Moja sestra koja iz materijalnih razloga igra sadašnju super ligu mogla bi sama sebi (kada bi mogla da sedne u vremeplov i da se vrati kada je imala upola manje godina) da da 5-6 fore i da sigurno dobije.
Takva kakva je ona još nema poraz u sadšnjoj ligi. Zeza se kad kaže da im daje 40 kila fore.
Doduše u to vreme kada je bila zadnja godina juniorka i kada je igrala najbolje u životu bio sam prisutan na treningu pre nekog takmičenja.
Igrali su pobedniči sto. To je ono kad se igraju setovi i pobednici idu na jednu stranu a poraženi na drugu. Bili su tu svi tadašnji juniorski reprezentativci (i muški i ženski) i dobar deo seniora. Maca je trening počela na pobedničkom stolu i završila trening a da nijednom nije izgubila (da ne bude zabune igrali su pored ostalihi Boba Grujić i Sale Karakašević). Tada joj nije bilo bitno ko je sa druge strane jer ona nije igrala ženski ili muški stoni tenis.
Ona je igrala kineskli stoni tenis.
Servis, spin, zavučeš spin.
Apsolutna milina za gledati.
Tadašnji njeni treneri Huan i Čen (roditelji od Wei Wei-ja) su je pre mesecima pre toga drilovali i to se isplatilo.
A kada slučajno pogreši neku loptu koju po njenom mišljenju ne bi trebalo da pogreši ide pogled ka Huan, koja samo polako dva puta trepne.
To je značilo: "Nema veze, igrala si kako je trebalo igraj isto sve će biti OK već u sledećem poenu".
A onda je STK Vojvodina "shvatila" da joj nisu potrebni kineski treneri