Kafana 'Spin na spin'

Generalne teme o stonom tenisu.

Re: Kafana 'Spin na spin'

Postod ivan » 10.10.2011, 23:29

U nedelju je liga a ja igram ko retardiran. Danas sam opet probao da igram, otisao kod Davora, tamo me omlatio bukvalno ko god se zadesio, Aca spiner, Katic, Davor, Dragce. Terzic me dobio jedno 15 setova. Kako, kvragu, prebaciti loptu preko mreze?? Pri sledecem igranju cu verovatno svecano razbiti sve rekete i iseci gume i okoncati karijeru.
Mislim da ipak znam uzrok svega. Previse sedenja pred kompom na poslu, pa mi ledja postanu sasvim troma i ukocena i to me drasticno usporava. Nezgodna stvar.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod filip » 10.10.2011, 23:41

E da sam znao dosao bi, pa bi makar mene dobio za utehu. Niko ne igra toliko retardirano k'o ja...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod profesionalac » 11.10.2011, 07:49

ivan je napisao:U nedelju je liga a ja igram ko retardiran. Danas sam opet probao da igram, otisao kod Davora, tamo me omlatio bukvalno ko god se zadesio, Aca spiner, Katic, Davor, Dragce. Terzic me dobio jedno 15 setova. Kako, kvragu, prebaciti loptu preko mreze?? Pri sledecem igranju cu verovatno svecano razbiti sve rekete i iseci gume i okoncati karijeru.
Mislim da ipak znam uzrok svega. Previse sedenja pred kompom na poslu, pa mi ledja postanu sasvim troma i ukocena i to me drasticno usporava. Nezgodna stvar.

jel ovaj aca spiner iz nisa?
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod ivan » 11.10.2011, 08:13

jok. Aca spiner iz beograda.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod profesionalac » 11.10.2011, 08:23

imao je jedan aca spiner igrao u nisu odavno.stariji je oko 50-tak godina.samo vuce spin...
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod ivan » 11.10.2011, 11:06

ovaj je duplo mladji i preferira donji spin :)
ivan

Postod Pedja » 11.10.2011, 11:39

ivan je napisao:U nedelju je liga a ja igram ko retardiran. Danas sam opet probao da igram, otisao kod Davora, tamo me omlatio bukvalno ko god se zadesio, Aca spiner, Katic, Davor, Dragce. Terzic me dobio jedno 15 setova. Kako, kvragu, prebaciti loptu preko mreze?? Pri sledecem igranju cu verovatno svecano razbiti sve rekete i iseci gume i okoncati karijeru.

Nemoj da si na kraj srca....(Ja sam čuo da si pevo do 12 :D ) :arrgghh:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod gimi » 11.10.2011, 20:26

batali partije, treniraj
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod Nenad Ivancev » 25.10.2011, 12:37

Cao spiner!

Kao prvo da porucim turu za sve, osim sto mi je danas rodjendan, takodje smo juce startovali pobedom u regionalnoj ligi Slovenije (Gorenjska liga). Klub nam se zove KVIBO i pobedili smo u Kranju 6:4.

Za moju ekipu igraju osim mene jos Dejan Stojanovic (nekada igrao u Vojvodini i Partizanu, nesto malo i u reprezentaciji), Klemen Mrak i Uros Mrak (obojica rade kod mene u Kvibu i stonoteniseri, prvoligaski igraci.

Danas nam je iz Nemacke od Radeta Markovica stigla oprema za klub i treba samo da uradimo stampu, tako da smo od II kola uniformisani u JOOLA.

Na sajtu namiznitenis.si su izbacili na prvu stranu fotografiju ekipe, ali cemo je promeniti cimn stigne uradjena oprema, pa cemo im poslati tu za sajt.

Idemo da budemo prvaci Gorenjske, pa nadam se da cemo i uspeti :-)

Toliko od mene, pozz sa Alpa na kojima je pao sneg (u Kranjskoj Gori je sve belo i krenuli su prvi skijasi da se loze ) i ti predivna konobarice, jos jedna tura za sve !!!
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod scvlada » 25.10.2011, 12:41

Živeli i čestitamo!
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

PrethodniSledeća

Povratak na Opšte teme