Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod scvlada » 18.08.2011, 07:57

Sinoć kod Davora 17-18 učesnika.Dosta toplo. Novi igrač koji se pojavio je bio Petrović ,visoki igrač sa materijalom na bekendu.Igra za Šabac bar je tako bilo do sada. Ja sam igrao najlošije u poslednjih mesec dana,smetao mi luft u patikama,tako da mi je to dosta ometalo koncentraciju.A da ne spominjem gumu koju sam posle partije sa Ivanom odlepio i prelepio.Nisam uopšte mogao da je kontrolišem kao što sam navikao. Elem opet sam lako stigao do finala.Dobio Jelića Predraga u četvrtfinalu i u polufinalu Davora.Na drugoj strani Trajče je izbacio Ivana i Igora Atanackovića do finala.Igor je u četvrtfinalu pobedio Petrovića koji je bio drugi u mojoj grupi ;) .A u finalu nije mi ništa odgovaralo,ni atmosfera ,ni patike,ni prelepljena guma...Ali opet sam poveo 2/0 i po prvi put izgubio posle tog rezultata.Mislio sam da predam posle 2/2 toliko sam kljoknuo,ali naravno to ne bi bilo fer.Trajče je zasluženo pobedio,igrao je dobro svoju igru,trudio se.Čestitam mu. Noca tigar kao prvi na rang listi nije izdržao taj teret 8-) kao Novak Đoković i ispao je u osmini finala od Misirca.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ZoranV » 18.08.2011, 09:42

misirac je napisao:Vignja tebi nesto stalno smeta,te ne volis rang-listu ,te otvorite novu temu,izazov je inspirisan tigrovim uspesima na turnirima,i eto rec po rec zapricasmo se. PS. Po meni totalno nebitno,da li je rasprava na ovom ili nekom drugom postu vazno je da se opustimo,a kad budemo izazvali neku"ozbiljnu"ekipu otvoricemo novi.Naravno salim se sve je ovo samo zezanje!!! :oops: :oops:

U pravu si u poslednje vreme ima suviše dlaka koje mi smetaju :)
A zainteresovan sam za taj i neke druge mečeve, kao gledalac, pa ne bih da ih jurim po raznim temama...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ivan » 18.08.2011, 10:20

Dobar turnir sinoc, u proseku jaki igraci. Moracu da podignem prosecan rejting turnira za sledece racunanje rejtinga. Scvlada je dobrodosao u klub onih koji se stalno zale, samo se ti izjadaj, razumemo te :D
A sta ja da kazem?? Nova guma na forhendu koju sam kupio jer mi je stara bila preteska pa nisam mogao da zamahujem dobro reketom. Iako sam uzeo obican sriver l i to u 1.9, imam osecaj da nije ni malo laksi od prethodne koja je 47.5 grama isecena, sto je tesko koliko i t05 max. Sto mu gromova, kako je to moguce?? Stvarno nemam srece sa opremom, godinama ne mogu da nadjem reket koji nema tesku glavu. Minimum 26 puta sam sinoc pomislio da razbijem reket a bar 12 puta sam i zamahnuo ka zidu ili podu, cak i par puta u toku zagrevanja, i samo me cinjenica da me drvo dobro sluzilo prethodnih meseci sprecila da to i uradim. Ipak sam uspeo da dobijem finalistu Scvladu u grupi, mislim da je moj hendikep sa opremom uticao bar koliko i njegov, ako ne i vise, t05 prelepljen starim lepkom je svakako bolji od moje nauljene, teske i izuzetno neprecizne gume. Rajko me bas ponizio, bas nista nije islo - vracao mi je sve serve visoko a ja nijedan od tih balona nisam uspeo da prebacim preko mreze. Pola lopti uopste nisam uspeo da pogodim reketom, one koje sam pogodio - pogodio sam prstom ili ivicom reketa. Dal zbog balansa reketa il zbog teskog vazduha nemam pojma. Ponizavajuce. Od Petrovica sa materijalom sam izgubio 3:0 iako ja bas volim da igram protiv tog tipa igraca. Ne ide mi tackiranje nikako vec mesec dana, otkad su gume otezale i omeksale, ne mogu da pogodim nista. Posle grupe sam dobio Jelica (ne onog mrsavog, nego onog drugog), ali je i on bio pogodjen teskim vremenom pa nije mogao da igra normalno. Trajkovic me omlatio u cetvrtfinalu, ocekivano.
Inace vazduh je bio vrlo tezak, prvi put mi se desilo da sam morao da uzimam tajm out jer mi nije bilo dobro, i to u vise meceva.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ZoranV » 18.08.2011, 11:53

A nisam uhvatio od koga je Misirac izgubio...
Inače imao sam grupu kakvu samo mogu da poželim:
Misirac, ScVlada, Ivan i Petrović travaroš!
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Vladojica » 18.08.2011, 12:05

E Sriver L jeste tezak, Ja sam jedno vreme isprobavao Kong Linghui sa 729 Faster i Higher 2.0mm, e to je tezak reket. Samo sam bio naviknut pa mi nije bio tezak. Onda sam presao na Primorca i Sriver L i odjednom sam osecao kako je reket bas lagan u odnosu na reket sa ovim Kineskim gumama. Ali posle par meseci i meni se Sriver L poceo ciniti teskim. Valjda ruka oslabi posle nekog vremena. I sad vec smatram da je Sriver L dosta teska guma.
Treba da na onaj tvoj Kong Linghui zalepis dve gume 729 Higher od 2.0 mm i kad god ti se ucini da je Sriver tezak, ti uzmi ovaj reket pa malo igraj sa njim, pa kad predjes na Sriver ima da ti leti ruka :D. To ce ti biti kao trening tegovima.
Inace, ja nisam uopste lomio i bacao mog Primorca al pre neki dan skontam da je drvo naprslo ispod drske na onom delu gde drska prelazi u glavu reketa, i sad kada protresem reket osecam da se klima bocno. Verovatno sam jednom seo ili pritisnuo torbu u kojoj je bio. Al sve se nesto tripujem da mi ovako "savitljiviji" vise lezi, nadam se samo da se jednog dana nece odvojiti glava reketa od drske prilikom zamaha :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod scvlada » 18.08.2011, 12:10

Ivan
Scvlada je dobrodosao u klub onih koji se stalno zale, samo se ti izjadaj, razumemo te :D

Auu :oops: :oops: :oops:
Šalim se naravno.To da sam loše igrao znam ja sam.Kad u tri zadnja seta u finalu ni jednom ne udarim bekendom( ni ne pokušam),kad Jelić kaže da nikad nije igrao lošije nego to veče a ja zajedno sa njim,kad samo pimplam i čekam protivnik da pogreši.Mislim da je nedostajalo kiseonika,vrućina valjda pa su svi bili nešto ošamućeni,sem pobednika naravno.
Post od ZoranV » 18.08.2011, 12:53
A nisam uhvatio od koga je Misirac izgubio

Od Davora u četvrfinalu.
scvlada

Postod filip » 18.08.2011, 14:10

@ Vladojica
Potpuno je normalno da se drska kod primorca rasklima. Imao sam 3 i kod svakog se desilo. Preporucujem ti da na vreme to zalepis zelenim bondom, jer ti se moze lako desiti da pukne...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod djordjestanic » 18.08.2011, 14:58

A i bezbednije je po ostale prisutne u sali.

Bio sam prisutan kada je mojoj sestri izleteo reket iz ruke i odleteo je preko 20 metara.

Čista sreća je bila da niko nije bio na putu reketu jer bi završio u bolnici.

Glupo je da na epitafu piše:

"Ubio ga reket..."
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod scvlada » 18.08.2011, 15:54

"Ubio ga reket...

Ubi ga prejaki spin
scvlada

Postod Vladojica » 18.08.2011, 16:43

djordjestanic je napisao:A i bezbednije je po ostale prisutne u sali.

Bio sam prisutan kada je mojoj sestri izleteo reket iz ruke i odleteo je preko 20 metara.

Čista sreća je bila da niko nije bio na putu reketu jer bi završio u bolnici.

"Ubio ga reket..."

Au kakav je to bio zamah, a i opustena ruka, mislim da to meni ne moze da se desi jer stezem reket dosta kod udarca..
Ja sam bio prisutan kada je na Banjici, gde iza stolova ima jedan izlog, neke prodavnice (peskira, kupacih gaca i slaufa, a cudi me da se ne prodaju reketi za stoni :D), jednom decku kod zamaha ispao reket i razbio staklo na izlogu. Takodje, prilikom dublova, jednom mom drugu nije ispao reket ali je zato reketom tako klepio po nosu svog dubl partnera da je prava sreca sto se ovaj nije povredio.

@filip> e bas sam hteo da priupitam jel postoji mogucnost da se to nekako fiksira da se ne bi dalje rasklimavalo, naravno da ne znam sta je to zeleni bond :D, proguglacu i cimam te na pvt za bliza uputstva, u svakom slucaju imam u rezervi onaj Timo Spirit Plus Allround :D, kontam da je isto Limba u spoljnjem sloju i nije neka razlika u odnosu na Primorca.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja