Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ivan » 26.08.2011, 00:27

mora jos mnogo da vezba, ovo mu je samo pocetnicki uspeh. Ali ima dara, gotovo da sam poverovao u '...t05, koja se nemam pojma kako, nasla u mojoj torbi...'
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 26.08.2011, 00:47

Evo finala od subote 20.8.2011, Zoran Aksentijevic - Petar Hrnjak:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod scvlada » 26.08.2011, 12:31

Post od djordjestanic » 26.08.2011, 00:59
Vlado, Ivan je za tebe AMATER :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E bre Djole ti ko Veliki brat.Nikad ne spavaš.Pa danas čovek ne može pošteno ni da slaže :D :D :D
Verovali ili ne, meni je manji bio problem fh sa 1,7 već sam na bh nesiguran bio.Probaj Djole da turiš na fohend lakšu gumu pa ćeš videti da ti bh ne fercera ko što si navikao. 8-)
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod djordjestanic » 26.08.2011, 12:59

Igram ja sada sa Photinom i 1,7 na bekendu i još sam u fazi privikavanja na lakši reket.

Mnogo je nezgodno... :?

Promašujem jako puno lopti. Da me ruka nije bolela nikad nebi promenio ALC.

Sada treba jako puno rada da se namesti novi tajming.

Kod mene je problem još dramatično veći jer ja ne gledam lopticu kad je udaram. To je jako retko. Uglavnom svi gledaju (što svim trenerima deluje normalno) da loptu vide i u trenutku kontakta sa reketom.

U trenutku kontakta ja gledam u protivnika da vidim gde da šaljem loptu. Da bi to radilo kako treba moram biti siguran u poziciju lopte i u svoj tajming.

U prevodu, VLADO, RAZUMEM TE :lol: :lol: :lol: :lol:

ALI NEMOJ DA PREUZIMAŠ KOPIRAJT OD IVANA, IPAK JE ON GLAVNI ZA IZGOVORE A OVAJ TVOJ GA JE DALEKO NADMAŠIO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod phrnjak » 27.08.2011, 12:56

Scvlado, posto si bio na forumu pre 30min pretpostavljam da je gotov turnir kod Davora. Pa gde je izvestaj? Svratio sam na 10min i video ucesnike. Pretpostavljam da su u finalu bili Vlada i Trajce. Mada tu su jos Ivan, Mrdak, Dule... Ili je mozda bilo nekih iznenadjenja?
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod phrnjak » 27.08.2011, 13:13

Kad malo bolje razmislim Cerak ima 3 igraca na turniru a Vlada sam brani cast Palilule. Ocekujem da ce Igraci Ceraka uzeti odlicno 2., 3. i 4. mesto, a za Vladu sta ostane. ;)
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod scvlada » 27.08.2011, 14:44

Nisam sačekao kraj,otišao sam pošto sam završio učešće u grupi.Zato nema izveštaja.Verovatno Trajče ,tipujem na njega ,ipak je on igrao za Palilulu godinu dana ;)
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ivan » 27.08.2011, 18:26

Danas su me svi mlatili. Nisam hteo da igram sa standardnim reketom i gumama jer me ne slusaju, nego sam potrazio po kuci i skupio dva drveta, jednu novu gumu, jednu dobru i dve matore izlizane. Sastavio sam dva reketa, pa sam isprobavao oba, ne zna se koji je gori, ni na jednom nisam mogao da vucem forhend spin, lopta il ide u mrezu il preko stola. Tako da sam bio treci u grupi od 4, a i tu jednu sam jedva dobio, nakon grupe sam se isto namucio protiv Krzelja, ali sam pobedio, a posle toga Mrdak me omlatio lako. Mislim da su polufinala bila Terzic - Trajkovic i Mrdakovic i Dule Petrovic, ali nisam siguran. Tj rezultati su mi u torbi, ali bas sam umoran i ne ustaje mi se da odem do iste. U finalu Mrdakovic pobedio Trajkovica, tako da je Cerak uzeo prvo, drugo i 18-to mesto.
A umorio sam se jer sam nakon loseg turnira opet malo ispremestao gume na reketima i jedna od kombinacija je bila igriva, Perkosan drvo, sriver L 1.9 i sriver fx 1.9, dok me Maze nije slusao ni u jednoj kombinaciji. Inace Perkosan je tezak 96 grama, ali je dobro balansiran pa sam mogao da igram s njim ( s lakim drvima uvek imam problema). Onda sam ostao jos jedno 2 sata da malo vezbam s Latinovicem, i bas smo dobro trenirali. S mojim gumama uvek mora nesto biti nelogicno, pa je i ovaj put sriver L sveze prelepljen sporiji od srivera fx zalepljenog juce.
ivan

Postod ceda » 30.08.2011, 17:18

Ljudi, jel idete sutra kod Davora? :)
ceda

Pridružio se: 29.05.2011, 22:46
Reket: primorac off-
tenergy 05 fh
tenergy 05 bh