od ivan » 14.08.2011, 00:06
Bilo je cak 20 ljudi danas, nije lose, imali smo i jednog iz evropske unije, ali nije se nesto pokazao. 4 grupe, u mojoj Aksentijevic, N. Ivancev, Grbic, i Voja. Izgubio sam od Aksentijevica, ostale dobio. Reket me gadno nervira, preteska glava od kad sam nauljio gume pa ne mogu da izvedem udarac, sve idem rukom oko reketa a on se ne pomera. A i gume su sad premekane, nemoguce je izblokirati ista, katastrofa. Prvaci grupa su bili PHrnjak, Noca Tigar, Davor i Aksentijevic. Aksentijevic je odustao nakon grupe, pa smo se valjda svi pomerili za jedno mesto na gore. Posle grupe sam dobio P. Ivanceva, a posle toga Duleta Petrovica. U polufinalu Davor me omlatio vrlo lako, s teskim reketom nemam sanse protiv njega (a ni s lakim). U drugom polufinalu Noca tigar dobio Phrnjaka. U finalu pred tigrom je poklekao cak i vlasnik sale Davor. To je vec treci put zaredom da gubi od Noce, koji je inace igrao u poslednjih 5 finala. Bravo tigre!
Uzeo sam sve rezultate pa cu za koji dan probati da izbacim i prvu rejting listu. Meceve ne snimam jer sam odneo kameru na servis(zbog sto ne sinhronizuje zvuk sa slikom), rok popravke su mudro stavili 45 dana, tako da kameru ocekujem nazad 45-tog dana popodne.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people