Jel uopste bio turnir u subotu?

Jesam ja bio tamo?

Imam neki papir sa subotnjim rezultatima, znaci da sam bio, a ne secam se

Bilo oko, cek da vidim na papiru,19 ljudi, 4 grupe. Dobio sam u grupi Kramarsica, ZoranaV, Terzica i Duleta Petrovica u vrlo tesnom mecu, uopste mi nije jasno kako, vodio je nesto oko 10:6 u petom setu, verovatno me namerno pustio. Ali generalno vrlo lose igram, reket mi deluje kao da je tezak dve kile, uopste ne mogu vise da zamahnem forhendom. U ostalim grupama prvi su bili Davor, Dragce Milivojevic, Trajkovic. Posle grupe dobio sam cika Vitu a u cetvrtfinalu me Nesa Aksentijevic omlatio ali bukvalno. Covek udara toliko brze lopte da ne vidim ni teoretsku mogucnost da neku od njih vratim jer ih prosto ni ne vidim. Trajkovic izbacio Reketasa, Dragce Petrovica Duleta, Tintor Nedju Milivojevica. U polufinalu u vrlo tensom mecu Trajce izbacio Nesu Aksentijevica sa 3:2. a u drugom polufinalu jedan od igraca se drao kao prase na klanju, pun repertoar: familija, preci, preci predaka, anatomija, nekrofilija, religija. Pobedio je onaj drugi, Dragce. Veoma dobro finale Trajkovic - Dragce je prekinuto pri 2:2 jer smo nas nekoliko igrali na okolnim stolovima a jedan je cak bio i glasan, (pogodite ko?) pa je Trajce opravdano izrazio svoj gnev izlaskom iz ringa. Odsad da se finala igraju u tisini, i da se snimaju, kao nekad.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people