od ivan » 16.04.2011, 16:05
Danasnji Davor Open protekao je u duhu mira i tolerancije, za razliku od proslog. dve grupe, 6 i 7 igraca. U prvoj, Davor, Dule Todorovic, Papovic, Grozdanovic, cika Toma i ja. U drugoj Vlada Vukovic, Mrdakovic, Dule Petrovic, Kramarsic, Ruzica, Vignjevic i jedan novi momak, mislim da je Jovicic, izvinjavam se ako gresim. Prvo da krenem sa izgovorima za losu igru, kao i uvek. Pre igranja prelepio sam gumu novim lepkom (ranije sam lepio starim pa je bila meksa), katastrofa, lopta ide i levo i desno ali pravo jok. Jedva ali jedva dobih mladog Grozdanovica, Dule Todorovic me omlati, dobio sam cika Tomu, Papovica isto jedva jedva. Od Davora sam izgubio ali nisam toliko lose igrao, 3:2, pri tom treba napomenuti da je na stolu pored mladi Grozdanovic vikao iz sve snage u ekstazi nadolazece pobede protiv Mrdaka u cetvrtfinalu, pa me to nacisto dekoncentrisalo u kljucnim momentima. Na kraju Davor prvi, ja drugi, mladi Grozdanovic treci i ne secam se ko je bio cetvrti. Dule T je morao da ide. U drugoj grupi prvi Vlada Vukovic, drugi Mrdakovic, treci Kramarsic, cetvrti Dule P. Cetvrtfinala: Dule P isprasio Davora, mladi Grozdanovic dobio Mrdakovica, Vukovic dobio, ja dobio Kramarsica. Polufinala: mladi Grozdanovic se osilio pa je po inerciji pobedio i velikog Duleta, ja dobio Vukovica tesno 3:2. Finale: ja dobio mladog Grozdanovica, 3:0. I bas sam se umorio, odoh spavati. Snimaka nema.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people