Izgovori za lošu igru

Generalne teme o stonom tenisu.

Re: Izgovori za lošu igru

Postod Krdzo » 16.08.2011, 22:52

Serviro je iz ruke, e to mi stvarno smeta, e da, nema meca koji ne mogu izgubiti, pogotvo ako protivnik igra sa antispinom.
Krdzo

Pridružio se: 16.08.2011, 22:40

Postod Pedja » 17.08.2011, 09:24

Čika Vlada je u klubu okačio na oglasnu tablu izvod iz stonoteniskih pravila koji se odnosi na pravilan servis,krupnijim slovima! Ali dzaba...Ko servira iz ruke,i dalje to radi...a taj na koga se to odnosi igra antispinom... :mrgreen: :roll:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Pedja » 17.08.2011, 09:42

Serviraju i na brzaka,dok nisam spreman...Kad gubim- to je to! Ali kad dobijem,zadovoljstvo je još veće!
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod LucicNS » 17.08.2011, 15:55

1. Kad servira na brzaka, ja glasno viknem "STOP!" i vratim loptu uz komentar da nisam bio spreman za pocetak poena.
2. Kad servira iz ruke, ja opomenem, a ako ne pomogne, pocnem da sakrivam servu, jako bezobrazno.
3. Kad me neko opomene za servu (desi se ponekad, priznajem, nisam profesionalac), izvinem se i trudim se pojacano da se to ne ponovi.

Za mene je dovoljno da protivnik kako god izbaci dovoljno loptu, nije bitno da li je bas pravolinijski ili drugacije i da bar u momentu kontakta loptice i reketa vidim situaciju.

A izgovori...

Moji su uglavnom vezani za umor ili veliku pauzu izmedju meceva. Takva mi konstitucija i uglavnom su opravdani.
Nekada mi se dogodi da ne mogu da sastavim igru ama bas nikako, izgubim od slabijih igraca, ali to ti je sport.
Da treniram tri puta nedeljno to mi se najverovatnije ne bi desavalo, ali opet, to je moj nivo igre u tom trenutku.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod jbgwtf » 08.12.2011, 04:51

ako mi nesto smeta to je odsjaj na stolu, tad se plasim da vucem spin iz straha da ako protivnik usopa nema ni da je vidim..
a serva iz ruke uzas, najgore je kad neko servira iz ruke opomenes ga i on nastavi , a sudija ne reaguje zato sto je njihov...
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod First » 08.12.2011, 11:25

Sve gore navedeno mogu da progutam i da se naviknem, ali juce sam se uverio da protiv odsjaja nema sense da igram. Bukvalno po osecaju, jer ne vidim lopticu. Nikada nisam igrao pod tako velikim odsjajem, ckiljio sam, a pogotovo sto nosim naocare, pa je cela stvar jos izrazenija. Sad cu uvek u torbici pored reketa da nosim i naocare za sunce, da se nadju, ako opet naletim na slican problem :-)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Prethodni

Povratak na Opšte teme