Bravo Vlado!
Napravio si odličnu analizu razlike za T05 i T05fx.
Kad sam počeo da igram pingić imao sam Super Sriver gume koje su bile mnogo tvrđe od klasičnog Srivera. Tako sam naučio i to je ostalo. Zato i nisam igrao spin. Sve sam navlačio protivnika na kontru. Kad on nije ulazio ja sam napadao sa izvlačenjem ili tačkao makar i na jako rezano. Posle su svi pravili jako mekane gume i to mi nije nimalo odgovaralo. Mekša guma daje veću toleranciju na grešku prilikom spina ali u svemu ostalom je inferiorna na tvrđu varijantu.
NEMA FX-a na mom reketu.
Malo mi je čudno da si rekao da ti je težak štop sa 1,7. Doduše moram da priznam da nikad nisam ni probao štop sa T05 u 1,7 varijanti.
Ne znam. Nadam se da nije tako jer je meni štop vrhunsko oružje. Zbog toga me i nervira soft jer moram da računam kako da štopam jer je ruka navikla jedan pokret a soft zahteva totalno drugačiji.
Da li si probao da štopaš sa tehnikom spin od 10cm. To sa 1,7 mora da radi i pri tom da ubija protivnika.
Noćas sam izlepio dršku da podesim balans i omekšam hvat.
Stavio sam 5 slojeva izolirke da zaštitim ivicu.
Imam strašnu upalu mišića i neke društvene obaveze ali ako budem stigao ima da probam završnu verziju reketa