Rejting lista

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Rang Lista Tintorovih turnira

Postod phrnjak » 10.09.2011, 20:41

I jos nesto: Tintir igra celo leto najkonstantnije, cini mi se da ima najvise pobeda a nalazi se na 10. mestu.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod scvlada » 10.09.2011, 21:00

Da ,ima ali ima i poraza od npr Duleta Petrovića itd .Pa mu to odnese mnogo poena.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod phrnjak » 10.09.2011, 22:38

To je tacno ali je njegova pozicija krajnje nerealna. Teniseri kad ne brane turnir gube bodove a ovde dodjes jednom, pobedis i zasticen si kao beli medved ako se vise ne pojavis.
Korisnikov avatar
phrnjak

Postod First » 10.09.2011, 22:42

Zato ja i ne dolazim na turnire :-D :-D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod djordjestanic » 10.09.2011, 22:52

Zato postoje dve različite stvari.

Rejting - koji opisuje snagu igrača kroz procenu njegove snage. Rejting bi trebalo da se uzima u obzir tek kroz recimo 10 događaja (kako to Zermelo gleda)

Broj poena - to bi bilo nešto kao teniska atp lista gde se u određenom periodu skupljaju bodovi. Za releativno zatvorena društva kao što je recimo ekipa koja se okuplja kod Davora, ovo je bolja varijanta.

Rejting je bitan da bi mogli da se upoređujemo sa nekim drugim zatvorenim društvom i da vidimo gde smo po kvalitetu.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod LucicNS » 10.09.2011, 23:08

scvlada je napisao::shock: Meni nije jasno kako neko, posle jednog osvojenog turnira, a da tamo nije pobedio nikog iz prvih 5 sa rang liste bude drugi. :shock:
Kako je nakupio bodove?

Jeste pobedio iz prvih 5.
Odnosno jesam.
Samo treba da pogledas prethodnu rang listu.

Ali sa zadovoljtvom cu svratiti koju subotu i do Davora pa cu sasvim sigurno promeniti bodove.
Videcemo u kom pravcu...
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod phrnjak » 10.09.2011, 23:10

I posto Davor danas izgubi finale, pasce verovatno na 19. mesto. :D :D :D
Korisnikov avatar
phrnjak

Postod First » 10.09.2011, 23:29

Pa kad je izgubio od najjaceg, sad ce da izgubi gomilu bodova :-D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivan » 10.09.2011, 23:42

Ma ne komentarisite mnogo rejting sistem, nego igrajte i pobedjujte!
LucicNS je dobio startni rejting nesto manji od Phrnjakovog, Jagodinac, Ljubisa i Tihovski isto. U pitanju su dobri igraci na nivou Srbije i za njih moram da procenjujem malo veci startni rejting nego sebi svakako. Ali kljucna stvar je da oni nemaju poraz, zato i imaju toliko poena. I Djordjetu cu isto tako dati neki veci startni rejting, ali naravno ne vise od nekog od prve trojice na listi, jer mi je cilj da se do visokog rejtinga dodje igranjem i pobedama a ne mojom procenom. Posto mi na turnir nece doci Timo Boll ni Karakasevic, onda su ovi igraci dobar reper za procenu i prema njihovom rejtingu nakon njihovih 10-tak turnira cu znati kako ubuduce da procenjujem rejting novih igraca. Jer ovaj sistem i zahteva za realan rejting da se pre turnira pravilno proceni snaga igraca, a kao sto znamo za nasu kontrolnu grupu sam svima stavio isti rejting u startu, i ne veliki da neko ko bi zaredjao s pobedma ne naraaste suvise.
Osim toga, za sve nas na listi je bolje da dobri igraci imaju sto veci rejting, da ne bi smo gubili mnogo poena kad izgubimo od njih, a ako pobedimo onda zaradjujemo mnogo.
Kao sto rekoh, sve ce se ovo izbalansirati vremenom i sa sto vise novih igraca. Samo vi pobedjujte bolje od sebe i rejting ce brzo skociti...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod djordjestanic » 11.09.2011, 00:07

ivan je napisao:Ma ne komentarisite mnogo rejting sistem, nego igrajte i pobedjujte!
LucicNS je dobio startni rejting nesto manji od Phrnjakovog, Jagodinac, Ljubisa i Tihovski isto. U pitanju su dobri igraci na nivou Srbije i za njih moram da procenjujem malo veci startni rejting nego sebi svakako. Ali kljucna stvar je da oni nemaju poraz, zato i imaju toliko poena. I Djordjetu cu isto tako dati neki veci startni rejting, ali naravno ne vise od nekog od prve trojice na listi, jer mi je cilj da se do visokog rejtinga dodje igranjem i pobedama a ne mojom procenom. Posto mi na turnir nece doci Timo Boll ni Karakasevic, onda su ovi igraci dobar reper za procenu i prema njihovom rejtingu nakon njihovih 10-tak turnira cu znati kako ubuduce da procenjujem rejting novih igraca. Jer ovaj sistem i zahteva za realan rejting da se pre turnira pravilno proceni snaga igraca, a kao sto znamo za nasu kontrolnu grupu sam svima stavio isti rejting u startu, i ne veliki da neko ko bi zaredjao s pobedma ne naraaste suvise.
Osim toga, za sve nas na listi je bolje da dobri igraci imaju sto veci rejting, da ne bi smo gubili mnogo poena kad izgubimo od njih, a ako pobedimo onda zaradjujemo mnogo.
Kao sto rekoh, sve ce se ovo izbalansirati vremenom i sa sto vise novih igraca. Samo vi pobedjujte bolje od sebe i rejting ce brzo skociti...

Sva ko u Njeguša :lol: :lol: :lol:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja