Na danasnjem Davor Openu bilo oko 12-14 ljudi u dve grupe. Kod mene ako se dobro secam Aksentijevic Nesa, Gaja, Reketas, Bojan (Latinovic), ZoranV i jedan novi gospodin, zaboravih prezime. U drugoj grupi Trajkovic, Dule Petrovic, Bindra, Voja Velickovic, cika Vita, Begenisic dr. Zdravko, i verovatno jos neko. U grupi me reketas dobio 3:2, bacao je balone a poznato je da to meni lose ide u poslednje vreme pa me dobio. E da, da ne zaboravim, koristio je zabranjenu gumu

Ostale sam dobio. Poredak je bio mislim Reketas, ja, Gaja (koji je dobio Aksentijevica), Aksentijevic Latinovic... U drugoj grupi, Dule Tenergy Petrovic prvi, drugi Trajkovic, treci Bindra, dalje se ne secam. Tj imam papire negde u torbi ali mrzi me da se saginjem i trazim to

Posle grupe igrao sam sa Bindrom. Moram da svima porucim da je Bindra opasno ojacao. Ne znam dal ide u teretanu ili jede steroide, jak je ko zemlja, namucio me gadno, 3:2 za mene. Trajkovic dobio Borisava 'Mače' Gajica sa 3:2, Reketas i Dule Tenergy takodje prosli dalje. Polufinala: Trajkovic dobio Reketasa, ja dobio Duleta ( ne znam kako, nakon sto je dobio prvi set, vodio je u jos dva seta sa nekih 6:1 - 7:1 i ja ih dobio, posle je izgubio volju. U finalu Trajkovic me dobio sa 3:1. Igrao sam cak i dobro, jedan set vodio 9:5 i izgubio, drugi 9:7 i izgubio. Za trece mesto Reketas dobio Duleta. Sve u svemu ok turnir, nije bilo buke. Finale niko nije gledao, nego su pimplali na okolnim stolovima, ali na to smo vec navikli...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people