PHOTINO je STIGAO!

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: PHOTINO je STIGAO!

Postod djordjestanic » 29.09.2011, 13:47

Ja posle ovog video nemam šta da dodam.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod LucicNS » 29.09.2011, 16:29

Ako nisi primetio u donjem delu videa rezultat, mogao bih i shvatiti ovakav komentar. Bas lep poen...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod filip » 29.09.2011, 16:51

Stop kao udarac je direktno vezan za osecaj koji je velikim delom urodjen. On se moze dobro uvezbati, ali ovladati njim kao sto su to uradili retki, ne moze svako. Takodje mislim da neko ko igra tako, mnogo vise zavisi od toga kakav mu je dan, nego ovi danasnji kineski "bombarderi", ciji je stil igre vezan za spartanski trening. Ipak, kad tako nekom "umetniku" bude dan, moze poprilicno da ponizi "spartanca". Pogledati Oh Sang Eun-a i Wang Hao-a, mec kad je Wang bio na vrhuncu...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod bindra » 29.09.2011, 17:12

Gledajuci Waldnera covek prosto uziva i odusevljava se svakim udarcem,dok gledajuci ove danasnje razbijace kako tuku,unervozis se i prosto dozivis stres kao da si sam na terenu!
Waldner za sva vremena. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod scvlada » 29.09.2011, 18:38

Post od LucicNS » 29.09.2011, 17:29
Ako nisi primetio u donjem delu videa rezultat, mogao bih i shvatiti ovakav komentar. Bas lep poen...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mislim da je ovaj komentar suvišan.Nije rezultat takav kakav je, zbog majstorstva upotrebe štopa sigurno.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod LucicNS » 29.09.2011, 19:21

Ovde postoji jos neko ko smatra da stop igra prolazi u modernom stonom tenisu?

(a uzgred, Vlado, nisam tebe ni komentarisao)
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod ivan » 29.09.2011, 19:26

Pa Samsonov dosta stopa, ne moze se reci da je los, moderan nije. Sta je ono sto Oh Sang Eun igra, to mozda nije klasican blok nego neko kratko preuzimanje, ali je efikasno. A onaj mali Matsudaira zamalo da pre neku godinu dobije Ma Lin-a samo blokom.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod filip » 29.09.2011, 19:35

Da, veliki Vladi je pre dve godine osvojio protour u mislim Moskvi. A dobio je Chen Qi-a i Ma Longa sukcesivno u polufinalu i finalu. Naravno da samom stopu nema mesta u modernom stonom tenisu, ali ako je isti pracen pamecu i taktikom, onda itekako moze biti opasan..
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod scvlada » 29.09.2011, 19:56

Ovde postoji jos neko ko smatra da stop igra prolazi u modernom stonom tenisu?

Od štopa se sigurno niko leba nije najeo u top 10 a ni neće.To nije dominantni način igre i tu se slažemo.Mislim samo da se i taj deo igre ako si vrhunski igrač mora dobro znati .Inače meni omiljeni štop i kontra igrač je He Zhi Wen.Stara kineska škola,ovi danas su zaista razarači.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod djordjestanic » 29.09.2011, 22:44

Marko, šta tebi nije jasno u sledeće dve rečenice koje sam napisao u prvom postu u kom se uopšte dotičem štopa.

Lepo napiši koji ti je deo nejasan i ja ću ti to lepo objasniti.

ŠTOP JE JEDNA OD STAVKI KOJU SVAKI IGRAČ MORA DA ZNA DA BI BIO KOMPLETAN.

SVAKI ŠTOP KOJI VRAĆA SPIN NA DRUGU STRANU STOLA A PRI TOME SMANJUJE PREDNOST SPINERA JE ODLIČAN I PRAVILAN, ali to treneri sa uskim pogledom na stoni tenis nikad neće shvatiti.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema