Hej ćao ljudi,
Hteo bih da uzmem novi reket. Već godinama imam neki Rucanor reket koji je užasno spor i koji sam prevazišao. Vreme je da uzmem neki novi, može i polovni, ali ali za mene novi.

Juče sam bio u Pinkiju kod Kocića i moj sparing partner nije imao reket. Dobio ga je tamo i ja reko' daj da probam malo. Na njemu crvena Dignics 05 i neka Nexus pro crna. Ijao koliko sam bio srećan kad sam shvatio da reketom ne mora da se udara iz sve snage da bi se prebacila mrežica sa ploudistance.

Shvatim da sam tu gumu video kod Markopa i sablaznem se... Nisam mislio toliko da dajem para, ali bih svakako voleo da igram sa nečim što je blizu toj gumi... Ne znam koje je drvo bilo, ali sam imao utisak da je reket mnogo teži od mog.
Pre nego što sam juče probao taj reket razmišljao sam da pazarim Primorac OFF - (ne japanski) i stavim neke Focus (blago ofanzivne) gume, ali sad kontam da je možda bolje da dam malo više i uzmem sa berze ovde nešto polovno a bolje. Trenutno se nudi neki andro kinetik supreme off - sa tenergy gumama i ta ponuda mi deluje jako primamljivo. Voleo bih da čujem još nečije mišljenje pre nego što se upustim u kupovinu reketa.
Takođe razmišljam da uzmem sve odvojeno pa da lepim sam. Gledao sam na Jutjubu kako se to radi (videla žaba da se konji kuju...

) pa kontam da možda i sam probam to. Ili da nosim tamo gde igram, a najčešće igram u Mladosti u Zemunu, pa da mi oni zalepe ako znaju/mogu/žele.
Btw, ja sam rekreativac, kao što ste mogli naslutiti, ali se ložim da bih uz malo treninga bio odličan igrač.

Svaki savet je dobrodošao.