Noćas turnir dobar.Najveća mrlja je bila ta što smo svi došli oko 8 i počeli.Dve grupe po sedam a Batovanja u petnaest do deset

.I dok se on nije naigrao tj nije završio šest mečeva mi nismo počeli razigravanje.Ja sam čekao jedno sat i po zbog toga.Nemam reči za to.Davor je kriv al ajde on je organizator pa ima prava da zbog jednog čekaju svi drugi.Ajde da je prvi put.
No okrenimo se igri.U Mojoj grupi prvi Sale Tihovski,drugi ja ,treći Davor i četvrti Slaviša. U drugoj grupi prvi Ljuba Milošević,drugi Hrnjak,treći Misirac,četvrti Mate Krželj posle nekog silnog odustajanje doktora i Batovanje.
U razigravanju ja dobijem Misirca,Hrnjak Davora ,Ljuba i Sale pobede isto.U polufinalu me pobedio zasluženo Ljuba 3/1. Za razliku od naša zadnja dva meča ja sam igrao dosta povučenije tj čitav današni dan me karakteriše neka pimpl igra.Previše pimplam a premalo napadam.Ljuba je bio agresivniji i pobedio.U drugom polufinalu je Tihovski dobio Hrnjaka.Finale je bilo odlično pet setova .U petom setu povede Sale 4/1 pa Ljuba 8/5 i na kraju Sale pobedi.Za treće mesto sam dobio Hrnjaka. I u grupi sam izgubio od Tihovskog,falilo mi je kao i kod Ljube više agresivnosti i samim tim malo više raznovrsnosti.No dobro je igrati sa boljim tačno vidiš gde grešiš i šta treba da radiš da bi napredovao.