U kategoriji 40- 49 Stanić došao do finala a šta je dalje bilo ne znam .Znam samo da su i Pera i Davor dobili i Stanića i Devrnju ,što bi se reklo da se na Paliluli lupa dobar stoni tenis.

djordjestanic je napisao:Inače Hrnjak je danas igrao stvarno dobro. Na ovim turnirima ja imam posebnu taktiku. Prijavim obe konkurencije ali se realno posvetim jednoj. Drugu igram da se ne ohladim a ne želim da se umaram jer onda neću imati snage za ono što je meni važno a to je da odigram dobar meč protiv Britke.
U toj kombinaciji Hrnjak je odlično odigrao, baš onako napaljeno i sasvim zasluženo me dobio. U refanšu sam dobio ja, ali tu sam ja igrao maksimalno napaljeno a mislim da se Pera nije baš, baš trudio. Ili je i on kalkulisao sa snagom ili je bio zadovoljan sa onom prethodnom pobedom.
Takodje sam 1/4 i 1/2 odigrao 10 setova bez predaha. Posle 4 sata igranja i RAMBO bi se dopingovao pre poslednja 2 meca.
Ti si si odigrao 2 mec vrhunski sto ce se videti na snimku.
Salim se naravno.Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju