Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod djordjestanic » 30.07.2011, 23:04

U principu bodrenje je jedna reč, tipa:

Idemo, Bravo, Sa, ASA, itd

Ako je dobijen jako lep poen dozvoljeno je iskazati emocije i glasnije (ja to radim) i nema niko da se buni.

Međutim, krajnje je nekorektno bodriti se posle svakog poena bilo kojim bodrenjem dužim od jednog sloga i ako je to glasnije od normalno izgovorene reči.

Niti znam Nocu niti se mešam u ovo samo iznosim svoje mišljenje. Ono što sam gledao Peru nisam primetio da se "divlje" ponaša. Više smeta sebi nego protivniku i igračima okolo.

Noco ako stvarno kažeš ' tigreee, mubanga, tulumbaaaa ' to se mora patentirati. :D
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Sale » 30.07.2011, 23:19

;) e kad se setim kako je nekad bilo e. Ima na 8 strani mec Rajko i Vlada finale Vlada dobio (onaj sto kaze da nema snimljeno finale) :) gde finalisti ne igraju mec nego drugim stolovima vracaju loptice,svi nasmejani.
Pozdrav za velikog Nocu tigra i Peru.Zao mi je sto Nocu napadaju,izgleda da je zabranjeno da ko izgubi ima pravo da se zali. 8-)
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod First » 30.07.2011, 23:20

Mmm, meni se jedu tulumbe.... :roll:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod phrnjak » 30.07.2011, 23:22

Hvala Djordje mada nema potrebe. Ko me poznaje, zna da u mom recniku u toku partije postoje samo 2 reci prema protivniku: izvini i bravo. Ponekad i majstore, fantasticno,... ako je bio duzi poen ili majstorski potez. Ono cime ne mogu da se pohvalim su glasne samokritike (ne bucne ali ni knjizevne) nakon izgubljenih poena gde mislim da je losa selekcija udarca ili nakon promasenog pimpla (sto me posebno nervira). E sad posto uzivam u ovom sportu imam obicaj (mada retko) da poen prokomentarisem sa protivnikom ako procenim da ima sta da se kaze i da mu to ne smeta (ali ne u zvanicnoj ligi).
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ZoranV » 30.07.2011, 23:41

noca je napisao:Cetvrti set je bi 11 0 za tebe jer nisam mogao da dodjem do daha posle treceg seta gde sam preokrenuo 9:3 u 14:16!U tim momentima sam pustao borbene poklike<ali to Vignji nije jasno jer nikada nije nije bio igrac nego kolekcionar reketa.

A TI NOCO NIKAD NECES BITI COVEK JER SVAKI COVEK PRIZNAJE DA JE NEKO I BOLJI OD NJEGA NEKAD...A TI KAO NAJBOLJI KOJI GUBI SAMO KAD JE BOLESTAN , KADA PUKNE LOPTICA ČTO NE SMETA KOLEKCIONARIMA VEĆ SAMO PRAVIM IGRAČIMA KAO ŠTO SI TI I NIKO VIŠE , KOME SMETA SVE ŽIVO ALI SAMO KAD GUBI INAČE BI UVEK DOBIO ...TI SI TIGAR ALI čOVEK TEŠKO...A JA SAM MOGLI :)
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ZoranV » 30.07.2011, 23:46

noca je napisao:Nisi u pravu sto se bodrenja tice jer nigde nisu propisani decibeli. Ja na turnire ne bih ni dolazo da ne zelim da brusim igru protiv razlicitih igraca, a za to mi treba potpuna simulacija pravog meca.Sto se peskira tice kod 5:5, od umora i pada koncenracije nisam bio svestan rezultata, a kada sam shvatio prekinuo sam brisanje i ovo ti irekao.Nije moj obicaj da se pravdam...ali:imam nekoliko hronicnih bolesti koje ,pored debljine limitiraju moju kondiciju.Kada igrm turnire ne jedim nista da mi nebi skocio secer,ali to moze biti mac sa dve ostric.Na kraju pozdrav dragi Pero ali nemoj braniti ono sto nije odbranljivo.

a JA DOK IGRAM ZA SUSEDNIM STOLOM SEBE BODRIM, POSLE POENA, SA BRAVO PERO, NA ŠTA TI IMAŠ PRIMEDBI :)
ZoranV

Postod First » 30.07.2011, 23:46

A ti bi Vignja mogao da pogledas u sanduce :) Poslao sam ti poruku jos pre pola sata i jos je nisi otvorio, kako ti samo ne izbode oci :):)

P.S. Izvinjavam se zbog off-a, ali ovo je jedini nacin da Vignji skrenem paznju da pogleda u sanduce :-D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivan » 30.07.2011, 23:49

ZoraneV, pisanje velikim slovima na forumu se smatra vikanjem, ne mislim da je bilo neophodno u poslednja dva posta.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod phrnjak » 30.07.2011, 23:56

A koliko je to u decibelima?
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ZoranV » 31.07.2011, 00:06

Ivane
pa stavio sam malo č...pa dragom noci moraš da podigneš ton samo se tad smiri...
Prvi,
izvini bio sam nešto izvikan pa nisam obratio pažnju...
ZoranV

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja