :D
Pedja

Postod Pedja » 26.10.2011, 15:25

Kao da je malo omekšala...daje dobru,nisku,recku... :this:
Pedja

Postod ivan » 26.10.2011, 15:48

ma to je sve lepo ali...kako vracas s njom nezgodne serve? :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Nenad Ivancev » 26.10.2011, 18:34

Toplo preporucujem!

Meni je nju Rade Markovic preporucio nakon express-a sa kojim sam igrao i kontrola je fenomenalna.

Ne znam kako se vracaju sa njom nezgodne serve jer je koristim za njih, a rotaciju koju daje .....

Sve u svemu, kombinaciju koju sada imam ne verujem da cu skoro menjati
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod Pedja » 04.11.2011, 10:11

ivan je napisao:ma to je sve lepo ali...kako vracas s njom nezgodne serve? :D

sinoć igrao Donic ligu...loše vraća nezgodne serve...i bio sam nesiguran na ulazu(al to nije do gume,nego se videlo da nisam igrao 10 dana...) :?
Pedja

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema