filip je napisao:Gledaj serve coveka koji ima kanal na youtube-u.. Zove se jamfreddie. Tako ukucaj i doci ces do njih. Da vidis kako jedan amater to moze dobro da nauci, a mozda i nesto pokupis od njega. Posto je meni servis najjaci aspekt igre, mogu ti reci sledece: Ruka se krece odredjenom brzinom u odnosu na telo. Saka se krece u odnosu na telo brzinom koja odgovara zbiru brzine kojom se ruka krece odnosu na telo i brzine kojom se krece saka u odnosu na ruku. Znaci, ako naucis da rotaciju zadajes sto bi rekli iz zgloba, postici ces dosta vecu rotaciju zbog vece brzine kojom se taj deo ruke moze pokrenuti. Sakrivanje rotacije jeste dobro, ali na amaterskom nivou je efikasnije imati sto jace rotirane servise. Zato Nenadovi servisi i prave probleme dobrom delu ljudi. Sa druge strane, servisi nekih ljudi sa kojima sam igrao ovde, me podsecaju kao da su malo kopirali Ljubisu Milosevica. Ljubisini servisi nisu jako rotirani, ali teskoca vracanja tih servi nije u rotaciji, vec u velikoj brzini kojom lopta ide. Imas i par njegovih meceva na youtube-u pa vidi o cemu pricam. Pozzz
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost