od ivan » 27.08.2011, 18:26
Danas su me svi mlatili. Nisam hteo da igram sa standardnim reketom i gumama jer me ne slusaju, nego sam potrazio po kuci i skupio dva drveta, jednu novu gumu, jednu dobru i dve matore izlizane. Sastavio sam dva reketa, pa sam isprobavao oba, ne zna se koji je gori, ni na jednom nisam mogao da vucem forhend spin, lopta il ide u mrezu il preko stola. Tako da sam bio treci u grupi od 4, a i tu jednu sam jedva dobio, nakon grupe sam se isto namucio protiv Krzelja, ali sam pobedio, a posle toga Mrdak me omlatio lako. Mislim da su polufinala bila Terzic - Trajkovic i Mrdakovic i Dule Petrovic, ali nisam siguran. Tj rezultati su mi u torbi, ali bas sam umoran i ne ustaje mi se da odem do iste. U finalu Mrdakovic pobedio Trajkovica, tako da je Cerak uzeo prvo, drugo i 18-to mesto.
A umorio sam se jer sam nakon loseg turnira opet malo ispremestao gume na reketima i jedna od kombinacija je bila igriva, Perkosan drvo, sriver L 1.9 i sriver fx 1.9, dok me Maze nije slusao ni u jednoj kombinaciji. Inace Perkosan je tezak 96 grama, ali je dobro balansiran pa sam mogao da igram s njim ( s lakim drvima uvek imam problema). Onda sam ostao jos jedno 2 sata da malo vezbam s Latinovicem, i bas smo dobro trenirali. S mojim gumama uvek mora nesto biti nelogicno, pa je i ovaj put sriver L sveze prelepljen sporiji od srivera fx zalepljenog juce.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people