Turnir - Palilula

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Turnir - Palilula

Postod phrnjak » 15.09.2011, 23:03

STK PALILULA od 1. oktobra u sali u Kornatskoj 2, organizuje novi turnir u stonom tenisu sa sledećim propozicijama:
1. Vreme odigravanja: svaka druga subota od 16h (u vikendu kada se neigraju BG i REGIONALNE lige)
2. Pravo nastupa imaju igrači registrovani u REGIONALNOJ, 2. SRPSKOJ i VOJVOĐANSKIM ligama istog nivoa
3. Kotizacija je 450 dinara
4. Tri prvoplasirana igrača dobijaju novčane nagrade iz fonda koji je 50% od uplate
5. Maksimalan broj igrača je 24
6. Igra se po sistemu 4 grupe po 6, pa u kostur od 16 s tim što se nazivi grupa (A,B,C,D) određuju žrebom između ove dve faze (radi izbegavanja mogućih kalkulacija)
7. Prijave su 2 dana ranije tj. najkasnije u četvrtak do 23h kod Davora na telefon 065 342 17 06
8. U petak je žrebanje po grupama i objavljivanje istih na sajtu (sa tačnim rasporedom odigravanja)
9. Objava rezultata i termina sledećeg turnira: najkasnije u ponedeljak
10. Prepodnevni subotnji turniri ostaju i dalje u terminu od 10:30h kao i sreda od 20h.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Re: TURNIR - PALILULA

Postod djordjestanic » 15.09.2011, 23:31

Predvidjam da će ovo da bude vrlo popularno.
Verovatno ćete imati čak i problema sa brojem takmičara, u smislu da će posle par turnira biti više od 24 takmičara i imaćete problem sa tim.

Malo matematike:

24 x 450 = 10800

10800/2 = 5400

recimo:

2400
1800
1200

To naravno nisu ni po kojem kriterijumu spektakularne nagrade ALI DAJU OSEĆAJ VAŽNOSTI :D :D :D

Dobro je i to što u društvu koje redovno dolazi na turnire nema apsolutnih favorita pa će više ljudi imati želju da igra.

Doduše kad budem ovo rekao Doci Prokiću imaćete još jednog protivnika :lol: :lol: :lol: :lol:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod phrnjak » 15.09.2011, 23:53

Bilo je novčanih nagrada kod Davora i ranije. Igralo se subotom pre podne. Bilo je tu svačega. Onda su neki slabiji pobegli ne želeći da gledaju razne scene pa je Davor napravio za njih turnir sredom (bez nagrada). Pa je ukinuo nagrade subotom, pa se neki jači razočarali pa više ne dolaze. Ne može svima da se udovolji. Sada će biti mesta za sve. 3 turnira pa izvolte birajte. Što se mene tiče ja sam dolazio i onda i sada. Neretko sam uspevao da uzmem i neku nagradu mada mi je značajnije da igram jače turnire pa makar više platio. Zato redovno i odlazim u Bečej. Ovo je sjajan pokušaj da se delić Bećeja preseli u Višnjicu.
Korisnikov avatar
phrnjak

Postod ivan » 16.09.2011, 10:33

Ovaj turnir totalno ubija subotnji prepodnevni jer niko jaci nece dolaziti, pa cemo i mi paceri odustati.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ZoranV » 16.09.2011, 10:36

"mada mi je značajnije da igram jače turnire pa makar više platio."
+1
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod filip » 16.09.2011, 10:52

Ok je to, ali kao sto je Djordje rekao ubrzo ce postati problem jer ce 24 coveka biti malo za taj popodnevni turnir. To znaci da ce uvek doci bar 20 dobrih igraca, a oni slabiji maltene nece moci da se uglave u tu ekipu... Prepodnevni turnir ce vremenom nestati.
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod phrnjak » 16.09.2011, 12:32

ivan je napisao:Ovaj turnir totalno ubija subotnji prepodnevni jer niko jaci nece dolaziti, pa cemo i mi paceri odustati.

Ja sam samo preneo Davorovu ideju jer me on tako zamolio. Ako je on to izracunao onda nemam ja tu sta da kalkulisem. Ne smatram te pacerom ali ako se ti tako predstavljas, ok. Covek je jednostavno uvideo da mora nesto da promeni kako bi privukao bolje igrace i ubacio "svezu krv". Na turnire vise ne dolazi onaj broj igraca kao ranije i njegova reakcija je ocekivana. Da li ispravno razmislja, pokazace vreme. Ali jedno je sigurno: turniri su postali monotoni jer vec duze vreme igra zatvoren krug igraca izmedju sebe i dolazi do zasicenja.
Korisnikov avatar
phrnjak

Postod phrnjak » 16.09.2011, 12:39

filip je napisao:Ok je to, ali kao sto je Djordje rekao ubrzo ce postati problem jer ce 24 coveka biti malo za taj popodnevni turnir. To znaci da ce uvek doci bar 20 dobrih igraca, a oni slabiji maltene nece moci da se uglave u tu ekipu... Prepodnevni turnir ce vremenom nestati.

Nazalost, kapacitet njegove sale ne dozvoljava veci broj igraca po gore pomenutom sistemu. Ali, ukoliko se prijavi vise igraca, ja cu mu savetovati da ih primi sve i da promeni malo sistem. Npr. veci broj grupa sa manje igraca. Matematika kaze da je u tom slucaju manji ukupan broj meceva po grupama. Tako se radi i na turnirima sa mnogo vecim brojem stolova (max 4 u grupi, 2 idu u kostur). Velika je greska da 25.-om prijavljenom ne dozvoli ucesce.
Korisnikov avatar
phrnjak

Postod scvlada » 16.09.2011, 12:42

Ideja je očekivana. Mada bi drugačije rasporedio nagrade,treći bi dobio manje a prvi više. Ne znam samo Pero da li ste razmišljao da se u Davorovoj sali održavaju mečevi Super lige za žene i to subotom popodne.Treba voditi računa da se ne poklapaju termini.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod phrnjak » 16.09.2011, 12:48

Vlado, raspodelu nagrada nisam ni napisao. To je samo predlog Djordja. Zna se ko tu odlucuje. Ja bih to procentualno 60:25:15%. Mozda je to i surovo prema treceplasiranom. A o zenskim mecevima superlige valjda je Davor vodio racuna kad je rekao subota 16h. Dakle, svaki detalj je njegova ideja. Mozda je nacinio previd. A mozda se te subote i ne poklapaju.
Korisnikov avatar
phrnjak

Sledeća

Povratak na Takmičenja