Potreban hitan savet!!!!

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Potreban hitan savet!!!!

Postod profesionalac » 23.10.2011, 21:12

U ponedeljak sam promenio drvo i umesto mazunova stavio primorca carbon.imao sam jedan trening i u subotu igrao utakmicu.izgubio sam mec od igraca koji me nije pobedio nikad od kad igram ovu ligu,i izgubili smo mec od ekipe koja nas nikad nije dobila.igrao sam kao da sam prvi put uzeo reket u ruke.beked mi se relativno dobro ponasa i kao slusao me je a forhend je bio katastrofa!!!svaku rezanu servu koju sam vracao forhendom nabio sam u mrezu ,a bas sam jako gurao.kad povucem srednje brzi spin pogodim sto,a kad ga svirnem iz sve sange nabijem u mrezu???!!!neke stvari mi stvarno nisu jasne pa ako neko ima neka iskustva nadam se da ce da mi objasni malo vise o tome.
unapred zahvaljujem!
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Re: Potreban hitan savet!!!!

Postod profesionalac » 23.10.2011, 21:13

i da se razumemo odmah na pocetku.necu da menjam drvo!!!!
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod ivan » 23.10.2011, 21:14

nisam strucnjek ali se namece savet: nemoj menjati opremu neposredno pred takmicenje.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 23.10.2011, 21:16

profesionalac je napisao:i da se razumemo odmah na pocetku.necu da menjam drvo!!!!

U tom slucaju, moraces sacekati Firsta. :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod profesionalac » 23.10.2011, 21:16

ivan je napisao:nisam strucnjek ali se namece savet: nemoj menjati opremu neposredno pred takmicenje.

to znam ali sam racunao da su slaba ekipa pa da probam.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod djordjestanic » 24.10.2011, 02:14

ivan je napisao:
profesionalac je napisao:i da se razumemo odmah na pocetku.necu da menjam drvo!!!!

Što tražio to i dobio :hello:

Stvarno ne rezumem ovu temu. Tražiš pomoć?
Kako da igraš sa novim drvetom? Pa isto kao sa starim samo moraš trenirati sa novim pa ćeš shvatiti razlike u odnosu na stari.

Zar ti ono pre nekih nedelju dana ne reče kako je ovo drvo extra i kako cimaš spinove sa 4-5 metara i kako ti je baš, baš super leglo.

Drvo je esencija shvatanja pingića. Ne postoji pipavija stvar za menjanje. U svakom slučaju to drvo nije za nas nego za prave profesionalce ali to ćeš i ti shvatiti samo treba malo da se napatiš....
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod First » 24.10.2011, 03:54

Profesionalac samo polako, udahni duboko, pa nije smak sveta :-D Evo i Djordje moze da ti potvrdi koliko se namucio kad je prelazio sa alc-a na Photina. Ne mozes da ocekujes da odmah sve legne na svoje mesto. Treninzi ce sve to srediti. Moras biti malo strpljiv. Uzeo si mnogo brze drvo i same pokrete ruke sad moras da prilagodis drvetu. Sta si trazio, to si i dobio, drvo koje je brze, kruce i lakse od Mazunova, sa kojim mozes da igas sa distance. Dakle, dobio si BAS ono sto si trazio, samo sto ti ja ovo kazem iskreno, a sta je Djordje ovim njegovim postom hteo da kaze, to moras njega da pitas, ironije i malo podsmeha nikad dosta, ali ne obracaj paznju na to... Neces se napatiti, samo ti treba period privikavanja, ej bre pa sad "vozis" Ferari, ne zaboravi to ;) Iz Djordjevog posta iskoristi samo ovo da moras trenirati, ostalo zaboravi!

P.S. Drzi se svog nick-a i veruj u sebe, pojacaj malo treninge, kako bi se ruka navikla na novo drvo i sve ce biti ok ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod profesionalac » 24.10.2011, 08:00

djordjestanic je napisao:
ivan je napisao:

Što tražio to i dobio :hello:

Stvarno ne rezumem ovu temu. Tražiš pomoć?
Kako da igraš sa novim drvetom? Pa isto kao sa starim samo moraš trenirati sa novim pa ćeš shvatiti razlike u odnosu na stari.

Zar ti ono pre nekih nedelju dana ne reče kako je ovo drvo extra i kako cimaš spinove sa 4-5 metara i kako ti je baš, baš super leglo.

Drvo je esencija shvatanja pingića. Ne postoji pipavija stvar za menjanje. U svakom slučaju to drvo nije za nas nego za prave profesionalce ali to ćeš i ti shvatiti samo treba malo da se napatiš....

ma na treningu je sve bilo ok.spinovi su isli ko od sale.doduse nisam pimplao,vise sam obracao paznju na spin i kontru.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod profesionalac » 24.10.2011, 08:06

First je napisao:Profesionalac samo polako, udahni duboko, pa nije smak sveta :-D Evo i Djordje moze da ti potvrdi koliko se namucio kad je prelazio sa alc-a na Photina. Ne mozes da ocekujes da odmah sve legne na svoje mesto. Treninzi ce sve to srediti. Moras biti malo strpljiv. Uzeo si mnogo brze drvo i same pokrete ruke sad moras da prilagodis drvetu. Sta si trazio, to si i dobio, drvo koje je brze, kruce i lakse od Mazunova, sa kojim mozes da igas sa distance. Dakle, dobio si BAS ono sto si trazio, samo sto ti ja ovo kazem iskreno, a sta je Djordje ovim njegovim postom hteo da kaze, to moras njega da pitas, ironije i malo podsmeha nikad dosta, ali ne obracaj paznju na to... Neces se napatiti, samo ti treba period privikavanja, ej bre pa sad "vozis" Ferari, ne zaboravi to ;) Iz Djordjevog posta iskoristi samo ovo da moras trenirati, ostalo zaboravi!

P.S. Drzi se svog nick-a i veruj u sebe, pojacaj malo treninge, kako bi se ruka navikla na novo drvo i sve ce biti ok ;)

da, "vozim ferari"!!! :good: jeste da treba malo ruka da se prilagodi ali mislio sam da nece biti vecih problema.kad ono jadac.jbg svaka skola se placa!u svakom slucaju hvala na podrsci!!!
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod LucicNS » 24.10.2011, 10:33

Ja zrtvovao pola godine i gubio partije koje nikada nisam pre toga zbog prelaska na travu, a ti places zbog jednog meca? :lol:
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Sledeća

Povratak na Oprema