Pedja je napisao:bindra je napisao:Evo da se pohvalim sa razlogom.danas kod Davora 2 grupe po 5 igraca.U prvoj su bili Zdravko Begenisic,Pedja Pejcic,Cika Toma,Bojan Latinovic i Nikola Tintor.Kod mene Nebojsa Aksentijevic 3:2 za njega,Vignja 3:0 za mene,Terzic 3:0 za mene,Noca 3:2 za njega.Ja kao treci idem na Doktora Zdravka 3:2 za mene,u polufinalu opet N.Aksentijevic 3:1 za mene i u finalu sa Nocom koji je pobedio Bojana Latinovica u polufinalu. 3:1 za Nocu.to mi je prvo finale kod Davora i prezadovoljan sam jer sam sve meceve igrao dobro pa i one koje sam izgubio.
Dzaba ti kad nema Ivana da unese rezultate !![]()
Ajd da upotpunim: Ja sam izgubio po 3/1 od Zdravka i Latinovića a ostale dve partije dobio po 3/0.U četvrtfinalu sam izgubio od Noce 3/0 a Latinović dobio Terzića 3/2 u foto finišu.N Aksentijević mislim da je dobio 3/1 Tomu...Ostalo si ti napisao
Bio Ivan

DobroOO veceeEe stonoteniskaAa SRBIjOOooO.Za one "ne sretne "koji nisu na (najboljem pongu u Srbiji i u drustvu najvecih ljubitelja pinga, u sali najveceg amatera ikad)DAVOooOR OpenUUu evo i najsvezijih vesti iz izvora rekla kazala sa moba na mob i prsta na prst,.
explodirao!