Brka secanja, ne znam zasto. Iznosi neke budalastine o razgovoru sa mnom, a ja se nesto ne secam toga.
Verovatno misli da mu moze proci prica kako sam ja kreten koji ne zna da antispin trava ne moze da zareze i da ce to ovde oni koji me znaju da progutaju.
Uzgred, ne igram od letos sa Ujfalusijevom travom, licno je suncam (nema potrebe da to krijem jer svako ko se iole razume u trave to prepozna).
A recenica "BOLJI SAM IGRAČ OD TEBE I O STONOM TENISU ZNAM VIŠE OD TEBE." vise govori o Djordju Stanicu nego o meni.
I kad budes stavio dzak od 50 kg na ledja dodji da igramo ravnopravno. To nam je otprilike i razlika u kilazi.
To sto mene bole q***c za rezultate, a ti si napaljeni manijak koji sa 40 godina trenira 3-4 puta nedeljno, obilazi sve moguce turnire,
igra 2 lige redovno i nazove svoju ekipu "NAJBOLJA EKIPA", ne daje ti neki uspeh sto me pobedis cesce nego ja tebe.
A i kakva je to "NAJBOLJA EKIPA", kad smo vas mi, koji ne znamo da igramo stoni tenis tako dobro kao vi, dobili...
Ne sporim ti igracko umece, ali si kao covek jako malen...
p.s. Kada si vec dobio ono jednom Britku sa softom, a dobro si prolazio i protiv drugih, sto si ga odmah ukinuo kad sam te razvalio sa njim? Zar imas toliki kompleks od mene?
A i zadnja dva puta sam te dobio, onako uzgred da te podsetim samo (ako se ne secas, 3:2 u tvom klubu i 5:4 u Pardonu, a tu nijednom nisi igrao sa tim softom, to ti ni ne racunam).
Jeste da me cesce dobijes, ali nisam ti bas neka sigurica, mada si znao da pricas (i pises) okolo kako sam ti stalna musterija...