Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod bindra » 08.10.2011, 19:32

Pedja je napisao:
bindra je napisao:Evo da se pohvalim sa razlogom.danas kod Davora 2 grupe po 5 igraca.U prvoj su bili Zdravko Begenisic,Pedja Pejcic,Cika Toma,Bojan Latinovic i Nikola Tintor.Kod mene Nebojsa Aksentijevic 3:2 za njega,Vignja 3:0 za mene,Terzic 3:0 za mene,Noca 3:2 za njega.Ja kao treci idem na Doktora Zdravka 3:2 za mene,u polufinalu opet N.Aksentijevic 3:1 za mene i u finalu sa Nocom koji je pobedio Bojana Latinovica u polufinalu. 3:1 za Nocu.to mi je prvo finale kod Davora i prezadovoljan sam jer sam sve meceve igrao dobro pa i one koje sam izgubio.

Dzaba ti kad nema Ivana da unese rezultate ! :rotfl:
Ajd da upotpunim: Ja sam izgubio po 3/1 od Zdravka i Latinovića a ostale dve partije dobio po 3/0.U četvrtfinalu sam izgubio od Noce 3/0 a Latinović dobio Terzića 3/2 u foto finišu.N Aksentijević mislim da je dobio 3/1 Tomu...Ostalo si ti napisao :wave:

Bio Ivan :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Sale » 12.10.2011, 21:13

:yahoo: DobroOO veceeEe stonoteniskaAa SRBIjOOooO.Za one "ne sretne "koji nisu na (najboljem pongu u Srbiji i u drustvu najvecih ljubitelja pinga, u sali najveceg amatera ikad)DAVOooOR OpenUUu evo i najsvezijih vesti iz izvora rekla kazala sa moba na mob i prsta na prst,.
Evo i rezultata u jednoj od jacih grupa na vecerasnjem takmicenju:Petrovic -Latinovic 3-2,Petrovic-Jelic kurpulentniji(zna dosta viceva)3-2 i Petrovic -Tintor 3-0.
Sta ce se dalje desavati to niko ne zna,ono sto je sigurno ocekujemo uspone i padove na listi.Toliko o desavanjima na najboljem mestu u gradu sredom i subotom.
Pozdrav za ljubitelje stonog na strani AMATERSKI TURNIRI :hug:
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 12.10.2011, 22:38

De si Sale legendo! Izvestavaj nas live from Visnjica, da li je gotovo ili se jos igra?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod filip » 12.10.2011, 22:40

Sale
DobroOO veceeEe stonoteniskaAa SRBIjOOooO.Za one "ne sretne "koji nisu na (najboljem pongu u Srbiji i u drustvu najvecih ljubitelja pinga, u sali najveceg amatera ikad)DAVOooOR OpenUUu evo i najsvezijih vesti iz izvora rekla kazala sa moba na mob i prsta na prst,.
Evo i rezultata u jednoj od jacih grupa na vecerasnjem takmicenju:Petrovic -Latinovic 3-2,Petrovic-Jelic kurpulentniji(zna dosta viceva)3-2 i Petrovic -Tintor 3-0.
Sta ce se dalje desavati to niko ne zna,ono sto je sigurno ocekujemo uspone i padove na listi.Toliko o desavanjima na najboljem mestu u gradu sredom i subotom.
Pozdrav za ljubitelje stonog na strani AMATERSKI TURNIRI

Veceras je Petrovic :D explodirao!
Poslednji put menjao filip dana 12.10.2011, 22:44, izmenjena samo jedanput
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ivan » 12.10.2011, 22:43

Cekaj malo, Aca Petrovic ili veliki Dule Petrovic?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod First » 12.10.2011, 22:45

O Sale kralju, pa ovo je neverovatno, imamo izvestaj sa lica mesta, vrh :-D Covece, jos da uvedes neki video link, pa da ti kupimo cisternu piva :lol:
Elem, sta se desava, dokle su stigli?

Mislim da je rec o Duletu Petrovicu, a ne o Aci.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ZoranV » 13.10.2011, 11:28

...a prvo trebele da budu dve grupe po sedam i počela 4 meča...ja poveo protiv Srkija (koji je kasnije dobio Trajčeta) sa 1:0 a pošto došla još dva, puj pike ne važi nego 4 grupe po 4 i svi idu dalje...nisam se bunio jer kao 4 idem na prvog u nekoj grupi...a u mojoj grupi PeraH ScVlada i jedan mladji veteran vidi se da je bio dobar omladinac... ne znam ime...iako sam uzeo 4 seta ni jedna pobeda i kao 4. na mršavog Jelketa prvaka neke grupe...ćerali smo se i 3:2 za njega... pa ja odoh kući, kasno je već bilo za GSP...ima li neko da ispriča završnicu...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Sale » 13.10.2011, 15:03

Po starom obicaju prepisivao sam sa moba,tesko da cu moci sredom na open,a izgleda i subotom,posao jbg.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod scvlada » 13.10.2011, 15:50

Eto kad niko neće ,moram ja.Bilo je dosta zanimljivih mečeva.Meni je najzinimljiviji bio naravno moj sa Svrzićem ali redom.Davor u grupi nezainteresovan bez tonusa,gubi dva meča od Duleta Petrovića i ne znam koga još. Biva treći u grupi i kao takav izbacuje u drugom krugu Peru Hrnjaka koji je bio prvi u mojoj grupi. Ja budem drugi u grupi i posle izbacim prvo Trajčeta pa onda Ružicu .Ružica je naime osvetila tatu za poraz u grupi i izbacila Velikog Duleta 3/2.Posle sam odigrao lep meč sa Svrzićem.Stvarno čovek napada sve što se može napasti,pravi udarač.Stalno sam vodio u setovima i Svrza je jurio rezultat .U petom setu sam u prva tri poena imao svinju za 3/0 gde mi je Svrza prišao i čestitao.Nije mogao da nastavi meč jer bi ga ta svinja progonila do kraja meča i prevelik je sebi pritisak napumpao pa bolje da sedne da se smiri nego da prasne .Možda je tome kumovao duel pre ovog dva prvotimca Partizana iz kraja sedamdesetih ,prve lige velike Jugoslavije koji je bio baš pun naboja.Svrzić protiv Jelića koji je Jelić izgubio . Davor se naravno probudilo kad je trebalo pa je pobedio Peru Hrnjaka i Igora do finala.Onda je izgubio u finalu tesno od mene 3/2.Nikad više pardona tj svinja za Davora u svim našim dosadašnjim mečevima.Ali svinja kojima se poentira,jer ih ni ne brojim koje se vrate.Međutim u petom setu kod 9/7 za mene posle jedne tačke Davorove, meni sreća ne okrenu leđa :D pa vratih uz najveću prasicu u meču za 10/7. Sve u svemu igrali su se i dublovi i mečevi posle finala,jedno lepo druženje.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ivan » 13.10.2011, 17:11

Bravo za pobedu. A Svrzic zasluzuje da se nadje na slici u hederu foruma.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja