Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ivan » 20.08.2011, 21:14

Dobar turnir bas. Ja sam igrao ko govedo, sa toliko osecaja u ruci. JEdnostavno nema sanse da zamahnem brze i pogodim loptu, ruka se pomeri ali ne i reket pa se lopta uglavnom odbije u stranu. U grupi sam izgubio od Drakceta (bukvalno nisam mogao da pogodim loptu), Nedje antispina, a Grbica sam dobio samo zato sto sam dovoljno puta igrao protiv njega pa sam se navikao i samo blokirao. Posle grupe morao sam da predam mec Phrnjaku nakon dva izgubljena seta (mada ne bih pobedio u svakom slucaju) da ne bih razbio reket, nakupilo se previse promasenih lopti.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ZoranV » 20.08.2011, 21:24

Ja sam u grupi samo od Noce i Davora uzo po jedan set...mada sam 4. set sa Nocom na 8:8 dve serve upropastio 8:10 pa dobio jednu Nocinu 9:10 ali konacno izgubio 9:11
...ali igro sam po dve za redom sto na danasnju sparinu nije bilo pametno za moje godine...a da, te meceve gde sam uzeo po set sam igrao istim novim reketom a ostale probao druge nove rekete, uvek drugi...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod scvlada » 24.08.2011, 23:42

Noćas turnir dobar.Najveća mrlja je bila ta što smo svi došli oko 8 i počeli.Dve grupe po sedam a Batovanja u petnaest do deset :twisted: .I dok se on nije naigrao tj nije završio šest mečeva mi nismo počeli razigravanje.Ja sam čekao jedno sat i po zbog toga.Nemam reči za to.Davor je kriv al ajde on je organizator pa ima prava da zbog jednog čekaju svi drugi.Ajde da je prvi put.
No okrenimo se igri.U Mojoj grupi prvi Sale Tihovski,drugi ja ,treći Davor i četvrti Slaviša. U drugoj grupi prvi Ljuba Milošević,drugi Hrnjak,treći Misirac,četvrti Mate Krželj posle nekog silnog odustajanje doktora i Batovanje.
U razigravanju ja dobijem Misirca,Hrnjak Davora ,Ljuba i Sale pobede isto.U polufinalu me pobedio zasluženo Ljuba 3/1. Za razliku od naša zadnja dva meča ja sam igrao dosta povučenije tj čitav današni dan me karakteriše neka pimpl igra.Previše pimplam a premalo napadam.Ljuba je bio agresivniji i pobedio.U drugom polufinalu je Tihovski dobio Hrnjaka.Finale je bilo odlično pet setova .U petom setu povede Sale 4/1 pa Ljuba 8/5 i na kraju Sale pobedi.Za treće mesto sam dobio Hrnjaka. I u grupi sam izgubio od Tihovskog,falilo mi je kao i kod Ljube više agresivnosti i samim tim malo više raznovrsnosti.No dobro je igrati sa boljim tačno vidiš gde grešiš i šta treba da radiš da bi napredovao.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ZoranV » 25.08.2011, 10:53

Ja od Misirca uzo set, S ljubom jedan 14:12 i dva 7:11, uzo set od svih ne znam za Peru i dobio samo Doktora sa 3:2...
Al se naigro i stigo na redovne autobuse do Ceraka...za mene puna kapa igre i lepih poena
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod phrnjak » 25.08.2011, 10:56

Znas, znas... :lol:
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod scvlada » 25.08.2011, 21:09

scvlada
.A da ne spominjem gumu koju sam posle partije sa Ivanom odlepio i prelepio.Nisam uopšte mogao da je kontrolišem kao što sam navikao.

Za razliku od naša zadnja dva meča ja sam igrao dosta povučenije tj čitav današni dan me karakteriše neka pimpl igra.Previše pimplam a premalo napadam

Ovo je moje vidjenje zadnja dva turnira.Iz punog speeda ja padnem jedno dva nivoa.Elem danas sam provalio u čemu je reč.Malo mi se odlepila guma i ja da je dolepim kad ima šta da vidim.Pre 10 dana sam isprobavao sa softom na forhendu ,menjao i lepio na kolenu kod Davora.Kad sam završio softarenje :D vratim svoju staru t64 1,9mm .Medjutim nisam vratio tu gumu nego (nemam pojma ni kako mi se stvorila u torbi) t05 1,7mm. Tako ti ja dva turnira igram sa drugom gumom,vidim da nešto ne štima ali ne znam šta.Danas sam vratio staru,deblju i igrao sa N1. na rejting listi.I mogu vam reći opet sam podigao nivo igre.Prosto za neverovati ,da mi je tih nekoliko grama poremetilo toliko igru.Lakši reket pa isti pokret ruke daje drugačiju putanju reketa.Danas sam baš zadovoljan kako sam igrao,vratio sam se :twisted: :twisted:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod trille » 25.08.2011, 23:18

Hoce li biti uskoro kakvih snimaka meceva,odavno nije bilo?Da se ima sta pogledati prije spavanja ;)
trille

Pridružio se: 15.06.2011, 19:25
Reket: Reket: Drvo: Galaxy W6
Gume: FH: 729 Cream 2.2 mm
BH: 729 Cream 2.2 mm
Reket: Drvo:729 V6
Gume: FH: LKT Rapid Speed 2.0 mm
BH: 729 Cream 2.2 mm

Postod djordjestanic » 25.08.2011, 23:59

Vlado, Ivan je za tebe AMATER :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Izgovor:

Zalepio sam slučajno gumu koju sam slučajno našao u torbi a slučajno je drugačija nego moja uobičajena koja je isto bila u torbi ali ja je slučajno nisam video...

Ovo Ivan ne bi mogao da smisli pa da je igrao sa dva antispina :twisted:

Umro sam od smeha čitajući....
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 26.08.2011, 00:14

za igru ne znam, ali je znatno podigao nivo izgovora.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod djordjestanic » 26.08.2011, 00:17

ivan je napisao:za igru ne znam, ali je znatno podigao nivo izgovora.

Ivane, imaš velikog konkurenta za Broj No 1 :lol:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja