Realno, zakljucak je da 50% ljudi koji se upustaju u diskusije o skenerima ne zna dovoljno o njima ali se predstavljaju kao eksperti. Ali i da se ne moze precizno utvrditi ko pripada kojoj grupi, pa ce po starom srpskom obicaju za eksperta biti proglasen onaj ko jace vice. Preimonovacu temu u 'Stari i retki skeneri'
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
Elem, hajde malo da se vratimo temi, tj. starim i retkim drvima. Elem, danas sam na poklon dobio jos jedno staro drvo sa sve originalnim gumama od strica. Drvo je kupljeno kad i onaj Dunlop, znaci ima min 35 godina, drvo je koliko mogu da vidim TSP petoslojno sa ravnom drskom, sa originalnim gumama TSP-Tibhar Individual, obe su crvene, klasicne(inverted) i na gumama pise Made in Japan. Evo slicica:
Totalno su postale antispin Medjutim ono sto me je zaprepastilo je da se sundjer nije mnogo ukrutio i dalje moze da se udara tacka sa njim i push i to odlicno :)
Ja imam neko staro drvo STIGA NAROVA,staro je minimum 15-20 godina jer ima 10 godina kako smo na faksu igrali sa njim a i tada je bilo staro .Zna li neko o kakvom je drvetu rijec i otprilike je li to neka obicna drvezina ili nesto vrijedi i valja?