Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod First » 10.09.2011, 22:50

Hoce neko da da kratak izvestaj sa danasnjeg turnira kod Davora, ko je sve bio, ko je pobedio...?
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivan » 10.09.2011, 23:02

Na danasnjem Davor Openu bilo 20 igraca, medju nima jedan special guest star, Djordje Stanic, ovi sto se stede za ligu ispustili su priliku da ukrste rekete s njim, sta da im radim. 4 grupe po 5, ja bio sa Begenisicem, Kosicem, Radicevicem i Vulicevicem, bio sam prvi u grupi. U ostalim grupama, prvi su bili Davor, Djordje i Noca. Posle grupe dobio sam Sofijanica, pa Duleta Petrovica. Nesa Aksentijavic dobio Nocu u cetvrtfinalu. U polufinalu sa Djordjem u proseku smo obojica igrali sa 52.5% snage, tj ja sa 100% a on sa 5% . Pustio me jedan set a hteo je jos jedan al sam se ja po obicaju ispromasivao. U drugom polufinalu Davor je dobio Nesu Aksentijevica. Finale tesno, Djordje dobio sa 3:1, ali Davor izgubio 2 seta na razliku. Za trece ne odigrasmo jer je Nesa morao da ide. Posle turnira sam lupao jos jedno sat vremena sa Djordjem, tj odrzao mi je jedan trening, nije bas da sam odmah ispravio udarce, ali sad mi je jasnije gde su greske. Snimili smo finale i jos jedan il dva meca, pa cu okaciti nekad.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod filip » 10.09.2011, 23:21

Ceka se Djordje sa utiscima.. Zanima me da li mu je bilo dovoljno zanimljivo da bi se opet pojavio, pa da dodjem.. Ivane, zanimljiva analiza, narocito deo o proseku duela sa Djordjem :D
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod First » 10.09.2011, 23:31

Znaci zato ti ne dolazis na turnire, cekas Djordja, posto su ostali slabi za tebe :-)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod filip » 10.09.2011, 23:42

Ja kako igram, ne bih dobio ni mog imenjaka Visnjica, a ne Djordja... U stvari, ni ne secam se kako igram, tri meseca sam suvog reketa :D
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod djordjestanic » 11.09.2011, 00:05

filip je napisao:Ja kako igram, ne bih dobio ni mog imenjaka Visnjica, a ne Djordja... U stvari, ni ne secam se kako igram, tri meseca sam suvog reketa :D

Vrhunski komentar....

Prethodnu noć sam proveo pored monitora i da nisam ženi obećao verovatnone bi ni došao. Oni koji su došli na početku, verovatno su me videli kako hrčem na klupi u sali.

Lepo je bilo. Šteta što nije bilo malo jačih igrača da bude zanimljivije.

Primetio sam da je bio relativno mali broj materijalista. Porazno je bilo nepoznavanje igre protiv materijala. Recimo, Nesa Aksentijavić je igrao i protiv Krleta i protiv Noce i napatio se kao rudar u 3 smene.... A trebao bi da ih dobije sa pola snage ako se ima u vidu kvalitet igre. Doduše i oni drugi koji su igrali su igrači sa malo (bolje rečeno nimalo) taktičkih (da ne idemo tako daleko) i strateških rezona za pravljenje poena. Sve u svemu treba momci da trenirate a ne samo da igrate partije.

Video sam vrhunski uređaj za snimanje. Umalo se nisam upišao od smeha.

Igrao sam sa svakim ko je hteo da igra posle turnira a posle me je Ivan "iskoristio".

Ivane, molim te da više ne vidim tvoje izgovore za reket, klimu, svetlo, pod itt (i tako to prim. udernika). Reket ti je odličan. Ne valja ti ruka ali još gore su ti noge. Uopšte nisi savijen u kolenima, ne prenosiš težinu na levu nogu a o rotaciji tela u kukovima da ne govorima. Tamo sam ti govorio o samo jednoj grešci vezanoj za lakat da te ne bi previše zbunio. Veruj mi da ćeš spin najbolje uvežbati sa onim točkom što sam ti rekao. Nedelju dana vežbe na točku će te preporoditi.

Što se reketa tiče, ja sam u jednom trenutku hteo da uzmem Korbela ali oni Magic Hand verziju ali je više nema. One Yasake sa kojima ti igraš ima i moja sestra koja igra super ligu. Ja ne volim mekane gume ali one mi deluju sasvim dobre, čak šta više možda (još uvek veliko možda) razmislim o takvom nečemu za bekend umesto T05 1,7.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 11.09.2011, 00:17

Znaci uvalili su mi zenske gume... :D
Nisu gume mekane, one su medium+ nego je drvo mekano i savitljivo. Ali mekse su od t05 narocito od ovih tvojih tankih.
Ako nadjem taj tocak probacu svakako. Mislim da ipak savijam noge u kolenima bar ponekad a i rotairam telo. Ok, ne uvek i ne dovoljno. Za lakat se slazem, to mi je prva stvar da popravim.
Iskoristio te jesam, u bg niko nista ne trenira, samo se igraju mecevi, pa mi je svaki savet i igrac koji ih deli dobrodosao.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Pedja » 11.09.2011, 10:16

Ja sam juče igrao katastrofalno,mada,gledajući rejting listu a i objektivno, protiv boljih od sebe(trenutno)...I onu jednu pobedu što ostvarih-neće mi se bodovati :( (pozdrav za legendu)...Pozdrav i za Đ.Stanića! Lakoća i raznovrsnost njegove igre mi se stvarno svidela...Odoh da vježbam... :)
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ZoranV » 11.09.2011, 19:40

Pa ne znam ko je legenda ali znam da sam posle 2:0 za mene izgubio sa 2:3 od Pedje pa ako je jednog pobedio onda sam to ja...i sa Aksentijevicem je bilo 2:3 u grupi a on posle jos sa dva materijalista, stvarno se napatio...trava pa dva antispina...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Vladojica » 12.09.2011, 12:59

Auu, nisam imao net pet dana i sta sam sve propustio za to vreme :O.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja